UYGUN "SKOR´DAN MEMNUNUZ"
Kayseri deplasmanından 1 puanla dönen Sivasspor mutlu. Menajer Bülent Uygun Kayseri deplasmından puanla dönmenin iyi olduğunu vurguladı...
Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, Kayserispor karşısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, ''Zor bir maçtı, bu zor deplasmandan 1 puanla döndüğümüz için sevinçliyiz'' dedi. Uygun, yaptığı açıklamada, Kayserispor'un ligin güçlü ekiplerinden biri olduğunu belirterek, bu zor deplasmanda iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Karşılaşmanın son bölümlerinde yedikleri golle maçtan 1 puanla ayrılmak
zorunda kaldıklarını ifade eden Uygun, ''Zor bir maçtı. Bu zor deplamandan 1 puanla döndüğümüz için sevinçliyiz. Futbolcularımızı kutluyorum'' dedi. Sivasspor camiası olarak tüm karşılaşmalarda centilmence mücadele verdiklerini anlatan Uygun, yönetim ve futbolcular olarak fair-play ruhundan hiçbir zaman taviz vermediklerini söyledi.
Sivas'a gelen takımları daima misafirperver bir şekilde konuk ettiklerini,
Sivassspor taraftarının mağlup oldukları maçlarda bile rakip takımı alkışladığını belirten Uygun, dünkü maçta da Sivasspor camiası olarak centilmence bir mücadele verdiklerini, ancak karşılaşmanın son bölümlerinde centilmenliğe aykırı bazı olayların yaşandığını kaydetti.
Bu olayları Kayserispor camiasına mal etmenin doğru olmadığını, ancak bu hareketlerin camialara zarar verdiğini anlatan Uygun, centilmenliğe aykırı hareketleri tasvip etmediklerini söyledi. Sonucun çok önemli olmadığını vurgulayan Uygun, ''Bu maçta bize yakışanı, futbolun gereğini yaptık. Sahada centilmence mücadele eden futbolcularımızı kutluyorum'' dedi.
|