Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

UYGUN ADIM İLERİ.....
Alt 08.01.2007, 16:27   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart UYGUN ADIM İLERİ.....

Uygun, ''Savaşan, mücadeleci, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, günümüz futboluna uygun oyun ortaya koyan bir takım oluşturmak için gayret sarf ediyoruz'' dedi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürdüren Sivasspor'un teknik direktörü Uygun, yaptığı açıklamada, kamp yaptıkları Silence Park Otel'de çok güzel bir çalışma ortamı olduğunu belirterek, tesislerdeki antrenman sahalarının ve çevredeki ormanın kamp yapan takımlar için ideal olduğunu söyledi.
Kampın ilk günlerinde günde 3 idman yaptıklarını anlatan Uygun, bugünlerde ise antrenman sayısını 2'ye düşürdüklerin i kaydetti. Kampta bazı takımlarla hazırlık maçları yapacaklarını belirten Uygun, 15 Ocakta bir Azerbaycan takımıyla, 17 Ocakta da Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacaklarını ifade etti.
Kampın ardından 19 Ocakta Gaziantep'e gideceklerini ve ertesi gün Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Uygun, kupa maçının ardından Sivas'a dönerek lig hazırlıklarına devam edeceklerini söyledi.

-UYGUN'UN HEDEFİNDEKİ SİVASSPOR-
Göreve geldiği günden itibaren futbolcularına güvendiğini ve onlara öz güvenlerini yeniden kazandırmak için çalıştığını anlatan Uygun, ''Ben göreve geldiğimde onlara sadece var olan öz güvenlerini yeniden kazandırmak adına olmazsa olmazlarımı anlattım, isteklerimi sıraladım. Bizim takımda sevgi, saygı ve çalışma azmi var. Bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz'' dedi.

Sivasspor'un başarısı için ellerinden gelen tüm çalışmayı yaptıklarını ifade eden Uygun, ''Savaşan, mücadeleci, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, günümüz futboluna uygun oyun ortaya koyan bir takım oluşturmak için gayret sarf ediyoruz. Sahada maçın durumuna göre devrim yapan bir takım oluşturmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.
Yaptığı her işte başarılı olduğunu belirten Uygun, daima mantığını yüreği ile birleştiren, aldığı paranın hakkını veren, formasını şerefi gibi düşünen insanlarla yola çıktığını ifade ederek, ''Ekibime güveniyorum. İkinci yarıda, en güzel oyunu oynatma mantığını hep beraber sahada göreceğiz'' dedi.
AA

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: UYGUN ADIM İLERİ.....
Alt 08.01.2007, 16:32   #2
1967_CLuB_MuRaT
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLuB_MuRaT Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: UYGUN ADIM İLERİ.....

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Uygun, ''Savaşan, mücadeleci, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, günümüz futboluna uygun oyun ortaya koyan bir takım oluşturmak için gayret sarf ediyoruz'' dedi.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürdüren Sivasspor'un teknik direktörü Uygun, yaptığı açıklamada, kamp yaptıkları Silence Park Otel'de çok güzel bir çalışma ortamı olduğunu belirterek, tesislerdeki antrenman sahalarının ve çevredeki ormanın kamp yapan takımlar için ideal olduğunu söyledi.
Kampın ilk günlerinde günde 3 idman yaptıklarını anlatan Uygun, bugünlerde ise antrenman sayısını 2'ye düşürdüklerin i kaydetti. Kampta bazı takımlarla hazırlık maçları yapacaklarını belirten Uygun, 15 Ocakta bir Azerbaycan takımıyla, 17 Ocakta da Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacaklarını ifade etti.
Kampın ardından 19 Ocakta Gaziantep'e gideceklerini ve ertesi gün Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Uygun, kupa maçının ardından Sivas'a dönerek lig hazırlıklarına devam edeceklerini söyledi.

Göreve geldiği günden itibaren futbolcularına güvendiğini ve onlara öz güvenlerini yeniden kazandırmak için çalıştığını anlatan Uygun, ''Ben göreve geldiğimde onlara sadece var olan öz güvenlerini yeniden kazandırmak adına olmazsa olmazlarımı anlattım, isteklerimi sıraladım. Bizim takımda sevgi, saygı ve çalışma azmi var. Bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz'' dedi.

Sivasspor'un başarısı için ellerinden gelen tüm çalışmayı yaptıklarını ifade eden Uygun, ''Savaşan, mücadeleci, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, günümüz futboluna uygun oyun ortaya koyan bir takım oluşturmak için gayret sarf ediyoruz. Sahada maçın durumuna göre devrim yapan bir takım oluşturmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.
Yaptığı her işte başarılı olduğunu belirten Uygun, daima mantığını yüreği ile birleştiren, aldığı paranın hakkını veren, formasını şerefi gibi düşünen insanlarla yola çıktığını ifade ederek, ''Ekibime güveniyorum. İkinci yarıda, en güzel oyunu oynatma mantığını hep beraber sahada göreceğiz'' dedi.
AA

İnş. 2 yarıda herkes Sivassporun gerçek gücünü görecek..Biz her zaman Takımımzın yanındayız..Ankaradaki ilk maçtada yanlarında olacağız..Haydi Sivasspor Göster gücünü..
1967_CLuB_MuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2007, 16:36   #3
AFK
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 AFK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
1967_CLuB_MuRaT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İnş. 2 yarıda herkes Sivassporun gerçek gücünü görecek..Biz her zaman Takımımzın yanındayız..Ankaradaki ilk maçtada yanlarında olacağız..Haydi Sivasspor Göster gücünü..
Insallah Muradim Temennimiz O Yönde Her Sey Sivasspor Icin Varsa Yoksa Sivaaaas
AFK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2007, 17:02   #4
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

ilk birkaç hafta seri galibiyetlerle kendimizi rahatlatacak sonuçları alırsak sonrasında çok iyi şeyler olabilir.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: UYGUN ADIM İLERİ.....
Alt 08.01.2007, 17:05   #5
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: UYGUN ADIM İLERİ.....

BANA ÖYLE GELİYO Kİ SİVASSPOR 2. YARIDA DAHA İYİ OLACAK,DAHA DÜZENLİ OYNAYACAK,KOLAY PUAN VERMİYECEK GİBİ GELİYOR.İNŞALLAH TABİKİ UEFA OLSA MÜKEMMEL Bİ OLAY OLUR AMA İLK 7 ARASINADA GİRERSEK ÇOK BAŞARILI OLURUZ.BAZI ARKADAŞLAR İLK 10A BAŞARI DİYOR,BENCE İLK 7 DEN SONRAKİ TAKIMLAR HERZAMAN TEHLİKEDEDİR?SAMSUNSPOR DÜŞTÜ DENİZLİ KURTULDU MESELA?EN İYİ ÖRNEK BUDUR.
DEDİĞİM GİBİ İLK 7 YE GİRERSEK BAŞARILI Bİ SEZON GEÇİRMİŞ OLURUZ,EĞER Kİ UEFADA OLURSA MÜKEMMEL,SÜPER Bİ OLAY OLUR.O ZAMAN SİVAS ŞEHRİMİZ YÜZDE 300 DAHA DA KAR EDEBİLİR.
HEDEF UEFA OLMALI.........
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2007, 18:05   #6
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Bu takım Bülent Hoca ile beraber kendisini göstermeye başladı,
Bülent Hoca, futbolu yakın bir zamanda bıraktığı için futbolcu psikolojisinden anlıyor,
Kısa zamanda Hocalık deneyiminde büyük yollar katetti,
İnşallah ikinci yarı ile beraber puan cetvelinde daha iyi yerlerde oluruz...
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2007, 19:55   #7
SLHKZ
Acemi Yiğido

14 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 SLHKZ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

İNŞALLAH
BÜYÜN YİĞİDOLARIN DA TEMENNİSİ BU...
SLHKZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2007, 20:07   #8
erhan5834
YASAKLI ÜYE

erhan5834 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

12 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erhan5834 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

AA
sivasspor gerçek futbolunu ortaya koyduğu takdirde yenemeyeceği takım yok diye düşünüyorum ama yine diyorum çıtayı yükseltmek istiyorsak kendi sahamızda maç kaybetmemek zorundayız taraftarda elinden gelen desteği sonuna kadar verecek bundan kimsenin şüphesi olmasın başarılar bülent hoca...
erhan5834 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2007, 21:09   #9
sedat yildiz
Yiğido

sedat yildiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sedat yildiz ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bu takimin etkin performas saglayacagina eminim
sedat yildiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.01.2007, 21:34   #10
1967_CLuB_MuRaT
YASAKLI ÜYE

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLuB_MuRaT Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

2. yarıda herkes bu takımı konuşacak hocaya ve takıma inancımız tam!
1967_CLuB_MuRaT isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla