Uygun, ''Savaşan, mücadeleci, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, günümüz futboluna uygun oyun ortaya koyan bir takım oluşturmak için gayret sarf ediyoruz'' dedi.
Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'nın Manavgat ilçesinde sürdüren Sivasspor'un teknik direktörü Uygun, yaptığı açıklamada, kamp yaptıkları Silence Park Otel'de çok güzel bir çalışma ortamı olduğunu belirterek, tesislerdeki antrenman sahalarının ve çevredeki ormanın kamp yapan takımlar için ideal olduğunu söyledi.
Kampın ilk günlerinde günde 3 idman yaptıklarını anlatan Uygun, bugünlerde ise antrenman sayısını 2'ye düşürdüklerin i kaydetti. Kampta bazı takımlarla hazırlık maçları yapacaklarını belirten Uygun, 15 Ocakta bir Azerbaycan takımıyla, 17 Ocakta da Antalyaspor ile hazırlık maçı yapacaklarını ifade etti.
Kampın ardından 19 Ocakta Gaziantep'e gideceklerini ve ertesi gün Fortis Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Uygun, kupa maçının ardından Sivas'a dönerek lig hazırlıklarına devam edeceklerini söyledi.
-UYGUN'UN HEDEFİNDEKİ SİVASSPOR-
Göreve geldiği günden itibaren futbolcularına güvendiğini ve onlara öz güvenlerini yeniden kazandırmak için çalıştığını anlatan Uygun, ''Ben göreve geldiğimde onlara sadece var olan öz güvenlerini yeniden kazandırmak adına olmazsa olmazlarımı anlattım, isteklerimi sıraladım. Bizim takımda sevgi, saygı ve çalışma azmi var. Bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz'' dedi.
Sivasspor'un başarısı için ellerinden gelen tüm çalışmayı yaptıklarını ifade eden Uygun, ''Savaşan, mücadeleci, futbolun güzelliklerini sahaya yansıtan, günümüz futboluna uygun oyun ortaya koyan bir takım oluşturmak için gayret sarf ediyoruz. Sahada maçın durumuna göre devrim yapan bir takım oluşturmayı hedefliyoruz'' diye konuştu.
Yaptığı her işte başarılı olduğunu belirten Uygun, daima mantığını yüreği ile birleştiren, aldığı paranın hakkını veren, formasını şerefi gibi düşünen insanlarla yola çıktığını ifade ederek, ''Ekibime güveniyorum. İkinci yarıda, en güzel oyunu oynatma mantığını hep beraber sahada göreceğiz'' dedi.
AA