Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor


Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Cevapla
 
Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 23.01.2013, 01:18   #31
sıracalı
Acemi Yiğido
 
sıracalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 08.01.2013
Mesajlar: 144
Thanks: 97
56 Mesajına 110 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 433 sıracalı FAZLA SÖZE GEREK YOKsıracalı FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

Alıntı:
yorumyapıyombenya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle belirteyim sonra Favori58 alıntı yapıp sen maçlara geliyormusunda eleştiriyorsun diye çığırtganlık yapmasın. Belçika'dayım bu yüzden de maçlara gidemiyorum. Abdullah yiğit her zamanki yaptığı işi yaparak yine taraftara sallamış, bu ve benzeri yazılarını yüzlerce kez okuduk ve anlaşılan daha da okumaya devam edeceğiz Abdullah Yiğit gibi Sivas basınında öncü kişilerin sadece sorunları dile getirip çözüm üretmemesi bence hoş değil.Her zaman aynı şeyleri okuyoruz, Allah aşkına şu Sivas basınından ne zaman Sivasspor'dan gelişmeleri okuyacağız.Mesela bu takım idman da ne yapar, idmanın yıldızı kim, en çok isabetli şutu kim çeker, penaltı çalışmalarının galibi kim, takım kendi arasında mini maç yapıp galibi kim olur, Tesislerde yapılan play station maçlarının galibi kim, tavla da bileği bükülmeyen oyuncu kim vs. biraz da takımdan haber yapın.
sana kesinlikle katılıyorum hemşerim..
sıracalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 23.01.2013, 01:42   #32
YENiCERiavrupa
Acemi Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 11.03.2011
Mesajlar: 160
Thanks: 179
54 Mesajına 114 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 509 YENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYORYENiCERiavrupa SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

Konu Hep Taraftar suclu hep taraftar oluyor maca gelmez derler buyuk takim gelince gelirler derler TARAFTAR ZORLUKLA GIRIYO ICERI ! TARAFTARA TERORIST GIBI DAVRANANLAR WAR PANKART SOKAMAZSIN KUYRUKDA SORUN CIKAR ABI SEVDAMIZI CEKERIZ AMA YOLUMUZU DA ACIN BARI YOLUMUZU KESMEYIN
TAKIMA GELINCE COK KOTUYUZ RIZA HOCA COK BERBAT YONETIM REZILIK
DIYECEM TARAFTARA BAKACANA ONCE BUNLARA BAKIN !!!!!!!!!
__________________
YENiCERi-EUROPE
YENiCERiavrupa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda YENiCERiavrupa'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 23.01.2013, 02:16   #33
özmen58nadim
Acemi Yiğido
 
özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.12.2010
Yaş: 49
Mesajlar: 117
Thanks: 68
35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 503 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

Alıntı:
sebasteia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
abdullah yiğit yine işin kolayına kaçmış ve taraftara yüklenmiş. resmin geneline bakmakta fayda var. taraftarsızlık sorunu bugün sadece sivasspor'un değil türk futbolunun genelini ilgilendiren bir sorun. onlarca farklı sebepler var elbette. bunlara değinse daha faydalı olurdu.

abdullah yiğit'ten sürekli taraftara yüklenmesini değil de arada bir de olsa stadyumdaki fiziki şartlardan kaynaklanan sorunlara değinmesini bekliyorum.

bugün diğer bir foruma alıntıladığım haber ise aşağıda:
sevgili kardeşim ben abdullah abiye katılıyorum sivas halkı olarak sivasspora yeterince destek verilmiyor bizi ne ilgilendirir beş
iktaşın fenerbahçenin galatasarayın yada bursasporun taraftarı maçlara gitmiyormuş bizene ne alakası var bizle biz yiğidoyuz biz sivaslıyız bu şehre nasıl gönül verdiysek aynı sevgiyi bu şehrin takımı içinde vermeliyiz
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 23.01.2013, 02:30   #34
özmen58nadim
Acemi Yiğido
 
özmen58nadim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 20.12.2010
Yaş: 49
Mesajlar: 117
Thanks: 68
35 Mesajına 67 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 503 özmen58nadim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

sebesteia nick'li arkadaş tutmuş bursadan fenerbahçeden beşiktaştan bahsetmiş sanki biz o şehirlerin takımlarının taraftarıyız bize onlardan ya neden doğru söz zorunuza gidiyorki ben ankaradan her hafta sivasspor için maça geliyorsam oradakilerin gitmemesi çok büyük ayıp bu şehir bizim bu takım bizim ne başka bir sivas var nede sivasspor 1967 den beri bir rüyaydı süper lig şükürler olsun allaha rüyalar gerçek oldu ama taraftar değil aslında maça gidenler taraftar yalan oldu eline bir çuval çekirdeği alan maç izlemeye geliyor stada takıma desteğe değil amigolar hadi abiler bağırın dediğindede adamı bir dövmedikleri kalıyor yıllardır sebo olsun amigo ihsan olsun nur içinde yatsın bu takım için çok şeyler feda ettiler ama biz taraftar olamadık bugün 100 % eminim 1461 trabzon maçında boş tribünlere oynayacağız ben maça geleceğim 435 kilometre yoldan 1435 de olsa yine giderim ama önce seyirci değil taraftar olacaksınız sonra olumlu yada olumsuz eleştiri yapacaksınız 3 / 5 lira verip bilet almayan beleşci olarak tabir edilen zaati muhteremler takıma hocaya yönetime atıp tutmasınlar bir zahmet nazik p.... kaldırıp stada gelip 90 dakika susmadan takımı desteklesinler sonra eleştiri hakkına sahip olsunlar
özmen58nadim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı özmen58nadim'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 23.01.2013, 08:16   #35
izmirliyigido
Gast
 
Mesajlar: n/a
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

Önce şuna şükretmek lazım. Bizim yerimizde olmak isteyen, tek 1 yılda olsa Süper Lig'de oynasak diyen, kaç tane şehir takımı var. Bizde 38 yıl bekledik bu mutluluk için. Şimdi bunun kıymetini bilmek varken, elimizde ki değeri kaybetmeyelim. Ama Türk Futbolunda ki çöküntü, malum bazı sebeblerden dolayı futboldan soğuma, haksız rekabete paralel bizde de yaşanan futboldan uzaklaşma, bilinçsiz olan taraftarımızı daha derinden etkiledi.

Ben burada Abdullah Yiğit kardeşimin söylediklerine kısmen destek veriyorum, kısmende bazı arkadaşlarımızın söylediklerine katılıyorum. Taraftarsız tribünler, etsiz köfteye benziyor. Tadı tuzu olmuyor yani.

Taraftarı stada çekmenin kolay yolu bilet ücretlerini minimumda tutmak birinci çare gibi gözükse de asıl ardında ki sorunlara eğilmek lazım. Abdullah beyi gerçekten Sivasspor'luluğu yönüyle her zaman takdir ediyorum. Ama o kardeşimizde kabul etsin ki eksik yönleri de var. Sakın alınmasın, kırılmasın bana. Kötü şeyler yazmayacağım. Sadece eksiklerini bilsin.

Taraftarı bilgilendirecek, ön ayak olacak, kulübe daha yakın olacak, takımı sürekli tesislerin dışında anlatacak yetkiye, etkiye ve kişiliğe sahip olduğu halde, halen amatörce davranıyor. Halbuki ben her zaman söylüyorum ve destekliyorum Abdullah Yiğit kulübe Basın Sözcüsü olabilecek bir kişi olmasına rağmen büyük oynamıyor.

Takımın her zaman yanında olsa taraftarın daha çok ilgisini o yöne çekecektir. Antrenmanlardan enstantaneler, röportajlar, neşeli anlar, boş zamanlarında futbolcularla görüşmeleri, fotografları vs vs vs. İnanın bunlar taraftarın ilgisini çeker, takımla sıcak bir iletişim kurulmasına sebep olur.

Takımın gidişatı zaten kötü. Tribünleri heyecanlandıran ne bir futbol var, ne de bir skor var. Rıza hoca zaten takıma birşey katmıyor. Taraftar futboldan soğumuştu, birde takımda birşey olmayınca, "Allah'ın soğuğunda, stada giriş-çıkışta o eziyeti yaşamaktansa hiç gitmem" diyor.

Güvenliğin davranışı ayrı bir sancı, içeri bayrak, pankart, konfeti alamıyorsun o ayrı bir sıkıntı. Gençlerimiz, çocuklarımız maçın heyecanıyla ne pankartlar, ne bayraklar, ne şovlar hazırlıyor. Kapıda alınmayınca bütün şevk-i kaçıyor. Bir sonra ki maçta da aynısı olunca. Bir sonrakine deniyor. Yine olmayınca bu sefer tamamen soğuyor.

Sayın Abdullah Yiğit işin bu yönlerinden de bakarsa,bu konularda yönetimle görüşürse, bilinçsiz olan taraftarımız yavaş yavaş tribünleri dolduracaktır. Gerçek taraftar zaten her maç gidenlerdir. Önemli olan seyirci diye addediğimiz taraftarı çekmektir. O da, stadın konforu ve gençlerin heyecanını yansıtmalarına bir nebze müsaade etmekten geçiyor.

Ne yalan söyleyeyim ben 50 yaşıma yaklaşıyorum, ben bile gittiğim maçlarda bayrağımı sopasıyla sallayamazsam maça gittim, taraftar gibi davrandım diyemiyorum. Gençler ne yapsın?








.
  Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 6 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 23.01.2013, 08:37   #36
mishka
Tecrübeli Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 17.01.2010
Mesajlar: 777
Thanks: 267
321 Mesajına 602 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 605 mishka FAZLA SÖZE GEREK YOKmishka FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

Ulusal basında bir spor yazarının yazdıklarına bakın bir de Abdullah YİĞİT'in yazdıklarına. Büyüğümüzdür saygı duyarız Sivas için yaptıkları da malum ama her yazdığı yazıda taraftara sitem eden bir spor yazarı yok hiçbir yerde. Büyük takım olmak istiyorsak bunun bir ayağı taraftarsa bir ayağı da spor basınıdır. Ben Tunç KAYACI'nın Uğur MELEKE'nin Sivasspor hakkındaki doğru tespitlerini, yorumlarını ve keyifle okuduğum yazılarını Sivas basınında bulamıyorum. Önce basın bu eksikliğini gidersin sonra taraftara sitem etsin.
mishka isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı mishka'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 23.01.2013, 08:46   #37
sefilix
Tecrübeli Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 15.12.2008
Mesajlar: 517
Thanks: 524
232 Mesajına 447 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 sefilix FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

Biz 3. ligde 2. ligde oynarken çok daha heyecanlı bir taraftar topluluğu hakimdi. Amatör maçlar bile çekişmeli geçerdi. Gençlerin spora ilgisi daha fazlaydı. Şehirde o hafta oynanacak olan maç konuşulurdu. İlçelerden maç izlemeye gelenler olurdu. Amatör sporcular dış sahada maç yapar serbest giriş kartları ile stada gelirdi. Her maça gidişimizde çevremizde küçük çocuklar bizde içeri alın diye yalvarırdı ve herkes önüne bir çocuk alıp onuda içeri sokmaya çalışırdı.Çok ağız dalaşının çıktığını hatırlıyorum bu yüzden.

Yıllar geçti nüfus arttı ulaşım ve iletişim kolaylaştı. Ama ne hikmetse taraftar azaldı. Spor kulüpleri özellikle Spor il Müdürlüğü Sivassppor yönetimi taraftar konusunda hiç bir çalışma yapmadı. Sivasta nereden baksanız 40 spor kulübü var. Bunların lisanslı sporcuları gelse zaten kale arkalarının dolması lazım. Nereden baksanız ilk, orta lise ve üniversitede okuyan 60 binden fazla genç var. ama bunlarda yok. Neden? Bir taraftar bilinci oluşturamadık ki.

Şu an ülkedeki sportif müsabakalarda en ucuz bilet Sivasta. Olayı ekonomik olarak değerlendirmemek lazım. Şehirde o heyecanı yaratacak söylemlerin olması lazım. Eylemlerin olması lazım. O heyecanı yaşatmak lazım. Bunu da yapacak olan yerel medya, spor müdürlüğü, belediye, kulüp yönetimleri. Hala içimizdeki istanbul takımları hayranlığını bırakamadık. hepimiz biraz gs li biraz fb li biraz bjk lıyız. Hatta içimizde ts liler bile var. Bu şehir takımını destekleme bilincine varmadığımız müddetçe boş tirübünlere oynamaya mahkumuz.

Biraz önce yazdığım 3 ve 2. ligde onlarla rakip değildik. Şimdi onlarla rakip olduk. İşler değişti. Gönül şehrinin takımına küstü. yeni yetişen nesil internet başında futbol oynayıp stada gelmiyor. Hele tv lerde spor programları sporu, spor izlemeyi teşvik edici değil nefret ettirici bir hal alınca... bazı İstanbul kulüp başkanlarının teşvikiyle spor görüntüleri sadece tek kanala verilince ülkede maçlardan sonra futbol değil futbolun dedikodusu yapılmaya başladı. acilen bunun düzeltilmesi lazım. ama işlerine gelmiyor sonrada çıkıp şikayet ediyorlar.

Bırakın maç görüntülerini stattan görüntü aldırmazsanız futboldan çok magazin konuşulur. Bu da olayın cazibesini yitirmesine sebep olur.Yerel medya bile bu görüntüleri kullanabilmeli. Sakladınız da ne oldu. Tüm ülkede seyirci sayısı düştü. Yazacak çok şey var aslında ama olmuyor. İnsan ingiltereye İspanyaya Almanyaya bakıp imreniyor. Amatör maçları bile bir dünya taraftara oynanıyor. Ama dolu statlarda herkes kendi takımını tutuyor. Bizim gibi güçlü takımları desteklemiyor. Genelde bulunduğu şehrin takımını destekliyor. Birde şu Sivaslılara sorduğunuzda hala belki gayri ihtiyarı belki bilerek hangi takımı tutuyorsunuz sorusuna o 3 takımdan birisini söylüyorlar.

Bakın beyler bugün bu vilayete her gün uçak gelip gidiyorsa bu siyasi iktidarın ya da Sivaslıların baskısı ile değil Sivasspor ile olmuştur. Bugün bu şehirde hala otel ihtiyacı var ise bu Sivasspor sayesinde olmuştur. Özellikle Şampiyonluğa oynadığımız günlerde bırakın ülke basınını dünya basınında gündeme gelmiş olmamız trilyon dolarla yapılamayacak tanıtım ve reklamın olmasına sebep olmuştur. Ha biz bunu kullanabildik mi. hayır.

Maç izleme Digiturk alma oranımızdan belli zaten bu.(en azından digiturk alırken tuttuğunuz takıma Sivasspor deyin arkadaş. Birde taraftar sitelerinde sivassporluluktan bahsedip devamlı yasal olmayan link adresi vereceklerine gidip sivasspor taraftar paketi alsınlar. alsınlar ki adamlar o gücü görsün. siz illegal digiturk reklamları yapacaksınız sonra bizden neden bahsetmiyorlar diyeceksiniz.

Nasıl fenerliler bu gücü kullanıp adamlara baskı yapabiliyorsa sizde illegal yollardan değil legal yollardan Sivassporu izleyeceksiniz ki sesimiz duyursunlar. gazetelere yorum yazacaksınız sitelere yorum yazacaksınız. Adamlar sizin onları takıp ettiğinizi bilecek.

Birde her yerde 7 milyon 100 bin sivaslı var deyip övünmeyelim artık. Bize bir faydası yok. ne İstanbulda ne Sivasta taraftarımız yok. Biz bu 7 milyon 100 bin sivaslının sadece onda birinin yayıncı kuruluşun sitesine üye olup yorum yazdığını düşünün taraftar sayısı anlamında 4. sıraya geldiğimiz düşünün dekoder satışında taraftar sayısı yani ts den eskişehirden hatta kayseriden sonra değilde 3 istanbul takımından sonra geldiğini düşünün. ve siz o yayıncı kuruluşun müdürüsünüz ne yaparsınız. siz o gazetenin yazı işleri müdürüsünüz elinizdeki istatistikte gese- febe- bejeka ve 4. sırada Sivasspor var ne yaparsınız ALLAH aşkına. en az bir muhabiri görevlendirirsiniz. Git takip et çünkü sivaslılar bizi takip ediyor dersiniz. adamların sivas haberlerine lütfen tek satırda olsa yorum yazınız.)

Yazacak söyleyecek çok şey var. İnşallah demin yazdığım kurumlar bir taraftar bilinci oluşturma çabasına girerler de yeni yetişen nesil sivassporlu olarak kendini tanımlar. Yoksa bedava da olsa biletler bu millet netin başından kalıp maça gelmez.
sefilix isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sefilix'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 23.01.2013, 08:54   #38
sivasrehberim
Acemi Yiğido
 
sivasrehberim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 28.11.2010
Mesajlar: 54
Thanks: 0
25 Mesajına 38 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 499 sivasrehberim FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

Alıntı:
sefilix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Biz 3. ligde 2. ligde oynarken çok daha heyecanlı bir taraftar topluluğu hakimdi. Amatör maçlar bile çekişmeli geçerdi. Gençlerin spora ilgisi daha fazlaydı. Şehirde o hafta oynanacak olan maç konuşulurdu. İlçelerden maç izlemeye gelenler olurdu. Amatör sporcular dış sahada maç yapar serbest giriş kartları ile stada gelirdi. Her maça gidişimizde çevremizde küçük çocuklar bizde içeri alın diye yalvarırdı ve herkes önüne bir çocuk alıp onuda içeri sokmaya çalışırdı.Çok ağız dalaşının çıktığını hatırlıyorum bu yüzden. Yıllar geçti nüfus arttı ulaşım ve iletişim kolaylaştı. Ama ne hikmetse taraftar azaldı. Spor kulüpleri özellikle Spor il Müdürlüğü Sivassppor yönetimi taraftar konusunda hiç bir çalışma yapmadı. Sivasta nereden baksanız 40 spor kulübü var. Bunların lisanslı sporcuları gelse zaten kale arkalarının dolması lazım. Nereden baksanız ilk, orta lise ve üniversitede okuyan 60 binden fazla genç var. ama bunlarda yok. Neden? Bir taraftar bilinci oluşturamadık ki. Şu an ülkedeki sportif müsabakalarda en ucuz bilet Sivasta. Olayı ekonomik olarak değerlendirmemek lazım. Şehirde o heyecanı yaratacak söylemlerin olması lazım. Eylemlerin olması lazım. O heyecanı yaşatmak lazım. Bunu da yapacak olan yerel medya, spor müdürlüğü, belediye, kulüp yönetimleri. Hala içimizdeki istanbul takımları hayranlığını bırakamadık. hepimiz biraz gs li biraz fb li biraz bjk lıyız. Hatta içimizde ts liler bile var. Bu şehir takımını destekleme bilincine varmadığımız müddetçe boş tirübünlere oynamaya mahkumuz. Biraz önce yazdığım 3 ve 2. ligde onlarla rakip değildik. Şimdi onlarla rakip olduk. İşler değişti. Gönül şehrinin takımına küstü. yeni yetişen nesil internet başında futbol oynayıp stada gelmiyor. Hele tv lerde spor programları sporu, spor izlemeyi teşvik edici değil nefret ettirici bir hal alınca... bazı İstanbul kulüp başkanlarının teşvikiyle spor görüntüleri sadece tek kanala verilince ülkede maçlardan sonra futbol değil futbolun dedikodusu yapılmaya başladı. acilen bunun düzeltilmesi lazım. ama işlerine gelmiyor sonrada çıkıp şikayet ediyorlar. Bırakın maç görüntülerini stattan görüntü aldırmazsanız futboldan çok magazin konuşulur. Bu da olayın cazibesini yitirmesine sebep olur.Yerel medya bile bu görüntüleri kullanabilmeli. Sakladınız da ne oldu. Tüm ülkede seyirci sayısı düştü. Yazacak çok şey var aslında ama olmuyor. İnsan ingiltereye İspanyaya Almanyaya bakıp imreniyor. Amatör maçları bile bir dünya taraftara oynanıyor. Ama dolu statlarda herkes kendi takımını tutuyor. Bizim gibi güçlü takımları desteklemiyor. Genelde bulunduğu şehrin takımını destekliyor. Birde şu Sivaslılara sorduğunuzda hala belki gayri ihtiyarı belki bilerek hangi takımı tutuyorsunuz sorusuna o 3 takımdan birisini söylüyorlar. bakın beyler bugün bu vilayete her gün uçak gelip gidiyorsa bu siyasi iktidarın ya da Sivaslıların baskısı ile değil Sivasspor ile olmuştur. Bugün bu şehirde hala otel ihtiyacı var ise bu Sivasspor sayesinde olmuştur. Özellikle Şampiyonluğa oynadığımız günlerde bırakın ülke basınını dünya basınında gündeme gelmiş olmamız trilyon dolarla yapılamayacak tanıtım ve reklamın olmasına sebep olmuştur. Ha biz bunu kullanabildik mi. hayır. maç İzleme digiturk alma oranımızdan belli zaten bu.(en azından digiturk alırken tuttuğunuz takıma Sivasspor deyin arkadaş. Birde taraftar sitelerinde sivassporluluktan bahsedip devamlı yasal olmayan link adresi vereceklerine gidip sivasspor taraftar paketi alsınlar. alsınlar ki adamlar o gücü görsün. siz illegal digiturk reklamları yapacaksınız sonra bizden neden bahsetmiyorlar diyeceksiniz. nasıl fenerliler bu gücü kullanıp adamlara baskı yapabiliyorsa sizde illegal yollardan değil legal yollardan Sivassporu izleyeceksiniz ki sesimiz duyursunlar. gazetelere yorum yazacaksınız sitelere yorum yazacaksınız. Adamlar sizin onları takıp ettiğinizi bilecek.Birde her yerde 7 milyon 100 bin sivaslı var deyip övünmeyelim artık. Bize bir faydası yok. ne İstanbulda ne Sivasta taraftarımız yok. Biz bu 7 milyon 100 bin sivaslının sadece onda birinin yayıncı kuruluşun sitesine üye olup yorum yazdığını düşünün taraftar sayısı anlamında 4. sıraya geldiğimiz düşünün dekoder satışında taraftar sayısı yani ts den eskişehirden hatta kayseriden sonra değilde 3 istanbul takımından sonra geldiğini düşünün. ve siz o yayıncı kuruluşun müdürüsünüz ne yaparsınız. siz o gazetenin yazı işleri müdürüsünüz elinizdeki istatistikte gese- febe- bejeka ve 4. sırada Sivasspor var ne yaparsınız ALLAH aşkına. en az bir muhabiri görevlendirirsiniz. Git takip et çünkü sivaslılar bizi takip ediyor dersiniz. adamların sivas haberlerine lütfen tek satırda olsa yorum yazınız.) yazacak söyleyecek çok şey var. İnşallah demin yazdığım kurumlar bir taraftar bilinci oluşturma çabasına girerler de yeni yetişen nesil sivassporlu olarak kendini tanımlar. Yoksa bedava da olsa biletler bu millet netin başından kalıp maça gelmez.
sayın sefilx,
tespitleriniz son derede tutarlı ve yerinde. sizi tebrik ederim. maalesef durum böyle ve düzeltmek için birşeylerin yapılması gerekiyor.
__________________
Sivas' ın Kent Vizyonu ve Yaşam Rehberi
sivasrehberim isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 23.01.2013, 09:18   #39
ayna26
Tecrübeli Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 07.08.2009
Mesajlar: 892
Thanks: 46
278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 637 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

Şimdi bu yazıda yazılanlardan menfi ve müspet manada birçok sonuç ortaya çıkmaktadır.İlk olarak yazıyı kaleme alan yazar iyi niyeti ile gördüğü aksaklıkları dile getirmiş, takımın şehir içindeki müsabakalarına taraftarın ve seyircinin yeteri kadar iştirak edemediği, takımının kıymetinin yeteri kadar bilinmediği ile ilgili anlamlara gelecek serzenişlerde bulunmuş.Bir takımın başarısında muhakkak ki taraftar ve seyirci desteği önemli bir durumdur lakin taraftar ya da seyirci profili vasatın altında olup ta birçok başarıyı yakalayan takımların da mevcut olduğu gözden kaçırılmamalıdır.Taraftarı ve seyirciyi stada çekmek için önemli hamlelerin yapılması gerekir.Maalesef bizim yönetim anlayışımızda bu yoktur.Eğerki futbol bir endüstri ise ve siz bu endüstri de başarılı olmak istiyorsanız her manada teşkilatlanmalı, her birimde profesyonel hareket etmeli ve yeteri tanıtım yapılmalıdır ki arz- talep ilişkisi biribirini tamamlasın.Bugün kupa maçı var kaç tane Sivaslı bu maçın gerek saatinden gerekse maç biletlerinden haberdardır?Şahsen diyorum ki sivasspor.com internet sitesi olmasa ben de bihaber olacaktım.Bir takımın resmi sitesinde halen güncel haberler yoksa kim bundan faydalanacaktır.gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için spora yönlendirmek, geleneksel taraftar profilinin güncellenmesi ve dinamileştirilmesi için bu şart.Okullarımızla işbirliğine gidilmeli maç biletlerinin bir kısmı okullardaki başarılı öğrencilere hediye olarak sunulmalı, motivasyonu arttıırıcı bir davranış olarak.Bu durum her manada olumlu sonuçlar çıkartır.Stada gelen mevcut taraftarlara da yönetimin maddi manevi manada destek vermesi gerekir, onlar olmasa koca staddan çekirdek sesi dışında ses çıkmayacak.Sözün özü şu ki taraftarın stada gelmesinde herkesin üzerine düşecek birçok görevi vardır, herkes üzerine düşeni ehemmiyetle yaparsa stad da dolar, Sivasspor sevdası da artar.
__________________
Gerçekler aynada saklıdır...
ayna26 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı ayna26'a Teşekkür Ediyor...
Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!
Alt 23.01.2013, 11:11   #40
halimsancak58
Acemi Yiğido
 
Üyelik Tarihi: 25.09.2012
Mesajlar: 65
Thanks: 0
26 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 434 halimsancak58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ne koydun ki elime,ne süreyim yüzüne!

sayın abdullah yiğit madem bu kadar sitem ediyo, her yazılarınıda takip ediyom sonuna kadar haklı yanı var ama yazıları hep GİRİŞ,GELİŞME sitemleri SONUÇ fikir.çözüm,yok.(1):madem biz de taraftarlık ruhu yok bunun tabanına inerek ilk ve ortaokullara inerek MilliEğitimBakanlığı-kulübümüzün anlaşmasıyla ögrencilere tek tek forma dağıtımıyla ilk önce renk aşığı yaparak ileriki zamanlarda stada çekme konusunda çözüm olabilir(benbizzat eskişehirde arkadaşımınüniversite işleri nedeyile gittiğimizde boynundaki başka takım atkısını zorla burda bunu takamassın diye kaldırdığını gördüm.eskişehir taraftarı onun için bu kadar organize)(2):sayın abdullah yiğit;tribün liderlerini bir araya toplayarak kahve,dernek,lokal,benzeri yerlerde yapacakları konuşmalarla tabana inerek,insanları etkileyerek stada çekebiliriz...(3):yönetimin acilen stad tan sorumlusu kimse onunla görüşerek yada güvenliğinden sorumlusu kımse stad da bi tane bayrak benzeri gibi maçı TV den izleyenlere göze hoş gelen neden içeriye sokulmadığını acilen çözmesi lazım.ÇÜNKÜ; bizim sivasımızın insanı bişeyden soğudumu dahada kolay kolay döndüremessin O bayraklar,pankartlar içeriye alınsa taraftarlarımız kendi aralarında birbirleriyle imrenerek O STAD kırmızı-beyaza bürünür.(ben istanbulda ikamet etmekteyım arkadaşlar bile maç nerde oynanıyo diyo O BAYRAK,PANKART,lar olsa RENGAREK olcak....)(4)SAYIN ABDULLAH YİĞİT BEYDEN TEK İSTEĞİM YAZILARI NDA TARAFTARI ELEŞTİRMESİ ÇOK DOĞAL BİDE SİVASSPORLU LAR OLARAK TAŞIN ALTINA ELİNİ KOYARAK BAHSETTİĞİM ÇÖZÜMLERİN SONUÇLANMISINI İSTİYORUZ.......?????
halimsancak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
elime, koydun, süreyim, yüzüne


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB Code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Hizli Erisim


Powered by: vBulletin. Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright © 2005
Bize Yazin  |   Sivasspor.com  |   Arşiv  |   Kullanım sözleşmesi  |   Yukarı Git