Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 08.06.2011, 20:20   #11
midnight58
Acemi Yiğido

midnight58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 574 midnight58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Teşekkürler hocam. Esat Dergi'yi tanıyoruz tabiki. Twitter'dan sorsak kendisine iyi olur bu konuları.

Belay transferi bana da zor geliyor. Kadrodaki yabancı sayımız 12'yi buldu.

Taner'in adını duyduk. Yetenekli bir oyuncu. Ama Novakovic'i iyi bilmiyorum. Köln küme mi düştü bu sene acaba ?
önemli değil sadece onun sölediğini buraya aktardım ama kadrodaki 12 oyuncunun çoğu gider merak etmeyelim ama rıza çalımbayın transfer politikası yanlış böle transfer takibi olmaz gibime geldi ama kaynak sağlam bu arada 12 yabancı diosun bir önceki yorumumda bilica transferi hakkında haber edinebilirsin...

ewet köln küme düştü averajla sanırım hayal kafeye hala inanamıyorum yöneticilerden biri olabilir Zdenek Smejkal dediği isim kesinlikle listede var esatın attığı tweet te eskişehir ilgilendiği isimlerden biri rıza çalımbay geçen seneki kulübüne bu ismide önermiş izlenmiş oyuncu olduğu burdan belli sizce ?
midnight58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Etiketler
adı, atilla, bekliyor, bizden, cerny, cihan, dÖrt, geçenler, geliyor, gözle, karsiyaka, kivanc, ordu, semir, serdar, sivassporda, sivasta, stilic, takimindan, tamam, taraftar, temmuzda, transferde, transferleri, yolda, önce, özkan