Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transferde Adı Geçenler
Alt 08.06.2011, 21:54   #431
midnight58
Acemi Yiğido

midnight58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 573 midnight58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transferde Adı Geçenler

Alıntı:
eyupk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar bilica'nın sivassporumuzla anlaşttığını söylüyorlar facebook sivasspor sayfasından.
bu kesinbilgi:

bilica nın resmi açıklanması uzun süre alınabilir yarın fenerbahçe kulübü sezer transferini açıklayacak bilicada eskişehire gidecek takas oyunculardan 2. si eğer sezer açıklanmassa bilica sivasspora gelecek. çünki bilica giderse eskişehire ancak öle gidecek..
midnight58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.06.2011, 22:01   #432
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1076 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
tavarih Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gs altyapısında iyi olduğunu biliyorum. A takıma da çıkmıştı. Ama Denizlispor neden bu oyuncuyu daha alt kategoriye gönderdi bilemiyorum.

Bu arada hayalkafe kardeşim benim duyumuma göre alt liglerden yerli bir forvet oyuncusuyla görüşmüşüz. Oyuncunun adını şu an veremiyorum ama iyi bir oyuncu. Sen de aynı oyuncuyu duyduysan duydum demen yeterli
alt liglerden de takip edilenler var hocam...
Alt 08.06.2011, 22:02   #433
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
alt liglerden de takip edilenler var hocam...
Tamam kardeşim özel mesajını aldım. İnşallah hayırlısı. Santfor özelliği olan bir isim iyi olacak.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.06.2011, 22:07   #434
midnight58
Acemi Yiğido

midnight58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 25 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 573 midnight58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Tamam kardeşim özel mesajını aldım. İnşallah hayırlısı. Santfor özelliği olan bir isim iyi olacak.

sanırım o oyuncu *a**n ? sanırım ?
midnight58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 08.06.2011, 22:18   #435
tavatir
Usta Yiğido

tavatir - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.129 Mesajına 2.550 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 931 tavatir FAZLA SÖZE GEREK YOKtavatir FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
midnight58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Üstad ben santfor özelliği iyi olan yerli bir isim takıma faydalı olur anlamında söylemiştim.
tavatir isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda tavatir'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 08.06.2011, 22:54   #436
şarkışla 58
Usta Yiğido

şarkışla 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

731 Mesajına 1.223 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 810 şarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISIşarkışla 58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
hayırdır bu ne şifresi
şarkışla 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 09.06.2011, 00:30   #437
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 910 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

arkadaşlar, facebooktaki bir kişi bilica konusunda kaynak olarak başkan yardımcısını gösteriyor şöyle diyor "kaynak başkan yardımcısı gardaş sadece ufak bir pürüz var 2 gün e kadar açıklanacak, bonservisde fener ile biraz maddi olarak varmış bilica diyormuskı ben türkiyede anadolu kulüplerinde sivas dan baskasinda oynanam demiş baskan alaçam demiş 2 gün e kadar açıklanacak"
Alt 09.06.2011, 00:46   #438
HALIL
Usta Yiğido

HALIL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.249 Mesajına 1.911 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1323 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
bu haberi okuduktan sonra saçmalamış demeyin ozaman okumayın güvenen okusun..
ben forumun sık ama sessiz izleyicisiyim esat dergiyi tanıyan varmıdır bilmem sorun deil ama araştırıbilirler ilk olarak hayal kafeyi kutlamamız ve teşekkür etmemiz lazım onun verdiği haberleri sordum ve doğrulattım gelelim sölediği bilgiye soshaux un 26 yaşındaki belayına onun şuanki durumu alınacak gibi durmuyo fransada en istikrarlı futbolculardan biri olan belayın fransanın lille takımı talipmiş ama oyuncu serbest zaten yakın bakmıyomuş bunu neden yazdım sivassporu düşünmez gibime geldi adama şampiyon talip ama şampiyonun yedek kulübesine kış kış bu arada rıza çalımbayın şuanda transferden önce alt yapıyla ilgilendiğini sadece isimleri onun sölediği ve onların üstünde yardımcılarının ilgilendiğini söyledi bi transfer haberi sükse yaratabilir hayal kafedende haber beklerim rıza çalımbayın cristouph daum la görüştüğü ve 2000 yılındaki yakınlığından bilinen rıza çalımbayın daumun eski öğrencisi Novakovic Milivoje transferi için daumdan yardım istediği ve menajeri mihael le de daumun bir araya u-19 türkiye-almanya maçında bir araya geldiğini ve o konuşmada o oyuncu hakkında rıza çalımbaya yardım etmesi için rica ettiğini ikinci olarakta rıza çalımbay ın yalçın taner sorusuna daumun sessiz kaldığını o konuda bilgi ve yardımcı olamayacağını sölemiş bakıcaz görücez bu haber kesinlikle garanti bi haber olmamakla beraber okunmadan geçilebileceği gibi silinebilirde ama ben bunu sporx gibi bi sitenin kaynağı olan esattan aldım kalın sağlıcakla...hayal kafe haberini bekliyorum....

bu arada bilica hakkında haberler ve önceki yorumlardada gördüğünüz gibi geliceği söleniyo bunu kimseden duymadım fenerbahçe takipcisiyim bilica eskişehire takasla gidecek sezer transferi yatarsa bilica sivasspora gelecek fenerbahçedende 2 milyon euro alacak bunun sayesindede sivasspordan yıllık ücret konusunda kolaylık sağlacak fb def etti yani...

NOVAKOVIC! ruya gibi

eskisehir bilica ile anlasamazsa sivas gelecek yuzde yuz ama o zaman yerliden cok yabanci oyuncu olacak
Alt 09.06.2011, 00:51   #439
HALIL
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1323 HALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende ZukunftHALIL hat eine strahlende Zukunft

Alıntı:
Sivassporlu olmayıp dışardan futbolu gözlemleyen kişilerin Sivasspor ile ilgili yorumları dikkatimi çekiyor. İşte onlardan birisi ;

Sivasspor, kendi arzusuyla kadrosunda yenilenmeye giden takımlardan. Kaleci Korcan'ı epey beğendiğimi blogun daimi ziyaretçileri bilir. Fenerbahçe maçındaki hataları hem tartışılmasına yol açtı hem de ona duyulan güvenin sarsılmasına. Kaleye iki takviye yapıldı. İlki Sırp asıllı Kanadalı kaleci Milan Borjan. Soruşturdum. Türk futbolunu konu alan ilk bloglardan birinin sahibi olan ve Amerika'da yaşayan Ahmet Bob Turgut kendisi için çok iyi bir kaleci olmadığını ve henüz Süper Lig'de direkt 11'e girecek yeterliliği bulunmadığını söyledi. Yani Korcan'ın hala şansı var. Takımdan ayrılan 3. kaleci Alican Şeker'in yerineyse Ofspor'dan Nihat Şahin getirildi. Sivas savunması gelecek sezon epey değişecek. Abdurrahman Dereli, Sedat Bayrak takımdan ayrıldı. Muhtemelen Uğur Kavuk da ayrılacak çünkü sözleşmesi bitti. Savunmaya takviye olarak Jacques Faty transfer edildi. Senegalli oyuncu Bologna'dan teklif aldığını fakat Sivasspor'u tercih ettiğini söylemiş. İtalya'dan talipleri çıkıyorsa iyi bir stoperden bahsediyoruz demektir. Umarım bu haber klasikleşmiş menajer oyunlarından biri değildir. Faty savunmanın göbeğinde, sağ bekte ve ön liberoda oynayabiliyor. Referanslar olumlu artık performansını bekleyeceğiz. Orta saha için yine Fransa'dan Maurice Belay dedikoduları var. Sol açıkta, orta sahanın hücuma bakan tarafında oynuyor. Alınabilirse güzel transfer olur. O da Faty gibi Sochaux'dan. Kamanan Sivasspor'un sembol futbolcularından biriydi. Tıpkı Mehmet Yıldız gibi. Kamanan takımdan ayrıldı ve Mersin'e doğru yola çıktı. Mehmet Yıldız'ın da ayrılacağı konuşuluyor. Pedriel, Eneramo elde kalan santrforlar olacak. Yıldız da ayrılırsa bir santrfor transferi şart olur. Sivasspor'un hamleleri ilgi çekici ve işin güzel tarafı bu sezona daha sıkı hazırlanıyorlar. Artık üstlerinden ölü toprağını attılar.

Kaynak : uzunpaslar.com

bunu yazan bizi iyi takip ediyo dikkat edelim aramizda casuslar olabilir
Alt 09.06.2011, 00:51   #440
HALIL
Usta Yiğido

Alıntı:
önemli değil sadece onun sölediğini buraya aktardım ama kadrodaki 12 oyuncunun çoğu gider merak etmeyelim ama rıza çalımbayın transfer politikası yanlış böle transfer takibi olmaz gibime geldi ama kaynak sağlam bu arada 12 yabancı diosun bir önceki yorumumda bilica transferi hakkında haber edinebilirsin...

ewet köln küme düştü averajla sanırım hayal kafeye hala inanamıyorum yöneticilerden biri olabilir Zdenek Smejkal dediği isim kesinlikle listede var esatın attığı tweet te eskişehir ilgilendiği isimlerden biri rıza çalımbay geçen seneki kulübüne bu ismide önermiş izlenmiş oyuncu olduğu burdan belli sizce ?
hayalkafe mecnun otyakmaz olmasin

saka cok sevdigimiz bir ajan o

Etiketler
adı, atilla, bekliyor, bizden, cerny, cihan, dÖrt, geçenler, geliyor, gözle, karsiyaka, kivanc, ordu, semir, serdar, sivassporda, sivasta, stilic, takimindan, tamam, taraftar, temmuzda, transferde, transferleri, yolda, önce, özkan