YA BİZ GOL ATTIĞIMIZDA STATDA KİMSE BAĞIRMIYO BAŞKA TAKIMLAR ATTIĞINDA BAĞRIYOLAR NE GÜZEL BAZEN ÇOK SİNİR OLUYORUM ŞİMDİ SİVAS'A GİDİP BEN BARICAM DİYOM AMA OLMUYOLÜTFEN ŞU BAĞIRMA İŞİNİDE HALLEDİN..
GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR........
Bu Konuda sivaslı-elif'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
YA BİZ GOL ATTIĞIMIZDA STATDA KİMSE BAĞIRMIYO BAŞKA TAKIMLAR ATTIĞINDA BAĞRIYOLAR NE GÜZEL BAZEN ÇOK SİNİR OLUYORUM ŞİMDİ SİVAS'A GİDİP BEN BARICAM DİYOM AMA OLMUYOLÜTFEN ŞU BAĞIRMA İŞİNİDE HALLEDİN..
haklısın biran önce halledilmesi gereken bir konu.
Bakın benim televizyonda gördüğüm kadarıynan üstü kapatılan trübüne hep orta yaş abiler amcalar geliyo işte o bölgeye davullar yerleşmesi o bölgeye grupların çoğu birleşip orada olması lazım. Tabi bunu yönetimle mi görüşmeniz lazım bilmiyorum ama katılan varsa cvp yazsın. Çünkü davullar orda olursa o tribünde coşar ve televizyona iyi görüntüler çıkar. Birde kim maça geliyorsa renkli görüntüler oluşması için mutlaka atkının ve formanında olması şart
__________________ AnTaLYa (07) MeKaN (58) SivaS VaTaN 58oğuz OĞUZ58 58ozi AMFİBİ DZ. KOMANDOSU ESKİ FOÇA asker ÖKTEM
Bu Konuda ibrahimovic7'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
BİR KERE BİZİM TARAFTARIMIZ DAHA TAKIMININ RENKLERİNİ GİYMEYİ BİLMİYOR.ATKI TAKMAYI BİLMİYOR.
DÜŞÜNCELERİNİZ DOĞRU SONUNA KADAR ARKASINDAYIM AMA BUNLARLA YÖNETİMİNDE İLGİLENMESİ LAZIM.UĞRAŞAN İNSANLARINDA OLMASI GEREKLİ.
Bakın benim televizyonda gördüğüm kadarıynan üstü kapatılan trübüne hep orta yaş abiler amcalar geliyo işte o bölgeye davullar yerleşmesi o bölgeye grupların çoğu birleşip orada olması lazım. Tabi bunu yönetimle mi görüşmeniz lazım bilmiyorum ama katılan varsa cvp yazsın. Çünkü davullar orda olursa o tribünde coşar ve televizyona iyi görüntüler çıkar. Birde kim maça geliyorsa renkli görüntüler oluşması için mutlaka atkının ve formanında olması şart
Biz showlarımızı Çılgınlar olarak Bursa maçında stad dışından protokol tribünün önünden yaptık mağlum stada giremedik.Bizlerde elimizden gelen desteği dışardan verdik işte dışardan destek bir video http://youtube.com/watch?v=lhXDYIWEyms
ASlında sivas stadyumunda seeeeeeeeeeessssssssssssssssss ssssssss bombası patlatılarak sivas taraftarı ateşlenmeli ve misafir takım korkutulmalı ama .............. sivas taraftarı geliyo ama aktif bişeyler yapıp 3 büyük takımdan değişik bişeyi olmalı bence gelecek haftalarda bu uygulanmalı sivasataki taraftarlar size sesleniyorum sesime kulak verin..............; )
BENCE EN BÜYÜK TRİBÜN ŞOVU ÖNCELİKLE STADYUMUN TAMAMEN DOLMASIYLA BAŞLAR. SONRASI TÜM TARAFTARLARIN ELLERİNDE BAYRAKLARLA VE MEŞALELERLE DEVAM EDER. SONUCUNDA TAKIM ZATEN ŞOV YAPMAYA BAŞLAR.MANİSA,BURSA VE KASIMPAŞAMAÇLARIND OLDUĞU GİBİ.