Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: Tribün Şovu Önerileri
Alt 04.10.2007, 14:03   #21
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1093 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: Tribün Şovu Önerileri

Arkadaşlar tribün şovları yapmak takımımızı ateşlememiz anlamına gelir fakat ne yazıkki sivassporun tribünlerinde bu olay çok zayıf bu işi profisyonelce yapmalıyız dolayısıyla biz takımımızı gerektiği gibi desteleyemiyoruz halbuki takımın 12.adamı seyircisi ama onlarda görevini tam yapamıyor hepimizin yakından takip ettiği spor kamuoyunun gündeminden hiç düşmeyen istanbul takımlarından birinin öyle şahane bir seyirci kitlesi varki akıllara zarar avrupada bile kendini ispatlamış her zaman her yerde adından bahsettiren bir gurup CARŞI GURUBU bu gurup bizim için bir şanstır takımlarını nasıl motife ediyor nasıl destekliyor birlik ve beraberliği nasıl sağlıyor bütün bunları bu carşı gurubundan bir şekilde öğrenelim tahmin ediyorum eskiden bu gurubun içinde olan arkadaşlarımız vardır o arkadaşlardan yardım alıp sivassporumuzu süper liğde layık olduğu gibi destekleyelim ve bu tezahürat şekillerinide bu siteden herkese bildirelim bu benim fikrim herkesin fikrine saygı duyarım her şey sivasspor için hep destek tam destek
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Tribün Şovu Önerileri
Alt 04.10.2007, 14:10   #22
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 894 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: Tribün Şovu Önerileri

bu oluşum gerçekten sivasta ve sivassporlularda çok eksik ...
ama zamanla gelişecek tabi... süper lig de kaldığımız sürecede gelişecektir..
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2007, 14:23   #23
sivasli_yldrm
Acemi Yiğido

sivasli_yldrm - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 sivasli_yldrm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

valla bağırsakta elde çırpsak en ufak bişeyi organize şekilde yapamıyoruz önemli olan organize olabilmek adam iki dakika bağırıyo 88 dakika çekirdek yiyo bide hele gol yersek başlıyor küfüre eeee sen takımına tezehurat etmeyipte çekirdek yersen takım golde yer, yenilirde
sivasli_yldrm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2007, 14:29   #24
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1006 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Konyaspor taraftarlarına yanılmıyorsam atkı falan dağıtıyor. Buna benzer bir organizasyon yapılabilir bence. Çünkü gerçekten tribünlerin Kırmızı-Beyaz görünmesi gerekiyor. [/QUOTE]

Yapmayın arkadaşlar ne atkısı ne t-shirt'ü... Yönetim bu takımın hangi bir derdiyle ilgilensin. Taraftarın atkısını da yönetim mi alsın? Zahmet olmazsa taraftar biraz duyarlı olsun da üç beş kuruş verip atkısını alsın, hatta biraz daha şuurlu bir taraftarsa lisanslı ürün alsın ama bu takıma lütfen birşeyler vermeyi öğrensin. Arkamızda Ankara B Belediyesi ve Melih Gökçek olsa forma da dağıtsın derdik ama bizim belediye daha doğru düzgün üç beş otoparkın gelirini bile Sivasspora vermiyor. Yani konumumuzu bilip ona göre istekte bulunalım derim!...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2007, 14:31   #25
sivasli_yldrm
Acemi Yiğido

sivasli_yldrm - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 676 sivasli_yldrm FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bakın arkadaşlar atkı şovdan bahsediyorsunuz size sonuna kadar katılıyorum bu konuda sadece maçtan önce deil 90 dk boyunca o şovu yapmalıyız mesela olan taraftar gruplarımızın stadın belli bi yerinde olması bence yanlış olur o zaman sadece o bölgeden ses çıkar halbuki bu gruplar stadın her tarafına yayılsa daha çok destek sağlanır en azından dağıldıkları yerdeki çekirdekçileri harekete geçirirler
sivasli_yldrm isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2007, 14:57   #26
hollywarnrvn
Yiğido

hollywarnrvn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 hollywarnrvn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Evet çok güzel bir konuya değindim abi. Bir sorum olacak neden havuz tarafındaki c bloğuna hiç seyirci alınmıyor. geçen sene çoğu maçta orası doluyordu eğer orası boş kalacaksa taraftar gruplarına verin.
hollywarnrvn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2007, 15:00   #27
hollywarnrvn
Yiğido

hollywarnrvn - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 691 hollywarnrvn Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Benim tavsiyem görüntü oluşturmak için olacak: stada gelenlere 1 maçlıkda olsa atkı dağıtabilir ya da uygun fiyata maça gelenlere verebilir bu stadın rengini otomatik olarak değiştirecektir.
hollywarnrvn isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2007, 15:05   #28
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
sivaslı105 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar bursa maçınnın sonundaki müzik eşliğinde yapılan el hareketini ben çok beğendim ve çok hoşumuza gitti ben ce her maç sonunda bu hareketi yapalım derim ...önceden meşalellerle Sivasspor karşılanırdı mesaela ikinci ligde felan o da çok güzel oluyordu ama nedense yasak herelde ve stadın değisik yerlerinde büyük Sivasspor ve bayrağımız dalgalandırılırdı ama şimdi nedense yokk olsa ben ce daha iyi olur gördük üç beş tane kendini bilmez bursalı bi bayrak almış teksas diye ne teksası hırbolar bi Türk bayrağı alsalar daha iyi olurdu..ama en çok da dediğim gibi maç sonundaki müzik eşliğinde yapılan el hareketini çok beğendimm demem o ki bu hareketi Sivasa mal edelim derimm yani bize özel olsunn ve bide Sİvasspor ve ŞANLI BAYRAĞIMIZI stadın değişik yerlerinde görmek isterizz katılanlar varsa yazabilirler herkese selamlar...TOPRAKTAN DOĞDUK TOPRAĞA DÖNECEĞİZ SİVASLI DOĞDUK SİVASLI ÖLECEĞİZ..BİZ SİVASLIYIH GARDAŞ SÖZÜN BİTTİĞİ YERDE BİZ BAŞLARIZ VATANIMIZA İHANET ETTİRMEYİZ ÇÜNKİ BİZ ANLI ŞANLI YİĞİDOYUZZZ VATAN CANIMIZ FEDA..[IMG][IMG]f1_fa2_bozkurt5[1][/IMG][/IMG][IMG]bozkurt16fa[1][/IMG]IMG]bozkurt[1][/IMG]
o çalan muzik kızılderi marşı. o hareketi veya muziği sivasa maal edemeyiz çünkü gs taraftarı kullanıyor ve atkılarla yapıyolar elle deıl

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.10.2007, 15:05   #29
Army
Yiğido

Army - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 147 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 Army Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
ibrahimovic7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bakın benim televizyonda gördüğüm kadarıynan üstü kapatılan trübüne hep orta yaş abiler amcalar geliyo işte o bölgeye davullar yerleşmesi o bölgeye grupların çoğu birleşip orada olması lazım. Tabi bunu yönetimle mi görüşmeniz lazım bilmiyorum ama katılan varsa cvp yazsın. Çünkü davullar orda olursa o tribünde coşar ve televizyona iyi görüntüler çıkar. Birde kim maça geliyorsa renkli görüntüler oluşması için mutlaka atkının ve formanında olması şart
yönetim malesef maratona almıyo grupları

YENİÇERİLER
Army isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Tribün Şovu Önerileri
Alt 04.10.2007, 15:14   #30
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1195 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: Tribün Şovu Önerileri

belediye veya bu işi fianse edecek bir kamu kuruluşu bulmalı..sonra stat girişinde herkse beyaz ve kırmızı ucuz tişörtler dağıtılabilir..çok renkl,i bir görüntü oluşr..hatta mesela maraton A VE b ye beyaz C VE d ye de kırmızı tişört dağıtmak gibi..