Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyo
Alt 11.10.2007, 01:42   #10
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1122 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyo

Alıntı:
YALI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
siteye yeni üye oldum herkeze selamlar ben izmirden göztepe taraftarıyım yalı grubu üyelerindenim yukarıdaki kardeşimin yazısında karşılaştırmayı gördüm sevindim bizim taraftarlığımızdan bahsedildiği için şunuda beliteyim sivas taraftarını hiç bir zman küçümsemiorum bu biline bundan beş sene önce süper ligdeydik ve fırtına estirdik ezikbahçeyi uefaya yollamadık dör büyük denilen eziklere cehennemi yaşattık izmirrde ama herşey o güzel günler gibi olmadı ve takımımız başkanlar yüzünden 5 sne küme düştü bizmi ne yaptık taraftar olarak inatla büyüdük inatla sevdik inadına dedik and olsun döneeğiz dedik karanlık günlere inat hep ışığı göreceğimize inandık deplasmana gittik otobüsleri biz kaldırdık yönetimden hiç bir zman bilet ve otobus talabimiz olmadı takımımız 3lige düşmüştü bizdeplasmana gittik takımımız amatöre düştü biz500kişi akseki aromaya deplasmana gittk takımımız artık amatör kümede oynayacaktı ama biz oraya gittik takımızın futbolcuları formazız kaldı forma yaptırdık kramponsuz kaldı krampon aldık biz futbolu deyil başarıyı deyil biz ligleri deyil biz GÖZTEPEMİZİ SEVDİK ARKADAŞ
Diger takimlara hakaret ettigin kisimlari cikarirsak dort dortluk bir yazi olacak. Bravo size...
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  

Seçenekler Arama
Stil