12.10.2007, 21:40
|
|
|
Usta Yiğido
64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
|
-->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı
Yorumlarina katilmamak elde degil, Nicin biz taraftarlar organize olamiyoruz. ??? Burda yönetime de is düsüyor yönetimde bundan sikayetci degilmi defalarca Tv lerde acikladilar Cekirdekciler,tiyatro gibi mac izliyorlar diye cok duyduk peki bu taraftarlar icin bir sey yapmalari gerekmiyormu, televizyonda konyasporun 2 ci baskani 3700 tane konbine dagitacaklarmis ve yeni bir taraftar grubu olusturacaklarini tezahüratindan tutun her seyi ile ilgilenilecekmis ve Türkiyede ses getireceklerini acikladilar. Peki biz niye yapamiyoruz, Bizler nicin birlesemiyoruz sebebi nedir ??? Tuttugumuz takim ayni degilmi evet peki Tuttugumuz takimin renkleri ayrimi hayir ?? Bu isi yönetimden baska hic kimse cözemez. Bütün gruplar tek cati altinda toplamali, o dernegin bir hesap numarasi olmali bu isleri takip edecek yönetimden bir sahis görevlendirmeli,tezahüratindan tutun o dernegin her seyi ile ilgilenecek bir sahis olmali.Sivasspor Süperligde takir takir top oynuyor . Konya spor yapiyor biz niye yapamiyoruz bizim onlardan ne eksigimiz var ???
|
Açıkcası, Şu anda takımımızın durumu iyi nasıl olsa bilet satıyoruz diyip Yönetimin Taraftar grup-derneklerine iyice 3.sınıf insan muamelesi yapmalarından korkuyorum.
İnşallah sizin bu yorumunuzu Yöneticilerimizde okur. Tabii sadece okumakla kalmayıp çok geç olmadan hareketede geçerler,
|