Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Ne demişim kardeşim ben teknik direktöre küfürmü etmişim nasıl bir saygısızlık yapmışım...Siz bana 1 saattir tanımadığınız halde senli benli konuşuyorsunuz emrivaki emir kokan uslupla konuşuyorsunuz ve sürekli sürtüşme peşindesiniz..En son tamam kardeşim haklısınız dedim...Hala ne için uğraşıyorsunuz...Benim Hocaya yaptığım saygısızlıksa sizin bana davranışlarınızda uygun değil...Kaldıki böyle bir beklentimde yok ...Uzatmanında bir anlamı yok buyrun Admin orada beni şikayet ediniz konuyuda kapatınız ...Sizinle bu polimiğe devam etmeyeceğim..
|
Ne oldu? İşler istediğin gibi gitmedi mi? Ağzının payı verilince zoruna mi gitti? Biz Sivas'liyiz, Bursa'li değiliz şikayete koşalım, biz gerekeni kendimiz yapıp hakkımızı savunabiliriz, bundan önce ne kadar dostane yazılarının olup olmadigi beni ilgilendirmez, sen benin teknik direktorumuze saygısızlık yapamazsın, yaparsan benden cevabını her zaman alırsın, bundan sonra yazılarını daha dikkatli yaz ve kimseye özellikle de bizim takımımıza ve teknik direktorumuze saygısızlık yapma, ayrıca benim seni eleştirme hakkım doğdu ve bu hakkımı sonuna kadar kullanacağım, buna itiraz etme hakkın yok