Alıntı:
migroArmis Nickli Üyeden Alıntı
Sen kimsin benim balansımı yapacaksın...Ben efendi oldukça sen ukalalığını arttırıyorsun..Senmi benim balansımı yapacaksın...Buna ne yaşın yeter nede çapın...2009 dan bu yana burada ne böyle ukala birini gördüm nede bu şekilde yorum yaptım...Site yönetimi yorumlarımızı incelesin ben nerede saygısızlık yapmışım...Velevki yaptıysam bundan sanane...Buranın muhafızı senmisin...Yeter ya hakaret üstüne hakaret...Densizliğin bu kadarı fazla...Kibar yorum yapıyormuşum....Mahalle ağızıyla hakaret edercesinemi yorum yapayım...Burada benim bulunup ne tarz yorum yapacağıma sen karar veremezsin...Hayatımda ilk defa birine karşı bu şekilde konuşmak zorunda kalıyorum ...Bütün arkadaşlardan böylesine çirkin bir duruma maruz kaldıkları için özür dilerim ..Ama maalesef kişi hakettiğiyle muhattap alınması gerekiyor...Balans yapacakmışş...
|
Sen bu sitede dostane duygular beslemiyorsun, bir tane Sivaslı gidip Bursa Spor u onların sitesinde elestirsin bakalım ne hakaretler ediyor Bursalılar, ama biz saygılı insanlarız ve bir Bursalinin bir baska takımın taraftarının bile bu sitede eleştirilerine hoşgörü ile yanasabiliyoruz, ancak bu hoşgörüyü suistimal edip bizim hocamıza saygısızlık yapıp superlig hocası olamaz şeklinde haddini ve niyetini aşan sözlerine elbette ki Rıza hocayı cok seven bizler itiraz edeceğiz, bu seni neden şaşırtıyor? Bir SivasSpor forum sitesinde o takımın taraftarlarını rencide edecek yorum yapıyorsanız karşılığında itirazlara açık olacaksın, tahammül edeceksin. Senin balans ayarını yaptım cunku bu siteye ilk geldiğinde otoyoldan dostane duygularla gelmistin, ancak SivasSpor BursaSpor u 2 defa yenince otoyoldan çıkıp bozuk yollara girdin ve bozuk yollarda dostane duygularını kaybettin ve ben bu ayarı yaptığıma inanıyorum, çünkü bundan sonra bu takımın hocasina bu sitede hakaret etmeyeceğini düşünüyorum, bundan sonra otoyolda asfalttan gitmemi tavsiye ederim, bu sayede beni de balans ayari yapmakla yormamis olacağın gibi bu takımda hocasını cok seven biz taraftarları da provoke etmemiş olursun, hocanın oyun içi hamlelerini hepimiz eleştiriyoruz ama superlig hocası değildir tarzında ileri giden provokatif eleştiriler yapmıyoruz, bir notum da su olacak bu site hoşgörüye her zaman açık ancak provokasyona her zaman kapalı, ve sen elestiriye tahammül edemiyorsan eleştiri almayacak tarzda saygılı ve inatçı olmayan bir üslup kullan. Dün akşamdan beri bana laf yetistirecegine Rıza hocaya yaptığın terbiyezsizlikten dolayı bizlerden özür dile, otoyolda iyi seyahatler