Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

-->: NASIL KATKI SAĞLARIZ
Alt 28.02.2006, 08:49   #11
EMİNÇOLAK
Tecrübeli Yiğido

EMİNÇOLAK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 820 EMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOKEMİNÇOLAK FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: NASIL KATKI SAĞLARIZ

arkadaşlar karadeniz dayanışması örnegi herşeyi net anlatıyor bence
Alt 28.02.2006, 09:46   #12
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Tabiki yazılanlar doğru şeyler,herkes kendi çapınca olaya bakış açısına göre birtakım görüş ifade ediyor,yalnız unuttuğumuz bir şey var,kendimizi Karadeniz insanıyla kıyaslarken.Aramızdaki fark bölgesel fark.Bir karadenizlinin başına bir şey geldğinde kim olursa olsun koşar olağan üstü bir ilgi bir bağımlılık sergiliyorlar.Bizim yörenin insanında ne yazıkki o tutuculuk malesefki yok.İşte bizi geriye iten nedenlerin başında bu geliyor.Bir vurdum duymazlık bir bananelik olgusu içerisinde günümüze kadar devam etmiş.İstanbul'da en çok Sivas'lı var diye övünüyoruz,ancak bir dernek çalışması için 20-25 kişiyi zor bir araya getirebiliyoruz.Buda elini taşın altına koyacak kişilerin hevesini kaçırıyor biraz.Önce yöre insanını birbirine bağlayacak,bir duygusal bağ.Bağımlılığını geliştirecek bir gelişme gerekiyordu. İşte o da Sivasspor'un 1.Lige çıkması herkesi bir araya toplayacak bir gelişme,bir neden olmalı.Öncülük yapabilecek yapıda olan,liderlikl vasfı olan kişilerin,daha fazla geç kalmadan bu fırsatı değerlendirip biran evvel toparlayıcı rolü üslenip,bir çatı altında toparlanmalıyız. Çünkü,Sivas'lının Sivas'lıdan başka dostu yok.
Saygılar.
Alt 28.02.2006, 10:06   #13
ÜNİ_67_BAŞKAN
Acemi Yiğido

ÜNİ_67_BAŞKAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ÜNİ_67_BAŞKAN ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen hoch -->: NASIL KATKI SAĞLARIZ

[OR="Lime"]QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA]ben bu soruya şu cevabı vermek istiyorum sivassspor süper lige çıktıktan sonra herkes sivaslı ve sivassporlu olduğu ortaya çıktı demekki sivasspor süper lige çıkmasaydı kimse ne sivaslı nede sivassporlu olduğunu farkına varacaktı YANLIZ İYİLERİ GERÇEK SİVASLI VE SİVASSPORLULARI TENZİ EDİYORUM BİZ ÖLENE KADAR SİVASLI VE SİVASSPORLU KALACAĞIZ[/QUOTE]
ben mustafa abinin sözlerine katılıyorum sivasspor süperliğe cıkınca sivaslıda cogaldı sivassporluda ama biz 67 taraftar grubu olarak sivassporun herzaman yanında olduk olmaya devam edecegizde yensin yada yenilsin herzaman sivasspoırun yanındayız çünkü bizler gercek SİVASLIYIZ vede gercek SİVASS
[COL

PORLUYUZ cünkü BİZ _67_ TARAFTARLAR GRUBUYUZ
[/COLOR]..
GERKEZ GİDER BİZ KALIRIZ _67_ YİGİDOLARIZ................... ....
ÜNİ_67_BAŞKAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2006, 10:29   #14
erem
Acemi Yiğido

10 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 erem ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ÜNİ_67_BAŞKAN Nickli Üyeden Alıntı
[OR="Lime"]QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA]ben bu soruya şu cevabı vermek istiyorum sivassspor süper lige çıktıktan sonra herkes sivaslı ve sivassporlu olduğu ortaya çıktı demekki sivasspor süper lige çıkmasaydı kimse ne sivaslı nede sivassporlu olduğunu farkına varacaktı YANLIZ İYİLERİ GERÇEK SİVASLI VE SİVASSPORLULARI TENZİ EDİYORUM BİZ ÖLENE KADAR SİVASLI VE SİVASSPORLU KALACAĞIZ

ben mustafa abinin sözlerine katılıyorum sivasspor süperliğe cıkınca sivaslıda cogaldı sivassporluda ama biz 67 taraftar grubu olarak sivassporun herzaman yanında olduk olmaya devam edecegizde yensin yada yenilsin herzaman sivasspoırun yanındayız çünkü bizler gercek SİVASLIYIZ vede gercek SİVASS
[COL

[/COLOR]..
GERKEZ GİDER BİZ KALIRIZ _67_ YİGİDOLARIZ................... ....[/QUOTE]
Birlik olmamız gereken günde ayrımcılık yapmayalım lütfen. Yok efendim geçmişte kimse yoktuda falan.......... bu takım 3. ligde şampiyonluğa oynarken de (ben o zaman sivasta yaşıyordum) 4 eylül doluyordu. Bugün doluyormu bilmiyorum. O zaman bir Tokatspor maçı vardı seyirci stada sığmamıştı.
erem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.02.2006, 17:56   #15
apolat
Acemi Yiğido

apolat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 apolat ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
ÜNİ_67_BAŞKAN Nickli Üyeden Alıntı
[OR="Lime"]QUOTE=1967_DERNEK_MUSTAFA]ben bu soruya şu cevabı vermek istiyorum sivassspor süper lige çıktıktan sonra herkes sivaslı ve sivassporlu olduğu ortaya çıktı demekki sivasspor süper lige çıkmasaydı kimse ne sivaslı nede sivassporlu olduğunu farkına varacaktı YANLIZ İYİLERİ GERÇEK SİVASLI VE SİVASSPORLULARI TENZİ EDİYORUM BİZ ÖLENE KADAR SİVASLI VE SİVASSPORLU KALACAĞIZ

[COL

[/COLOR]..
GERKEZ GİDER BİZ KALIRIZ _67_ YİGİDOLARIZ................... ....[/QUOTE]

tamam abı bende onu dıyorum ya ıste sızler gercek sivaslı olun gercek sıvassporlu olun sıvassporda bırlık saglanamasın sızler kendınızı bı adım uste cıkarmak ıcın gerıde kalanları yalancı sıvaslı yapmaktan cekınmeyın ayrımcılık ta yapınKARDASLAR ARASINDA GERCEK YALANCI DIYEE.... Hepsıne eyvallah bız gercek sıvaslı olmayanlar olarak takıma bısıler yapmak ıstıyoruz demıstım ...buna cevap yazın kardaslarr....
Alt 17.03.2006, 11:01   #16
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1302 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI

baskanin dusuncesi guzel fakat ben boyle bi sekilde yardima karsiyim ayak oyunlari oynamaliyiz fakat onlarin yaptiklari gibi duzenbazlik yapmamaliyiz bizim adimiz yigido ve mertligimizle durustlugumuzle biliniriz destek olunacaksa baska yoldan destek olunmali......
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2006, 12:08   #17
hattab
Acemi Yiğido

hattab - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hattab ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

YAPILAN YORUMLARIN HEPSI GUZEL GELEIM SU SOZE SUPERLIGE CIKINCA
SIVASSPORLU ARTTI
TAMAM DOGRUDUR BEN KENDI ADIMA OYLE DEGILIM LAKIN OYLE OLANLARIN DUYGULARINI HISSETMEYE CALISTIM ONA NAZARAN YAZIYORUM BU SOZU SIKCA TEKRARLAMAK BUTUNLUK SAGLAMAKTAN COK DAGILMAYA SEBEBIYET VERMEKTIR
DOGRUDUR ADAM YILLARCA BUYUK TAKIMI DESTEKLEMISTIR MEMLEKETINDEN UZAKTA YASAR ISTER ISTEMEZ KOPUKLUK OLUR VE SIVASDAN UZAKLASIR
HANGIMIZIN AILESINDE BUYOKKI
HEMEN HEMEN HER SIVASLININ BU SEKILDE UZAKLARDA AKRABASI KESINLIKLE VAR
VELHASIL KELAM SIVASSPOR SUPERLIGE CIKINCA UZAKTAKI INSANLARIMIN ICINDEKI UYUYAN SIVASLILIK POTANSIYELIDE KENDILIGINDEN ORTAYA CIKMISTIR BUNU KIMSEDE ENGELLEYEMEZKI
GECENKI GALATASARAY MACINDAKI PANKARTTA YAZAN AYNEN SUYDU
"DELIKANLI ADAMIN TUTTUGU TAKIM NUFUS KAGIDINDA YAZAR"
GUZEL BIR SOZ OZAMAN BUSOZE SADIK KALIP YILLARDIR DESTEK VERENLE YENI SIVASSPORLU OLDULAR KAVRAMINI GUNCELLEMEYELIM BU YORUM BIRLESTIRICI DEGIL AYIRICI BIR UCURUM OLUSTURUR KANAATINDE OLDUGUM ICIN YAZDIM BU YAZIYI

AKLINLA GOR KALBINLE ISIT
hattab isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2006, 12:22   #18
bugrakova
Yiğido

bugrakova - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bugrakova isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

süper lige çıkmadan kimse bu takıma sahip çıkmıyordu şimdi ne oldu...
bugrakova isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.03.2006, 12:25   #19
sinan58_34
Usta Yiğido

sinan58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 sinan58_34 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

oncelıkle sıvaslılar dernegı baskanı muhsın baskana boyle guzel bı yazı hazırladıgı ıcın tesekkur ederız cokguzel ozetlemıs gecmıstekı sıvasspor askı ıle gunumuzdekı taraftar kıtlesını muhsın baskanla vakıfla beraber ankara macına gıtmıstık kendısını ordan tanırım saygı duydugumuz deger verdıgımız bı abımızdır bizim bu konuda calısmalarımız oluyo sıteyı takıp edenlerınde bıldıgı gıbı dernek kurma calısmaları ıcın bıraraya gelıyoruz amac sivassporumuza destek olmak ıstanbuldakı ve ılerıde deplasman maclarında sivassporumuzu yanlız bırakmamak ıcın bence herkes bıseylerın ucundan tutmalı destek olmalı stada gıdıp mac ızlemekle ne kadar destek olabılızkı destek konusunda 1967 genc taraftar dernegındekı arkadaslarımıza sonsuz tesekkurlerımızı sunarız sivassporumuzun heranında yanında destekcısı bizde boyle bı ateslı taraftar dernegı ıstanbulda kurmak ıstıyoruz bunun ıcınde herkesın katılıp destek olması lazım
hepberaber elele
sivassporumuza destege
Sivasspor.com1 Sivasspor.com1
Alt 18.03.2006, 13:49   #20
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Abi çok güzel bir yerden konu yakalamışsın bende sana şöle birşey söleyyyim iş itibariyle çok arkadaşımız ve iş yapan çok tanıdığımız var bazan sohbet ediyoruzda bizizm milletde ne çekememezlik var abicim biri iş yapıyorsa inan bu memlekette barındırmıyorlar.Hiç demezki arkadaş bu adama destek olalımda şu işi hallolsun da katkı salasın yok abi yok.Sen ihale diyorsun adamın kendi hakkı olduğu halde iş yapamıyorrr ki kalmışki birbirlerine ihale bırakacakk çok zor çokk...