Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

-->: LORANT VE YEDEK KULÜBESİ
Alt 17.03.2006, 08:35   #11
yerliturkuaz
Usta Yiğido

yerliturkuaz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.268 Mesajına 2.761 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1271 yerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISIyerliturkuaz COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: LORANT VE YEDEK KULÜBESİ

ligdeki konumumuzuin gostergesidir bu lorant dahil herkezde bu konumun rahatligi var dunyanin neresinde gorulmus bi takima uc gun izin verildigi devre arasindamiyizda takima uc gun izin veriyosun hangi mantiga sigiyo bu anlamdim edson diye bir futbolcu alindi sivasa ben bu futbolcuyu cok begenmistium galatasaray macinda ama sayin lorant edsonu neden oynatmiyor bilemiyoz acaba aralarindaa bir problem mi var takimimiza soruyorum arkanizda 7 mi8lyon sivasli var yenildiginizde bizleri uzdugunuzu biliyormusunuz
yerliturkuaz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2006, 08:44   #12
habercim
Acemi Yiğido

habercim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 habercim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

merhaba arkadaşlar Serhat kardeşimiz bizim sevdiğimiz genç yeteneklerdendir.Gelecekte biz onu daha üst noktalarda görmek istiyoruz.Sivaslıdır kendisi bilmeyenler için yazdım.Bana soruyorlar bazen ," abis erhat kim" diye.Sivassporu çok yakından takip eden biri.Yazılarına yorumlarınızı yazın .Yazınki bu genç kardeşlerimizde sonraki yazılarına daha farklı baksın.İlgi ve desteğinize teşekkürler.
Siz kime,nasıl ve ne kadar değer verileceğini en iyi bilirsiniz.
Saygılar.
SIRF BİRİLERİNİN MUTLU OLMASI İÇİN ,KÜÇÜK OLAYLARI BÜYÜTMEYİN.
HERKESE HAK ETTİĞİNİ VERİN.
benim kendi görüşlerim.
Alt 17.03.2006, 08:47   #13
Etem-Murat
Usta Yiğido

Etem-Murat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 949 Etem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer AnblickEtem-Murat ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
öner Nickli Üyeden Alıntı
ligdeki konumumuzuin gostergesidir bu lorant dahil herkezde bu konumun rahatligi var dunyanin neresinde gorulmus bi takima uc gun izin verildigi devre arasindamiyizda takima uc gun izin veriyosun hangi mantiga sigiyo bu anlamdim edson diye bir futbolcu alindi sivasa ben bu futbolcuyu cok begenmistium galatasaray macinda ama sayin lorant edsonu neden oynatmiyor bilemiyoz acaba aralarindaa bir problem mi var takimimiza soruyorum arkanizda 7 mi8lyon sivasli var yenildiginizde bizleri uzdugunuzu biliyormusunuz
lorant ne yaptığını bilemez durumda macta kızıp sahayı ile terkedecek kadar ne yaptığını bilmeyen adam olurmu sağlik olsun bu sene liğde kalmamız lazım kalmak içinde evimizdeki 3 macıda lamak gerekiyor[/B]
Etem-Murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2006, 08:53   #14
habercim
Acemi Yiğido

habercim - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 habercim ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

evet tek hedef bana göre gerçekçi ollaım süper ligde kalmak .Sivassporun bu sezon süper ligde kalması bana göre şampiyonlukla eş değerdir.
Alt 17.03.2006, 08:55   #15
HakkıTİMUÇİN
Usta Yiğido

13 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 853 HakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekanntHakkıTİMUÇİN ist jedem bekannt

Alıntı:
fatih_98 Nickli Üyeden Alıntı
tabii canim...takim hocanin hareketi sonrasi çıkıp 3-2 maçı kazansaydi bakalim ne yazacaktı ve ne yorumlar yapilcakti aynen şu denilcekti..vaybe ne psikolojik bi hamle yapti hoca denilcekti..ayrica loorant efendi diyerek hocamizi aşağlamiyalim..size brisi falan filan efendi dese hoş mu olur???..ayrica diğer düzgün hocalar da fazla basini muhatab almaz...haklilarda!
''büyük hocalar basını muhatab almaz'' yorumunun haricinde diğerlerinin hepsine katılıyorum. Lorant'ın futbolcularına gösterdiği tepki sonucunda 2.yarı sivasspor maçı kazansaydı Lorant ''DAHİ'' ilan edilirdi. Kimsede eleştirmezdi.

Bencede Hocamıza ve takımımıza sahip cıkmalıyız.

KAYNAĞI GÖNLÜMÜZDÜR
DURDURULMAZ BU NEHİR..
SAZIMDAKİ TÜRKÜ GİBİ
SİVAS DENEN BU ŞEHİR...
HakkıTİMUÇİN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17.03.2006, 09:16   #16
Serd@r
Usta Yiğido

Serd@r - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 851 Serd@r BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Sayın Lorant'a hiç sitem etmedim,hiçbir zaman takımım kötü oynuyor diye AŞIK olduğum SİVASSPORumu destekten vazgeçmedim 12 hafta galip gelemedik herzaman umutla bekledim.EĞER BEN HİÇBİR MADDİ MENFAATİM OLMADIĞI HALDE BUNU YAPTIM VE YAPIYORSAM SAYIN LORANTIN ALDIĞI MİLYARLARA BİNAEN BUNU YAPMASINI BEKLEMEK BİR S İ V A S LI OLARAK EN TABİ HAKKIM ,TAKIM KÖTÜDE OYNASA İYİDE OYNASA BİR TEKNİK DİREKTÖR ASLA TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA LÜKSÜNE HAİZ DEĞİLDİR.
GEMİYİ EN SON KAPTANLAR TERKEDER.BU TAKIMINDA TEKNİK KAPTANI SAYIN LORANTSA BİZ ONDAN BUNU YAPMASINI BEKLERDİK.
Haaa birde şu Edson konusu var,ya biz oynamayacak,hazır olmayan adama niye para verdikki?bizi beklettiler beklettiler tam transfer sezonunun sonunda Edsonu aldılar şimdide hazır değil diye oynatmıyorlar,hazır değilse transfer sezonu başında alıp hazırlayacaktınız veya hiç almayacaktınız tabiki Mohammet Ali Kurtuluşun gönderilmesini oynamasada bir transferle kapatmak lazımdı değil mi?
Serd@r isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla