CAGLAYAN KARDES VE YA ABI Bıze verdıgın destek ıcın saol simdi bir gorusmeden geldık 2 uskudarlı ve 2 sıvaslı kardesımle beraber oturduk cayımızı corbamıızı ıctık muhannet ettık bu konu hakkından ısımö vermek nekadar dogru olur bılmem ama bı sakıncası yok sanırım Sıteden yusuf ve ıbrahım kardeslerım ıle umranıye Carsı da gorustuk konustuk takımların dusuncelerını sunduk herseyın en ıyısını dusundugumuze ınanıyorum Biz ÜSKÜDARLILAR İsim değişikliğine karsıyız ki goruyoruz kı sızler de bıze hak verıyorsunuz Allah razı olsun Allah'ımız tekrar razı olsun kı takıma sahıp cıktınız inşAllah sesımızı ıkı yonetıme de duyuracagız ki aklıma bırden BULENT UYGUN.. Namı Deger buyuk kaptanımızın eyup sultan deplasmanında attııgı muhtesem frıkık golu ıle kazandıgımız mac geldı BULENT ABI senı cok sevıyor ve ozluyoruz Bulent,aykut,nihat abilerimizin sana bol bol kucak kucak sevgılerı var burdan ıleteyım dedım onlar pek gırmıyorlar nete sende anlarsın

Bılmıyorum sen sivasspor.com u ziyaret edıyormusun ama bizi unutmadıgını gorduk ınan cok sevındık sızden tek ıstegımız takımın ısmıne dokunmamanız .. Gereken herseyı beraber yapmaya hazırız
lutfen hepberaber hareket edelım ..