Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?
Alt 23.06.2006, 15:40   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?

Abdullah YİĞİT / Hürdoğan Gazetesi

Süper lige çıkışının 2. sezonunda Sivasspor’un ligde ne yapacağı kadar,taraftarın Sivasspor’a ne yapacağınıda merak ediyorum! Bildiğiniz gibi,tarihinde ilk defa geçen sezon süper ligde mücadele eden Sivasspor,hiç bir maçında 11 bin 500 seyirci kapasiteli 4 Eylül stadını dolduramamıştı. Türkiye 2.liginde, hatta 3.ligde oynadığı bir çok maçta 4 Eylül stadını tıklım tıklım dolduran Yiğidolar,ne gariptir süper ligde bu ilgiyi göstermediler. Neden böyle olduğunu günlerce yazıp-çizdik ama bir sonuca varamadık. Daha doğrusu söylenen hiç bir geçerli mazeret yoktu! Kimisi oynanan futbolu eleştirip maça gitmediğini, kimisi bilet fiyatlarını pahalı bulduğu için gitmediğini, kimiside bazı yöneticilere kızıp gitmediklerini söylemişlerdi. Bunlar Sivasspor’un maçlara gitmemek için kesinlikle mazeret olamaz. Sivasspor kötü futbol oynadığı için maçlara gelmeyenlerin,bizden daha kötü oynayan, ancak stadı tıklım tıklım dolduran takımlara baksınlar! Samsun, Malatya ve Diyarbakırspor bizden iyi futbol oynadılarda ne oldu?Şimdi böyle düşünenlere şunu sormak lazım “Sivasspor ligin en iyi futbol oynayan takımlarından birisi olsaydı,ancak neticede küme düşen üç takımdanda birisi olsaydı daha mı iyi olurdu? Bilet fiyatlarına gelince. Öncelikle şunu belirtmekte fayda var,Sivasspor yönetiminin geçen sezonki maçlarda uyguladığı bilet fiyatı fazla değildi.

Türkiye ortalamalarındaydı. Sadece 3 büyüklerde oynadığımız maçlarda farklıydı. Eğer Sivasspor’un gerçekten başarılı olması isteniyorsa bunada katlanmak gerekmez mi? Koskoca bir ayda Sivas’ta iki tane maç oynanıyor, bir haftasonu kahveye verilen para Sivasspor maçlarına verilince kıyamet koparılıyor! Bir ayda iki defa bilet alıp maça gitmek kimseyi batırmaz! aile bütçesini de sarsmaz.

Şahıslara kızıp maça gelmediklerini söyleyenlered aslında bizim söyleyeceğimiz fazla bir şey yok. Eğer rüşdünü ispat etmiş birisi “ Pireye kızıp yorganın yakılmayacağını” bilmiyorsa fazla sözede gerek yok.

Kişiler ayrı,Sivasspor ayrıdır. Kişileri eleştirebilirsin, sevmeye bilirsin,hatta yaptıklarını doğruda bulmayabilirsin, ama Sivasspor’u bundan ayrı tutmak gerekir. Geçtiğimiz sezon taraftar konusunda beklenen patlamayı yapamayan Sivasspor’un yeni sezonda ne yapacağı kadar, biraz daha büyüyen 4 Eylül Stadı’nı doldurup dolduramayacağını da çok ama çok merak ediyorum.

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?
Alt 23.06.2006, 15:53   #2
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 930 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein
Standart -->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?

ÖNÜMÜZDEKİ
SEZON
FARKLI
OLACAK...!

SİVAS
VE
4 EYLÜL
ŞENLENECEK...!

SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2006, 15:55   #3
RüStü ElmaS
Administrator

RüStü ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.514 Mesajına 3.999 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 RüStü ElmaS isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Abdullah abi, konuyu en güzel şekilde yorumlamış.
Kalemine sağlık abi.

İnşaallah taraftarımız bu sene, stadı sürekli dolduracaktır.
RüStü ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23.06.2006, 16:14   #4
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1028 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

HİÇMİ TARAFTARIN GÜNAHI YOK (TARAFTAR DERNEKLERİ) kaynaşmayı sağlıyamadılar. HER DERNEKTEN FARKLI SESLER GELİYOR AMİGO SEBO NERDE 35 YAŞ ÜZERİ STADLARA GELMEZ OLDU NEDEN CEKİRDEKÇİ LERE TEPKİ VAR BUNLARIN ARAŞTIRILMASINDA FAYDA VAR GURUPLARA DİKKAT DİYORUM SİVASSPOR RUHUNDAN AYRILMAYALIM
Alt 23.06.2006, 16:17   #5
SivasLady
Gast

bu sene insallah taraftarlar akisina ugrayacak
4 eylül stadimiz - taraftarin sesiyle inlenecek
tezahüratlar mac sonuna kadar durmayacak

Sivasspor > taraftara takima yönetime güveniyoruz
Alt 23.06.2006, 16:23   #6
yigidolar06
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1028 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

BAŞARI GELDİKCE HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK
Alt 18.11.2006, 11:22   #7
yigidolar06
Usta Yiğido

ŞU ANA KADAR İÇERDE VE DIŞARDA TARAFTAR SINIFTA KALMIŞTIR İNŞALLAH TRABZON MACIYLA DÜZELİRİZ TAKIMA SAHİP CIKARIZ
Alt 18.11.2006, 11:44   #8
aykut-akay
Usta Yiğido

aykut-akay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

67 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 857 aykut-akay FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?

yani 2. ve 3. ligdeyken yer bulamazdik simdide giden yok gelecek sezonede ne diyebilirim bilemiyorum ama yinede güzel mutlu duygular besliyorum gelecek sezon icin yinede yinede iyi olacani tahmin ediyorum
aykut-akay isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2006, 13:30   #9
GrP_GARDAŞLAR
Yiğido

GrP_GARDAŞLAR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 GrP_GARDAŞLAR ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
yigidolar06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HİÇMİ TARAFTARIN GÜNAHI YOK (TARAFTAR DERNEKLERİ) kaynaşmayı sağlıyamadılar. HER DERNEKTEN FARKLI SESLER GELİYOR AMİGO SEBO NERDE 35 YAŞ ÜZERİ STADLARA GELMEZ OLDU NEDEN CEKİRDEKÇİ LERE TEPKİ VAR BUNLARIN ARAŞTIRILMASINDA FAYDA VAR GURUPLARA DİKKAT DİYORUM SİVASSPOR RUHUNDAN AYRILMAYALIM

grubum adına sivasspor ruhundan bir milim bile ayrılmış deiliz ama bizleri bitirmek isteyenlerle savaşmaktan yorulduk ve istenmemekten bıktık.ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin.
Alt 18.11.2006, 14:05   #10
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 796 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?

[/QUOTE]
Alıntı:
GrP_GARDAŞLAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin.
BU LAFLAR İNŞALLAH BİZİM İÇİN GEÇERLİ DEĞİLDİR .RANT VE ÇIKARCILIK GİBİ BİR DÜŞÜNCEMİZ YOK OLMADI DA