Alıntı:
|
Güner Nickli Üyeden Alıntı
Saygıdeğer abiciğim,
Hepimizin isyanı aynı yönde ancak olayların aslını biz bilemiyoruz. Yönetim hiçbirzaman kötü işler yapmak istemez. Daha doğrusu sonunun kötü olacağı bir şeyi yapmayı kim isteyebilir ki? Doğru şeylere imza atıldığı gibi yanlışlıklar da illaki olacaktır. Tabi eleştirmekte herkesin hakkı ancak lige yeni başladığımız ve özellikle de sezonun ilk maçında hüsrana uğradığımız şu kötü günlerde takımımızın moral motivasyonu açısından buradan tüm takımımıza ve yöneticilerimize moral vermeliyiz.
|
Sevgili Güner kardeşim,
Benim yönetime pek sözüm yok, hepimiz gibi yönetim de Sn. Uygun'a güvenerek ve yetkileri vererek Avrupaya ve daha muhtelif yerlere transfer çalışması ve araştırması için gönderiyor.
Basından takip ediyoruz diğer takımlar Gençler Birliği, Vestel,Rize Sakarya, Gaziantep, Bursa çok ucuza ve futbolda iş yapacak yetenekleri aldılar ve faydasınıda elbetki görecekler,
Biz ne yaptık geçen sezon ara transfer çalışmalarından başlarsak birçok yabancı forvetin adını ezberledikten sonra ala ala Edson u aldık. Şimdi Nerde ?
aldığımız diğer oyuncular nerde ?
Peki yeni sezon aldıklarımızın geçen sezon ara transferlerinden bir farkı varmı şimdiden tek tek geri gönderilmeye başlandı tüm bunlara bizlerin itirazı da feryadıda Sivassporumuzun içine düşürüldüğü duruma olan üzüntümüz ve sıkıntımızdır.
arka arkaya yapılan bu hataların elbetki bir sorumlusu vardır ve takımımız zarara uğratılmıştır.
Eğer bir eleştiri gelmez ise oh çok iyi yapılmış denir ise bu daha kötü yapılması için davetiye çıkarmak olmaz mı ?
Yenilgi elbetki Yönetici ve futbolcularımızı ve Sivaslı olarak bizleri çok üzdü ,Futbolda elbetki her türlü sonuç var, ama iyi bir kadro iyi bir mücadele olur buna rağmen yenilirsin saygı duyarsın.
İyi kadro kurma imkanını harcamışsan nedenlerini sormak da herhalde en demokratik hakkımızdır.
Çünkü ; burada tek kalıcı olan Sivassporumuzun kurumsal kimliğidir bunun dışında herkes geçicidir, bugün varlardır ,yarın yoklardır ama Sivasspor her daim var olacaktır.
Yönetimler niçin aday olurlar iyiyi yapma ,başarıyı yakalama iddası ile aday olurlar, Sn. Mecnun Otyakmaz başkanımız aday olma iddaasını ve amacını gerçekleştirmiş ve takımımızı süper lige çıkartmayı başarmıştır, kendisine yönetimine tüm futbolcularımıza ve emeği geçen herkese minnet borçluyuz.
Ancak geçen devre arası transferler ve bu sezon yapılan transferler ne yazıkki hiç de Sivasspor yararına olmamıştır,aksayan birşeylerin var olduğu bir gerçek,transfer sorumlusu da zaten belli, başka ne diyebiliriz.
Dilerim dediğiniz gibi düzelir bizde bu umutsuzluk girdabından kurtuluruz,
Tek düşüncem devre arasında muhtelif takımlar keyif çatarkan biz nasıl kurtulabiliriz in sıkıntısı ve hesabı içinde olmayalım ,onuniçin işi baştan transferlerden sıkı tutmamız gerekiyordu.Biz ne yaptık düşen takımın savunma oyuncularını aldık, başarılı futbolcu olsalardı takımları düşmezdi.
Anlatmak istediklerim ve feryadım bu durumadır.
Sevgi ve saygılarımla