Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM
Alt 08.11.2006, 20:18   #31
hüseyin karaca
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 hüseyin karaca ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM

Fener Bahçe maçında birinci lik takımının yapmaması gereken çok basit hatalar yaptı kalacinin yedigi gol hatalı defans datalı kadama yok birbir ile konuşmak yok B.J.K. Maçında orta sahayı kalabalık tutmak zorundayız. Aksi halde halimiz perişan olur.
hüseyin karaca isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM
Alt 08.11.2006, 20:23   #32
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 902 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI
Standart --->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM

BENCE GAYET İYİ OLDU İNŞALLAH EKSİKLİKLER ORTADAN KALKAR
YEDİĞİMİZ GOLLER GERÇEKTEN ÇOK BASİTTİ VE ATAMADIKLARIMIZDA
BİRAZ FENER FAKTÖRÜ VAR GÖZ ARDI ETMEYELİM
YİNEDE İYİ OYNADIK AMA OLMADI İŞTE
BAŞKA MAÇLARA.....
REİS 58
nazimgulturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ALMADAN VERMEK ALLAH'A MAHSUZDUR !!!
Alt 09.11.2006, 09:09   #33
PRIMERA_58
Acemi Yiğido

PRIMERA_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 51 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 PRIMERA_58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: ALMADAN VERMEK ALLAH'A MAHSUZDUR !!!

Alıntı:
mnj53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşım ben ilk defa bu forma yazı yazıyorum ve siz Bülent Uyguna bu kadar agır bir şekılde eleştırmenizi bir anlam veremedim,Sayın Bülent Uygun Sivasspor için gecesını gündüzüne katan ender kişilerden birisidir onun bu klup için yaptıklarını kimse inkar edemez galiba . İnanıyorum Bülent Uygun başarılı olucaktır ve hepimiz ona güvenmemiz lazım .......Sivassporumuzu iyi günümüzdede kötü günümüzdede desteklememiz lazım ki iyi günler bizi beklesin saygılarımla......
BÖYLE KRİTİK BİR ORTAMDAYKEN HİÇBİR TAKIM ÇALIŞTIRMAMIŞ TECRÜBESİ OLMADIĞI İÇİN TEPKİ KOYDUM VE TEPKİ KOYMAYA DEVAM EDECEM.
ASIL ÖNEMLİSİ ALMADAN VERMEK ALLAH'A MAHSUZDUR. BÜLENT HOCA DA F.B.'DEN SONRA SİLİNİP GİTMİŞTİ KİMİN SAYESİNDE BUGÜN TEKRAR POPÜLER.
BENİM BÜLENT HOCAYLA KİŞİSEL HİÇBİRŞEYİM OLAMAZ KENDİSİNİ DE İNSAN OLARAK SEVERİM VE BAŞARILI OLMASINI EN ÇOK İSTEYEN KİŞİLERDEN BİRİYİM.
BİRDE BENİM ANLAMADIĞIM BU BÜLENT HOCAYLA SINIRLI DEĞİL ; BURADA YORUM YAZAN KARDEŞLERİM,ARKADAŞLARIM HELAL OLSUN KULÜBÜN İÇİNİ SANKİ ORADA BU TÜR OLAYLARI BİREBİR YAŞIYORMUŞ GİBİ YAZIYORLAR.KULAKTAN DOLMA HABERLERLE BİR YERE VARAMAYIZ. ŞU AT GÖZLÜKLERİNİ ATALIM DA GERÇEKLERLE BİRAZ KARŞI KARŞIYA KALMA CESARETİNİ GÖSTERELİM...
GERÇEK TE BÜLENT HOCA GELDİ HİZMETLERİ VAR SİVASSPOR TARİHİNDE ALTIN HARFLERLE YAZILDI VE MADDİ OLARAK TA KAYBI OLDUĞUNU SANMIYORUM. TEK YETKİLİ OLARAK ÜÇ SEZONDUR TRANSFERLERİ YAPIYOR VE BU TRANSFERLERDEN DE MUTLAKA HAKKINI ALIYORDUR.
BURDA HİÇBİR ZAMAN AMACIM BAĞCIYI DÖVMEK DEĞİLDİR SADECE KRAL ÇIPLAK DİYORUM !!!
PRIMERA_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Hiç uygun değil...
Alt 09.11.2006, 10:05   #34
Dağcı
Usta Yiğido

Dağcı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

99 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 927 Dağcı BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Ausrufezeichen Hiç uygun değil...

Alıntı:
troxxo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uygun: "Bizim için lig önemli"

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun Fenerbahçe maçından sonra yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "Benim teknik direktör olarak ilk maçımdı. Futbolu güzelliğini sahaya yansıtmaya çalıştık. Bireysel hatalardan yediğimiz gollerden sonra tecrübesizliğimiz nedeni ile yenildik. Kupa maçının önemi yok bizim için lig önemli. Ama bugün iyi bir sonuç bize moral verebilirdi. Futbol anlamında sahada güzel şeyler yaptığımızı düşünüyorum. Önümüzdeki Beşiktaş maçında sahada arzuladığımızı yapmaya çalışan bir takım haline getireceğiz. Teknik direktör olarak yolun başındayım. Ben inandım ve inandığım hiçbir işte de başarısız olmadım. Başarı için buradayım.
07.11.2006

Kaynak : DHA
Açıklamaya bak;

"Bireysel hatalardan yediğimiz gollerden sonra tecrübesizliğimiz nedeni ile yenildik." Pecze'nin söylemlerinden bir farkı yok...

"Kupa maçının önemi yok bizim için lig önemli" Peki kupa'da ne işin var o zaman? ? ? Federasyon bir sürü para veriyor puan alan takımlara, enteresan...

FB'nin köşe yazarlığını yapan birisinden farklı bir şey beklemek zor...

Devre arasına kadar umarım biz haksız çıkarız.

"Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için, bir dünya için, bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur."
Muhsin YAZICIOĞLU
Dağcı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2006, 10:19   #35
spidey58
Yiğido

spidey58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

13 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 spidey58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bülent Uygun'un artık en az bizim kadar sivas sevdalısı olduğunu biliyoruz,bu işi ruhunu katarak yapacağından şüphemiz yok ama sonuçta hiçbir teknik direktörlük tecrübesinin olmadığı da kaçınılmaz bi gerçek.İlk maçının da böyle zor bi maça denk gelmesi şanssızlık...
spidey58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: BAŞARI İÇİN BURADAYIM
Alt 09.11.2006, 16:19   #36
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1341 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Teknik direktör değişikliği iyi oldu ama aradaığımız kan Bülent UYGUN değil...Biz yinede kendisine sonuna kadar destek vereceğiz...İnşallah bizi utandırır ve başarılı olur....Şuanda kendisine güvenmekten başka çaremiz yok...
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2006, 16:32   #37
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1042 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

SİVASA BİR GELDİ PİR GELDİ ONUN GELİŞİYLE BURALARA KADAR GELDİK BU GİDİŞATA ENCOK ÜZÜLENLERİN BAŞINDA O GELİYOR DİYE BİLİRİM BÜLENT HOCAYA GÜVENİYORUM
Alt 09.11.2006, 16:34   #38
melih1
Tecrübeli Yiğido

melih1 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 760 melih1 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

şahsi fikrim peczeyle birlikte gonderilmeliydi.ancak yonetim onu en başa getirdi.inşallah başarılı olur takımımız ancak ne inanıyorum nede guvenıyorum bulent uyguna
melih1 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09.11.2006, 16:36   #39
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1042 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

İSMAİL KARTAL SİVASA GELDİĞİ ZAMAN KİM NASIL TANIRDI ŞİMDİ NASIL TANINIYOR. BÜLENT HOCAM SANA GÜVENİYORUZ SİVASSPORLA BİRLİKTE ARTIK YÜKSELİŞE GECERSİN İNŞALLAH BUNDAN SONRADA TEK YÜREK OLUP HEP İLERİYE DOĞRU GİDERİZ SAYENDE
Alt 09.11.2006, 16:45   #40
tur_58
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tur_58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bazı arkadaşlar bülent uygunu geçici sanıyor ama bülent uygun sezon sonuna kadar sivasın teknik direktörü ve tam yetki verildi.birde bu mehmet yıldız hiç birşeye yaramaz.bülent uygun bu adamı her maç oynatacaksa(kadroya bile almamalı)sivasın hali vahim.ARKADAŞLAR ARTIK ANLAYIN BU MEHMET YILDIZ ESKİ MEHMET YILDIZ DEĞİL.ADAM FENER MAÇINDA 3-4 KERE KALECİYLE KARŞI KARŞIYA KALDI HİÇBİRİNİ ATAMADI.Hatta bir pozisyonda boş kaleye topu attı top kaleye gitmedi kaleci uzandı aldı topu.hemde çok ağır bir forvet.İŞİN GERÇEĞİ BU.MEHMET YILDIZ İYİ BİR FUTBOLCU DEĞİL!...
tur_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla