Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Maçlar

Maçlar Oynanan / Oynanacak / Ertelenen Maclar Hakkinda Yorumlar / Haberler .

Seçenekler Arama Stil

--->: Beşiktaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları
Alt 09.11.2006, 14:16   #11
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

381 Mesajına 949 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 833 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Beşiktaş/SİVASSPOR Maçı Tahmin ve Yorumları

Alıntı:
troxxo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu konuda hissiyata önem vermeden birazda istatistik kullanarak tahminimi yapacak olursam;

Beşiktaş ligde yapmış olduğu karşılaşmalar neticesinde; toplamda 6 galibiyet 3 beraberlik 3 malubiyet almış, durum bizim açımızdan biraz daha farklı gözüküyor 3 galibiyet 3 beraberlik 6 malubiyet almışız.
Beşiktaş son 6 maçta ise 3 galibiyet 2 beraberlik 1 malubiyet almış, biz 2 galibiyet 1 beraberlik 3 malubiyet almışız.
Beşiktaş evinde oynadığı maçlardan 4 ünde kazanmış, 1 inde berabere kalmış ve 1 kez de yenilirken 10 gol atmış ancak kalesinde 6 gol görmüş , Sivasspor ise deplasmanda oynadığı oyunlardan 2 galibiyet 2 beraberlik 2 malubiyet alırken 7gol atmış, kalesinde de 7 gol görmüş,

Sivasspordan Peczenin görevinden ayrılması nedeniyle boşalan teknik direktörlük koltuğunu Bülent Uygunla hızlı bir şekilde dolduran yönetim, haftalardır kan değişimine gereksinimi olmasına karşın Beşiktaş maçı öncesi böyle bir değişikliğe gitmesi Sivassporda oyun düzenini de etkileyebilir.
Beşiktaş cephesinde ise son 2 haftada ligin şu anda 15. ve 16. sıralarındaki takımlarla berabere kalması nedeniyle ve lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkının açılmaması veya korunması amacıyla Sivasspor maçında varını yoğunu ortaya koyacağı düşünüldüğünde Sivasporumuzun işi biraz zor diyorum.

Troxxo gardaşım. Yazdıklarını devamlı takip ediyorum önce ben nerde yanlış yaptım başlığında okudum şimdide burada. İstatistiklere, analizlere dayanan doğru tespitler yapıyorsun. İlk bakışta yazdıkların sanki yönetime karşı gibi gözüksede aslında doğruları söyleyerek onların yanında olduğun belli. Yani bir Sivas ve Sivasspor aşığı olduğun ortada. Benden sana hep destek tam destek eminim sitedeki çoğu gardaşım da benim gibi düşünüyordur. Bundan sonrada ilgi ile beklicem analizlerini. Beşiktaş maçına gelirsek Fener maçından önce Beşiktaş’ın da kötü gittiğini düşünerek kesin galibiyet diyordum ama Fener maçı sonrasında bence İnönü’de beraberlik bile kafidir benim için. Tabii gönül galibiyet ister ama… Umarım kazanırız… 0-0
Kibrisli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır