Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Yazarlar Ne Dedi?

Yazarlar Ne Dedi? Köşe yazarları

Seçenekler Arama Stil

-->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?
Alt 18.11.2006, 14:40   #11
karacaören34-58
YASAKLI ÜYE

karacaören34-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 karacaören34-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?

TARATA DİYİNCE 1967GELİR AKILLARA BAŞKASI YALAN GERÇEKTEN SİVASSPOR AŞKIYLA YAŞAYAN BU TARAFTAR DERNEĞİ NE HER ZAMAN HER YERDE SİVASSPORUMUZUN ARKASINDA KENDİLERİNE TEŞEKÜR EDİYORUM HELAL OLSUN SİZLERE
karacaören34-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?
Alt 18.11.2006, 14:46   #12
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart --->: -->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?

Alıntı:
karacaören34-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TARATA DİYİNCE 1967GELİR AKILLARA BAŞKASI YALAN GERÇEKTEN SİVASSPOR AŞKIYLA YAŞAYAN BU TARAFTAR DERNEĞİ NE HER ZAMAN HER YERDE SİVASSPORUMUZUN ARKASINDA KENDİLERİNE TEŞEKÜR EDİYORUM HELAL OLSUN SİZLERE
HEP DESTEK TAM DESTEK ..BU YAZI BİZİM İÇİN GEÇERLİ DEĞİL SİVAS'TA YAŞAYAN SİVASLIYIM DİYEN SİVASSPORLUYUM DİYEN AMA KIRMIZI-BEYAZ RENGİN DIŞINDA HER RENGİ ÜSTÜNDE TAŞIYANLAR İÇİN GEÇERLİ.
Alt 18.11.2006, 15:18   #13
karacaören34-58
YASAKLI ÜYE

karacaören34-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 karacaören34-58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: --->: -->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?

Alıntı:
1967_CLUB_10UR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
HEP DESTEK TAM DESTEK ..BU YAZI BİZİM İÇİN GEÇERLİ DEĞİL SİVAS'TA YAŞAYAN SİVASLIYIM DİYEN SİVASSPORLUYUM DİYEN AMA KIRMIZI-BEYAZ RENGİN DIŞINDA HER RENGİ ÜSTÜNDE TAŞIYANLAR İÇİN GEÇERLİ.

BENDE ONU KAST EDİYORUM GARDAŞ KİMİ REKLAMINI YAPAR KİMİ LAF OLSUN DİYE SİVASSPOR DER AMA TERK GERÇEK VARDI 1967 ONU GÖSTERMEK İSTEDİM GARDAŞ
karacaören34-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2006, 15:47   #14
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK
Böse --->: -->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?

Alıntı:
GrP_GARDAŞLAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin.

DERNEKLER DERKEN KIMI KASTEDİYORSUNUZ..?? GARDAAAAAAAAAAAAAAŞ LARRRRRRRRR!!!!!!!!!!

EGER 67 YE İSE BU LAFFFFFFF LAR !!!!
RANT LAA ASLA İŞİMİZ OLMAZ BİZİM ASLANLAR GIBI Bİ ADIMIZ VAR!!!!!!

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ ,!!!

1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2006, 17:32   #15
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 937 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
grubum adına sivasspor ruhundan bir milim bile ayrılmış deiliz ama bizleri bitirmek isteyenlerle savaşmaktan yorulduk ve istenmemekten bıktık.ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin.

aslında bayramlık ağzımı açmak istiyorumda edebi terbiyem boyumu aşıyor yoksa neler neler yazardım ama bunu yazan arkadaşımla inşallah karşılaşacağım vereceğim cevaplar karşısında bir şeyler diyebilecekmi ya kardeşim ben 10 tane bilet satsam ne bilet satmasam ne bu ne mantık ya ben sivassporun karşılaşmalarına gidemediğim halde gidecek arkadaşlara verecekleri biletin karşılığında harcama yapıyorum eğer seninde ihtiyacın varsa bilet parasına seve seve gel yanıma istediğin kadar bilet parası vereyim ama burda insanları rencide etmeye hakkın ve yetkin yok farz edelimki bilet satıyorum bana sivasspor kulubü müsade veriyorsa senin bana o kelimeleri yazmaya hakkın yok tamammı güzel kardeşim 1967 sivasspor genç taraftarlar derneğini bu işin içine bulaştırma bizleri ayrı tur yoksa bende bulaşırım saygılarımla ama görüşeceğiz
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2006, 18:08   #16
67_DERNEK_AKKIZ
Yiğido

67_DERNEK_AKKIZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 13 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 67_DERNEK_AKKIZ ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Böse -->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?

Alıntı:
grubum adına sivasspor ruhundan bir milim bile ayrılmış deiliz ama bizleri bitirmek isteyenlerle savaşmaktan yorulduk ve istenmemekten bıktık.ayrıca taraftar derneklerinde hep bir rant ve çıkar sağlamak amacı var.size şöle diyebilirimki takımın nasıl oynadığı onları pek alakadar etmiyor varsa yoksa herkesten iyi olmak ve nerden nasıl bir çıkar elde ederim nasıl bilet bulurum ben bundan nasıl rant elde ederim çabası içerisindeler.üzülüyorum üzülüyorum ben sivas ımı kalbimle destekliyorum biletimle destekliyorum.bunun suçluları biz deiliz herkes bilsin.
sen bunu kım olarak yada neyı bılerek yazıyosun guzel kardesım. neyın kımın suclaması bu.. kımsın sen bıkere. sen o dernektekılerın ben degıl takımımız ıcın degıl rant kapısı sınırden yazmıyorum yenı okudum.burda sov yapmayın kardes kjımın nesı ısen sacmala sakın bıdaha keza bı dahakıne ahlakıma bukadar guvenenmm..

1967 TARAFTARLAR DERNEGİ ANKARA TEMSİLCİSİ...
67_DERNEK_AKKIZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.11.2006, 18:21   #17
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1045 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: Bakalım Bu Sezon Taraftar Ne Yapacak?

Alıntı:
mermerbey58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TARAFTAR DERNEĞİ DİYE BİŞEY YOK DAHA SİVASSPORDA.BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE DERNEKLER Bİ İŞE YARAMAZ.BU BENİM DÜŞÜNCEM.SAYGI DUYULSUN LÜTFEN.Bİ İŞE YARAMIYORLAR.....

İNŞALLAH HER ŞEY GÜZEL OLUR.SADECE DUA EDEBİLİYORUM O KADAR.BAŞARI NE ZAMAN GELECEK ACABA....

Zaten çok zor şartlar altında varlığını devam ettiren Dernek ve Gruplarımızın
verdiği bunca emeği, özveriyi hiçe saymak nankörlük olur.
Sivasspor adına yapılan her faaliyet takdir ve destek görmeli.
Alt 18.11.2006, 18:22   #18
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

Tecrübe Puanı: 799 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
TARAFTAR DERNEĞİ DİYE BİŞEY YOK DAHA SİVASSPORDA.BENİM DÜŞÜNCEME GÖRE DERNEKLER Bİ İŞE YARAMAZ.BU BENİM DÜŞÜNCEM.SAYGI DUYULSUN LÜTFEN.Bİ İŞE YARAMIYORLAR.....

İNŞALLAH HER ŞEY GÜZEL OLUR.SADECE DUA EDEBİLİYORUM O KADAR.BAŞARI NE ZAMAN GELECEK ACABA....
LAF OLSUN TORBA DOLSUN ..BAŞARIYI BİZ 4 SENE ÖNCE YAKALADIK..BİSMİLLAH DEDİK DERNEĞİMİZİN KAPISINI AÇTIK..GELENİ BUYUR ETTİK..
Alt 18.11.2006, 18:41   #19
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
ARKADAŞLAR DERNEKLER İYİ DEMEK ZORUNDAMIYIM.DEMİYORUM.

YORUMUMA SAYGI BEKLERİM.ALLAHA HERKESE BAŞARI NASİP ETSİN.

KÖTÜ BİŞEYLER DEDİĞİMİDE ZANNETMİYORUM.HERKESİ SEVİYORUM.

DERNEK İŞİ HİKAYE KİTABINA BENZER.MAKSAT BİŞEYLER OLMUŞ HESABIDIR....
DERNEK İŞ YAPIYOR ÇALIŞIYOR DEMEK ZORUNDA DEĞİLSİN KİMSEDE SANA BÖYLE BİR TELKİNDE BULUNMADI.SEN KAFANA GÖRE YAZ,ÇİZ..BEN SANA BİR KAÇ RESİM GÖNDERİYİMDE BAK..GEÇEN SENE KONYA TARAFTARINI VE TFF Yİ PROTESTO ETMEK İÇİN AREFE GÜNÜ SOĞUKTA BİZDEN BAŞKA KİM VARDI BOŞ 4 EYLÜL STAYUMUNDA İYİ BAK RESİMLERE;

Alt 18.11.2006, 19:01   #20
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

Alıntı:
DEDİMYA ALLAH BAŞARI BEKLEYENLERE BAŞARI VERSİN.

1967 YE BİŞEY DEMİYORUM.GENELLEME OLARAK DİYORUM.

FAZLA ÜSTELEME BOŞ VER ONUR GARDAŞ.

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN SADECE.

BAŞARARILI GÖRÜRSEMDE DERİM ŞU BU BAŞARILI DİYE.TARFATRIZ YORUM YAPIYORUZ SADECE.HADİ KAL SALICAKLA
BAŞARIYI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ BİZ MİLYARLARI BUNUN İÇİN HARCIYORUZ..ÖZEL OTURMA GRUBU SİPARİŞİ BİLE VERDİK. BİN YTL PARA HARCADIK..MİSAFİRLERİMİZİ DAHA İYİ AĞIRLAMAK İÇİN VE DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN BİZ İŞİ BU KADAR CİDDİ YAPIYORUZ.