Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 01.12.2006, 00:08   #41
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 832 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

FENERBAHÇE ASLA BİZE BEDAVA ADAM VERMEDİ PARASINI VERDİK ALDIK NEDİR BU FENERBAHÇE SEMPATİZANLIĞI SİVASSPOR SAYFASINDA ANLAMIYORUM BIRAKIN 3 BÜYÜKLERİ SİVASA BAKIN . 2 TARAFTARLILIĞI BIRAKMADIĞINIZ MÜDDETÇE BÜYÜK OLAMYACAGIZ UNUTMAYIN HALA RAKİP TÜRÜBÜNLERDE GS BJK FB BİNLERCE SİVASLI TARFATAR VAR. SİVASTA ARTIK 3 BÜYÜKLERİN SÜPERLİGDE Kİ GALİBİYETİ VE ŞAMPİYONLUĞU KUTLANMAMALI . KUTLANIYORSA AVRUPADAKİ BAŞARILARINI KUTLAYIN. FENERBAHÇE ŞİKE YAPTIMI YAPTI. TABİ ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN TÜTMEZ TEŞVİK PRİMİ LİGİMİZDE YILLARDIR. VAR HERKES BİLİYO BUNU.
Alt 01.12.2006, 10:15   #42
sahipata
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sahipata Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

arkadaşlar adam tabiki şikeyi yapıp hemen söyleyecek değil..bu bi sırdı hemen sölenirmi.. tabiki olumsuz bazı şeyler taşayacaklar ki sölensin...

fener yönetimini hemen bu tepkiyi göstermesi de suçuluk psikolojisi olabilr..

bence bu kadar kültürlü iş adamının hemen tepki koyması yanlıştı..

şunu söleseseler daha iyi olurdu..yüce Türk adaletine güveniyoruz...

iddaa sahipleri buyursun ıspat etsinler...

evet arkadaşlar maalesef bu adamlar bu işi yapmışlarrr

yazık çok yazık
sahipata isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.12.2006, 11:29   #43
byCERAN58
Acemi Yiğido

byCERAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 725 byCERAN58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
ertor58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
FENERBAHÇE ASLA BİZE BEDAVA ADAM VERMEDİ PARASINI VERDİK ALDIK NEDİR BU FENERBAHÇE SEMPATİZANLIĞI SİVASSPOR SAYFASINDA ANLAMIYORUM BIRAKIN 3 BÜYÜKLERİ SİVASA BAKIN . 2 TARAFTARLILIĞI BIRAKMADIĞINIZ MÜDDETÇE BÜYÜK OLAMYACAGIZ UNUTMAYIN HALA RAKİP TÜRÜBÜNLERDE GS BJK FB BİNLERCE SİVASLI TARFATAR VAR. SİVASTA ARTIK 3 BÜYÜKLERİN SÜPERLİGDE Kİ GALİBİYETİ VE ŞAMPİYONLUĞU KUTLANMAMALI . KUTLANIYORSA AVRUPADAKİ BAŞARILARINI KUTLAYIN. FENERBAHÇE ŞİKE YAPTIMI YAPTI. TABİ ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN TÜTMEZ TEŞVİK PRİMİ LİGİMİZDE YILLARDIR. VAR HERKES BİLİYO BUNU.
DEĞERLİ GARDAŞIMIN SÖYLEDİKLERİNE SONUNA KADAR HAK VERİYORUM. BURDA,SİVASSPORUMUZUN DIŞINDA HİÇBİR KULUBUN PROPAGANDASI YAPILMAMALI. BİR KOLTUKTA İKİ KARPUZ TAŞINMAZ. VEDE BİR GÖNÜLDE TEK BİR YAR OLUR. BİZİM GÖNLÜMÜZDEKİ TEK YAR SİVASSPORUMUZDUR.

İSTANBUL DAKİ TARAFTARLARA SAHSIM OLARAK KIRGINIM. O KADAR SİVASLI OLMASINA RAĞMEN, TAKIMIMIZI İST.DAKİ MAÇLARDA YANLIZ BIRAKTILAR. AHDE VEFASIZLIKDIR BU. BU YANLIZ BIRAKAN TARAFTARLARDA BENCE ONLAR SİVASSPOR TARAFTARI BİLE DEĞİL.. MAÇI SİVASSPOR TRİBÜNÜ YERİNE O 3 BÜYÜK DEDİKLERİ TAKIMIN TRİBÜNLERİNDE İZLEYENLENDİR...

BİZ KURU KALABALIK İSTEMİYORUZ . AZ OLSUN AMA ÖZ OLSUN. VEDE HARBİ TARAFTAR OLSUN ..

SAYGILARIMLA GÖNLÜNDEN VEDE DOĞUŞTAN SİVASSPORLU ..
byCERAN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 01.12.2006, 12:34   #44
baybarok
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 baybarok ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

bence dağ fare doğuracak fenerbahçeye bi şeyh olamaz.
adam geri adım atar.yada adamı öldüürler.zaten adamın hakkında araştırmalarda başlaodı.fenetrbahçeli basın adamın 7 göbeğini çıkarırı meyydane.
sonuç kocamnan bir sıfır.
baybarok isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!
Alt 01.12.2006, 13:21   #45
sivassss
YASAKLI ÜYE

4 Mesajına 8 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivassss BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart --->: -->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

Alıntı:
sinan-58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
fenerbahçe nin sivas a yaptığı yardımı ununtmayalım ismail kartalı butun 2. lig takımları istiyordu kimseye vermiyordu bize verdi canı serveti gurhanı verdi super lige çıkmamızda emeği çoktu vede bu iddalar nedense fb nin 100. yılına rastlıyor ama bu idda 6 sene once yapılmış şeyi anlatıyor bu arada sayın başkanımız MECNUN ODYAKMAZIN bir sozu var '' eğer turkıyede araştırma yapılırsa butun takımlar 2. ligden başlamalı'' diye
KARDEŞ SANA BENDE YÜREKTEN KATILIYORUM, BUGÜNLERE GELMEMİZİN EN ÖNEMLİ ETKEN İSİMLERİNDEN BİR TANESİ AZAİZ YILDIRIM'DIR, KENDİSİ İSMAİL KARTAL GİBİ BİR HOCAYI BİZE VERDİ, BİRÇOK FUTBOLCUYU SİVASSPOR'A BEDEL ALMADAN VERDİ VE BUNLARI HİÇBİR MENFAAT GÖZETMEKSİZİN YAPTI...
sivassss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.12.2006, 15:55   #46
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

Sike türkiyede senelerdir yapiliyor ama belgesi olmadigi icin ispati zor gelelim bizim traftarin Fenerbahceye karsi nefretini anlamakta güclük cekiyorum,3 büyük diye tabir edilen takimlardan Sivasspora hangisi daha yakin ve sivassporu destekliyor ilk önce onu tartisalim ,Bizim Baskan Mecnun Otyakmaz sivasa hangi klübten geldi fenerbahcenin altyapi sorumlusu ve fenerbahcede bazi görvlerde yer almadimi sivassporun birinciligine ciktiginda medya nicin sivasspor Fenerbahcenin arka bahcesi mi diye yazdi sivasspora 2. ci lig ve 1 ci ligde iken Sivasspora en cok yardim yapan takim kim!!! Galatasarayin sivasspora bir zerre kadar yardimi yok onlarda mecnun otyakmazin hangi takimdan sivasa baskan oldugunu biliyorlar Sivassporun 40 yil kutlamalarinda o sempati duydugunuz baskanlar nerede idi tek gelen baskan Aziz yildirim hem maddi yardim ve futbolcu vermedimi , sivassporun cikarlari herseyin üstünde gelir bizleri dost bilen takimi kendimize düsman etmeyelim...... Galatasarayin süperligde destekledigi takimlarda belli bunlari da herkes biliyor .... Sivassporu GS, asla desteklemiyor .....
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01.12.2006, 16:12   #47
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1067 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Şike konusunda eğer böyle birşey yaşandıysa neden o zaman açıklamadılar... Burada belli ki bir çıkar çatışması yaşanıyor... Televizyona çıkan o adamın önce Ahmet Çakar'ın yanına gittiğini ve ondan 10bin euro istediğini biliyor muydunuz? Adam programda ben telefonu kullanmayı bilmem diyor ama ses kaydı yapıyor... Bunlar garip işler bilmeyen birine... Türkiye'de şikeden kimseye ceza verilemez bunda çok iddialıyım Bursa'nın Ankaragücü'nün şike yaptığı açık bir şekilde ortadayken onlara bile ceza verilemedi ki Fener'e verilsin...Eğer salı günkü fanatik gazetesine baktıysanız orada Türkiye'de ki ispatlanmış şikeler vardı ama onlarda kimse ceza almadı eğer bu iddialar doğruysa bundan da bir şey çımaz...
Alt 01.12.2006, 18:55   #48
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: -->: ŞİKEYİ ŞAHSEN BEN YAPTIM!

Alıntı:
koyu58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
doğru söylüyor bu şike olayları harbi harbi istanbul üçgeninde var ama süperligdeki takımları bütün anadolu takımlarıda yapıyor beşiktaş için sinan engin alaaddin çakıcı ile tel konuşmaları adnan polatın 20,45 şampiyonluk lafları<20denizli 45manisa> anelkanın konyaya elle golü federasyon bütün bu olanları bilmiyormu kimse boşa kendini yormasın bu şike iki gün sonra unutulur bunlar sadece show yapıyolar baktılar medya biraz anadoluya doğru uzandı hemen atağa kalktılar
düşünün bi fenere beşiktaşla cimbom düşman gibiler ama nedense havuz konusunda dedikleri yedikleri bir bunların atışması reklamdan başka bişey değil
alın bi reklam daha fanatik gazetesi haberi ve kulupler birliği açıklaması özhan canaydın ve diğer arkadaşlar feneri tekrar toplantıya çağırıyor hani bunların tarihi ezeli rakiplikleri bunlar kediyle köpek gibi yaw bun şike haberleri reklam kokuyor
Alt 02.12.2006, 01:54   #49
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 791 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

BEN YORUMU OKUDUMM BELKII ADAMI KULLANIP ATMALARI YORUNA GITMISTIRR;;BEN ADAMIN DOGRU SOYLEDIGINE INANIYORUM;ZATEN FUTBOLDA SIKEYOKTUR DIYEN YALAN SOYLER;
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.12.2006, 10:02   #50
koyu58
Tecrübeli Yiğido

koyu58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

21 Mesajına 26 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 koyu58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
UTKUM_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN YORUMU OKUDUMM BELKII ADAMI KULLANIP ATMALARI YORUNA GITMISTIRR;;BEN ADAMIN DOGRU SOYLEDIGINE INANIYORUM;ZATEN FUTBOLDA SIKEYOKTUR DIYEN YALAN SOYLER;

kardeş lafın bana ise beni yanlış anlamışın bi önceki yorumumuda okumanı rica ederim burda zoruma gidecek bişey yok ben SİVASSPORLUYUM