Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 07.03.2007, 23:54   #51
Fatih Bayrak
Yiğido

Fatih Bayrak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Fatih Bayrak isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
hakandemirezen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NEDEN BÖLÜNDÜK? SEBEB BELLİ SİVASTA YAŞAYANLAR İST DA YAŞAYANLAR.
BİZLERİ BAŞKA TAKIMI TUTMAKLA SUÇLAYANLAR SİZDE DELİKANLICA SÖYLEYİN TUTUĞUNUZ DİĞER TAKIMLARINIZI.KLAVYEDEN YAZMAK NE KADAR KOLAY DİMİ BEN SİVASSPORLUYUM ANTİ İSTANBUL BARİ BUMAÇTA DELİ KANLI OLUNDA SİVASI TUTUN DİYENLER.4 EYLÜLDEKİ MAÇLARDA NEDEN DİLE GETİRMESSİNİZ FB ŞAPKASI GİYENLERİ GS ATKISI GİYENLERİ BJK FORMASI GİYENLERİ?İST DA YAŞASAKTA ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR ASLIMIZI BİLİYORUZ ASLIMIZI YİTİRMEDİK.İŞTE BU SÖYLEMLER TRÜBÜNDEKİ BÖLÜNMELERE YOL AÇIYOR.TÜM AÇIK YÜREKLİLİĞİMLE BEN SÖYLÜYORUM İST DOĞDUM İST DA BÜYÜDÜM TABİKİ TUTMAM GEREKEN BİR TAKIM OLACAKTI BEN TAKIM TUTMAYA 2 SENE ÖNCE BAŞLAMADIM 30 YILDIR TUTUYORUM O ZAMAN NERDEN BİLİRİM BEN SİVASSPORUN VARLIĞINI TUTTUK BİR TAKIM. SİVAS NASIL ORDAYAŞAYANLAR İÇİN BİR TUTKUYSA BURDA TUTTUĞUM TAKIMDA BENİM İÇİN BİR TUTKU OLDU SÖKÜP ATMAK KOLAYMI?BİZLER BURDA TUTTUK DİĞER TAKIMLARI YA SİVASTA YAŞAYANLAR SİZLER NEDEN DİĞER BİR TAKIMI TUTTUNUZ TUTMADIM DİYEN YALAN KONUŞUR.HALENDE TUTUYORSUNUZ GELİN BIRAKALIM BU İST SİVAS MUHABBETİNİ KALPLERİMİZ SİVAS İÇİN ATSIN SİVASIN BAŞARISI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPALIM BİRBİRİMİZİ RENCİDE ETMİYELİM KÜSTÜRMEYELİM.BIRAKIN İNSANLARIN 2.TAKIMI OLSUN VARSIN ELEŞTİRMEYELİM SİVASIN MAÇINA GELİP DESTEKLİYORSA BU YETSİN BİZE.BU GÜN KLÜBÜMÜZÜN BAŞKANI BİLE DAHA ÖNCEDEN BAŞKA BİR KLÜBÜN YÖNETİM KURULU ÜYESİYDİ YANİ BUNLAR OLAĞAN ŞEYLER.
Yazinin altina tereddütsüz imzami atarim Hakan Gardas.
Canimiz Memleketimizde Sivas da yasayipta istanbul takimlarini tutan Arkadaslarimizi ilk olarak ele almaliyiz.
Bende önceden Fener sempatizaniydim ki Sivasspor 2. lige cikana kadar.
Ben maclarinada gidemedim.
Biz Sivas imizda yasayan gardaslarimiz kadar sansli deyildik bu konuda.
Benim 10 yasinda oglum var 5 yasinda kizim var ben onlari Sivasspor´lu olarak yetistiriyorum.
Simdi onlara soruldugu zaman Sivasspor´luyum diyorlar.
Gercekci olalim arkadaslar hala Sivasspor ´un 1.Ligde kalici olacagina inanamayan arkadaslar 1. ve 2. takimim var diyorlar, bizim onlara anlatmamiz gereken Sivasspor ´rumuzun artik kalici oldugunu ve 2. bir takima ihtiyac olmadigini.
Siz Türkiyede böyle bir sorunla karsi karsiyasinizda ya biz Avrupa da yasayan gardaslarimiz ne yapalim.
Hakan gardasimizinda dedigi gibi artik yapici olalim bozucu deyil.
Kimsenin kimseye kirici laflar, yazilar yazmasina gerek yok, her istanbulda yada baska sehirde yasayanlar sanki 100% 2. takimi varmis gibi hitap etmeyelim.
Canim Sivas ´imin canim gardaslari biz ilk olarak kendi aramizda bir olamassak daha cokkk 2. takimi olanlar olacaktir.
Simdi artik birlik zamani
Dünyaya artik Pozitif bakma zamani
Canlar Gardaslar Dünyaya ve Hemserimize bakisimizi degistirdigimiz zaman
Dünyanin daha renkli oldugunu anlayacagiz.
Fatih Bayrak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 08.03.2007, 00:02   #52
aslansivasli
Yiğido

aslansivasli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 757 aslansivasli FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Bende İstanbul da doğdum ve büyüdüm. ve herkes gibi bende istanbul takımına gönül verdim. Çok tepki aldım Galatasaraylı oldugum için. ama hiç umurumda değil ben onlar gibi Sivas da doğup büyümedim ya da herkes giibi takımımı söküp atamam. Sivas benm 2.takımımım ben bunu her yerde söylerim tepki alsamda . 30 yıldır gs yi tutuyodm şimdi sivas süper lig de gs le ne işim olur diyen var. asıl önemli olan süper lige çıkmadan önce maçlarına gidip desteklemek gerekirdi. gittinz mi bilmem ama ben her ne kadar fanatik Galatasaraylı olsamda sivasspor 2.ligdeyken istanbulda oynanan bütün maçlarına gittim.
ÖNEMLİ OLAN DA ZATEN SİVASSPOR U DESTEKLEMEK DEĞİL Mİ??
BİZİ DE BİRAZ ANLAYIN.TAKIMIMIZI SÖKÜP ATMAMIZI BEKLEMEYİN BİZDEN. EN AZINDAN BENDEN. HER NE KADAR LAF ETSELERDE SEN GERÇEK SİVASSPOR LU DEĞİLSİN DİYE. BEN SİVASSPOR LUYUMM
Alt 08.03.2007, 02:13   #53
Ertugrul
Gast

Standart -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Öncelikle hakan ağbi böyle önemli bir konuyu gündeme getirdiğin için teşekkür
ederim.Sivasspor 38 yıllık 1.lig hasretinin ardından geçen sene süper lige çıkma
başarısını gösterdi.Hemşerilerimizin hepsi bu başarıya çok sevindi ve artık takımımızı
1. ligde desteklemek gerekliliğini anladı ve herkes elinden geldiğince bu desteği
veriyor ve verecektir de.Hiç kimsenin bir başkasının sivassporluluğunu ölçme hakkı
ve haddi yoktur.Her birimiz memleketimizi seviyoruz ve tabii olarak markamız
saydığımız takımımızı da seviyoruz.İnsanların bir başka takıma karşı sempati
duymalarını yadırgayabiliriz lakin yargılayamayız.Varsın hemşerilerimiz 2. takımları
olsun hatta 3.,4. takımları olsun ancak Sivasspora gereken ilgiyi ve desteği yerine
getirsinler ve bunun için fırsat bulabilsinler.İstanbul da oynanan maçlarda yeterli
taraftar desteği olmuyormuş evet bu konuda haklı olabilirsiniz ancak bu sorunu
çözmek için bir şeyler yapmalıyız sağa sola saldırarak hakaretvari laflar ederek bu
sorunu çözemeyiz. 2. lig maçlarında Gs’nin dolduramadığı olimpiyat stadını
dolduranlarda İstanbul da yaşayan hemşerilerimizdi bunu da unutmayalım.Ne oldu
da taraftarımızdaki eski heyecan kalmadı bunu düşünelim ve bu soruna çözüm
bulalım.Bence çözüm İstanbul da yeni bir taraftar grubu oluşturmak ve
organizasyonlar düzenlemektir.Bu görevi de İstanbul Sivasspor Taraftarlar Derneği
çatısı altında yapabiliriz.Derneğimize sahip çıkalım düzenlediği organizasyonlara
katılımı arttırmak için yakın çevremizi bu konuda haberdar edelim.
Taraftarlarımız arasında üç büyükler olarak adlandırdığımız Fb,Gs,Bjk takımlarına
karşı bir sempatinin olmasını da çok yadırgamamalıyız.Sonuçta bu üç takım
ülkemizin 4 tarafında tutulan takımlardır içinde Sivaslısı da,Kayserilisi de,Tokatlısı da
olması gayet doğal.Önemli olan hemşerilerimizi Sivasspor ortak gayesinde
buluşturmaktır,ister başka bir takıma sempatisi olsun ister olmasın hedef Sivas ve
Sivassporun daha ileriye gitmesi.Bu konuları deşerek bir bölen haline gelmekten
başka bir şey elde edebileceğimize inanmıyorum.
Alt 08.03.2007, 08:05   #54
hacialicelik58
Acemi Yiğido

hacialicelik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 hacialicelik58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

30 YILDIR BENDE FENERBAHCEYI TUTUYORDUM AMA 2 YILDIR SIVASSPORLUYUM KIM NERDE YASARSA YASASIN COK ONEMLI DEYIL BENDE SUAN SIVASDAN 7000 KM UZAKLIKDAYASIYOYRUM .AMA SIVASSOR SEVGISINI KIMSE YUREGIMDEN SOKUP ALAMAZ .CALISDIGIM ISYERINDE SIVASSPORUN BAYRAGI ASILIDIR.ARKADASLAR IYIGUNDE KUTUGUNDEDE SIVASSPORUMUZA SAHIP CIKALIM
hacialicelik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Alt 08.03.2007, 10:02   #55
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 919 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Standart --->: -->: NEDEN BÖLÜNDÜK?

Alıntı:
aslansivasli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bende İstanbul da doğdum ve büyüdüm. ve herkes gibi bende istanbul takımına gönül verdim. Çok tepki aldım Galatasaraylı oldugum için. ama hiç umurumda değil ben onlar gibi Sivas da doğup büyümedim ya da herkes giibi takımımı söküp atamam. Sivas benm 2.takımımım ben bunu her yerde söylerim tepki alsamda . 30 yıldır gs yi tutuyodm şimdi sivas süper lig de gs le ne işim olur diyen var. asıl önemli olan süper lige çıkmadan önce maçlarına gidip desteklemek gerekirdi. gittinz mi bilmem ama ben her ne kadar fanatik Galatasaraylı olsamda sivasspor 2.ligdeyken istanbulda oynanan bütün maçlarına gittim.
ÖNEMLİ OLAN DA ZATEN SİVASSPOR U DESTEKLEMEK DEĞİL Mİ??
BİZİ DE BİRAZ ANLAYIN.TAKIMIMIZI SÖKÜP ATMAMIZI BEKLEMEYİN BİZDEN. EN AZINDAN BENDEN. HER NE KADAR LAF ETSELERDE SEN GERÇEK SİVASSPOR LU DEĞİLSİN DİYE. BEN SİVASSPOR LUYUMM

keşke herkez senin gibi açık yürekli olsa tebrikler kardeş imza+ Recep YÜKSEL
Alt 08.03.2007, 10:23   #56
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1313 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Bütün yazıları okudum.Tartışma öyle bir boyuta gelmişki.Ben sadece şunu söylemek istiyorum.BIRAKIN HERKES İSTEDİĞİ TAKIMI TUTSUN.İSTEYEN YAŞADIĞI YERİN TAKIMINI İSTEYEN DOĞDUĞU YERİN TAKIMINI TUTSUN.Gerçekten gönülden Sivassporu sevenler bu takımı tutsun .2Takım tutanlar değil.Sivasta bile var bunlar.Sivasta yaşadığı halde Galatasarayı Fenerbahçeyi Beşiktaşı halen tutku ile tutup Sivassporun üstünde gören insanlar yokmu?Bu sebebten bu tür polemikler hiçbir zaman bitmez.Sivaslı diye Sivassporu illa tutacak diye bir kaide yok.Türkiyenin heryerinde bu tür polemikler ve problemler var.Bundan daha 3 sezon önce bu tür polemikler aklımızda değildi.Sebeb ise belli Sivasspor bir Alt kümede idi.Ama şimdi bunları tartışıyoruz.İnanın Sivasspor bu ligin köklü takımı olunca bunu yine tartışacağız.Bu sebebten HERKES GÖNLÜNDEN HANGİ TAKIM GEÇİYORSA ONU TUTSUN.
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2007, 11:07   #57
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 763 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bütün yazıları okudum.Tartışma öyle bir boyuta gelmişki.Ben sadece şunu söylemek istiyorum.BIRAKIN HERKES İSTEDİĞİ TAKIMI TUTSUN.İSTEYEN YAŞADIĞI YERİN TAKIMINI İSTEYEN DOĞDUĞU YERİN TAKIMINI TUTSUN.Gerçekten gönülden Sivassporu sevenler bu takımı tutsun .2Takım tutanlar değil.Sivasta bile var bunlar.Sivasta yaşadığı halde Galatasarayı Fenerbahçeyi Beşiktaşı halen tutku ile tutup Sivassporun üstünde gören insanlar yokmu?Bu sebebten bu tür polemikler hiçbir zaman bitmez.Sivaslı diye Sivassporu illa tutacak diye bir kaide yok.Türkiyenin heryerinde bu tür polemikler ve problemler var.Bundan daha 3 sezon önce bu tür polemikler aklımızda değildi.Sebeb ise belli Sivasspor bir Alt kümede idi.Ama şimdi bunları tartışıyoruz.İnanın Sivasspor bu ligin köklü takımı olunca bunu yine tartışacağız.Bu sebebten HERKES GÖNLÜNDEN HANGİ TAKIM GEÇİYORSA ONU TUTSUN.
Doğrusun Serhan.herkes istediği takımı tutsun.Biz bize yeteriz.istanbulda bu takım uğraşanlardan da allah razı olsun.hepsine teşekkür.Tutmayanlarda inşallah en kısa zamanda doğru yolu görür.
Alt 08.03.2007, 11:10   #58
1967_CLUB_ÖZGÜR
YASAKLI ÜYE

1967_CLUB_ÖZGÜR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

17 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK1967_CLUB_ÖZGÜR FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
OLCAY_58_AKKUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tutmayanlarda inşallah en kısa zamanda doğru yolu görür.

Baksana abi Gormeye Hıc Nıyetlerı yok Biz Bişey demiyoruz
1967_CLUB_ÖZGÜR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2007, 11:31   #59
Carismas58
Acemi Yiğido

Carismas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 Carismas58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

oz sivasliyiz sivasin butun maclarina gittim galatasarayliyim fakat gecen sene galatasaray sivasspor macinda yenseydi puan farkini esitleyip sampiyon olacakti ama ben ona ragmen sivassporu tuttum ve hep bu oyle olacak biz sivasliyiz
Carismas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08.03.2007, 12:34   #60
byCERAN58
Acemi Yiğido

byCERAN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 byCERAN58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bu konu ile ilgili aklıma bir söz geldi..

" HİÇBİR ZAMAN, BEŞ PARMAĞIN BEŞİ BİR OLMAZ " Dünya hep çeşitlilikler üzerine kurulmuş ve denge öyle sağlanmış.. herşeyin bir pozitif yanı olduğu kadar negatif yönüde var..

Bu konuda pozitif tarafı oluşturan grup " SADECE VE SADECE GÖNÜLDEN SİVASSPORU DESTEKLEYENLER "
Negatik tarafı oluşturan grup ise malum 2. vede 3. takım tutanlar ..

Arkadaşlar,bırakın kaç takım tutarlarsa tutsunlar.. Bunlar ile boşyere canınızı sıkmayın.. Onları artık fanatikleri olduğu takımdan vazgeçiremezsin.

Eğer birşeyi değiştiremiyorsan , olduğu gibi kendi haline bırakacaksın. İster Gs yi , ister FB ister Bjk yi kısaca kimi desteklerse desteklesin. hiç umurumda bile değil .. Baksanıza çoğu 3 ligte iken bile Sivassporun varlığından birhaberdar. Ancak 2 lige çıktığı zaman takip etmeye çalıştım diyor ..Bu taraftardan fayda gelmez .

Benim için önemli olan Sivassporumuzun başarısı..

Unutmayın ki ; her zaman başarı ÇOĞUNLUKLAR İLE KAZANILMAZ , AZINLIKTA DA OLSA İNANMIŞ KİMSELER İLE BAŞARI KAZANIRLIR.

Kuru vede birkaç takım tutan kalabalık taraftar olmaktansa , inanmış vede gönülde sadece SİVASSPOR taraftarı olmak daha güzel... O yüzden kim hangi takımı tutarsa tutsun.. Benim için no problem..

Bireysel olarak , Sivassporun başarısı için elimden geleni yapıyorum.. Sizlerde, bireysel olarak elinizden geleni yapıyorsanız hiçbir problem yok.. Vede böyle kısırlaşmış konularda da zaman kaybetmemiş oluruz ..

SİVASSPORLU DOĞDUK, SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ ..

Saygılarımla DOĞUŞTAN SİVASSPORLU..
byCERAN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla