--->: NEDEN BÖLÜNDÜK?
Bu konu ile ilgili aklıma bir söz geldi..
" HİÇBİR ZAMAN, BEŞ PARMAĞIN BEŞİ BİR OLMAZ " Dünya hep çeşitlilikler üzerine kurulmuş ve denge öyle sağlanmış.. herşeyin bir pozitif yanı olduğu kadar negatif yönüde var..
Bu konuda pozitif tarafı oluşturan grup " SADECE VE SADECE GÖNÜLDEN SİVASSPORU DESTEKLEYENLER "
Negatik tarafı oluşturan grup ise malum 2. vede 3. takım tutanlar ..
Arkadaşlar,bırakın kaç takım tutarlarsa tutsunlar.. Bunlar ile boşyere canınızı sıkmayın.. Onları artık fanatikleri olduğu takımdan vazgeçiremezsin.
Eğer birşeyi değiştiremiyorsan , olduğu gibi kendi haline bırakacaksın. İster Gs yi , ister FB ister Bjk yi kısaca kimi desteklerse desteklesin. hiç umurumda bile değil .. Baksanıza çoğu 3 ligte iken bile Sivassporun varlığından birhaberdar. Ancak 2 lige çıktığı zaman takip etmeye çalıştım diyor ..Bu taraftardan fayda gelmez .
Benim için önemli olan Sivassporumuzun başarısı..
Unutmayın ki ; her zaman başarı ÇOĞUNLUKLAR İLE KAZANILMAZ , AZINLIKTA DA OLSA İNANMIŞ KİMSELER İLE BAŞARI KAZANIRLIR.
Kuru vede birkaç takım tutan kalabalık taraftar olmaktansa , inanmış vede gönülde sadece SİVASSPOR taraftarı olmak daha güzel... O yüzden kim hangi takımı tutarsa tutsun.. Benim için no problem..
Bireysel olarak , Sivassporun başarısı için elimden geleni yapıyorum.. Sizlerde, bireysel olarak elinizden geleni yapıyorsanız hiçbir problem yok.. Vede böyle kısırlaşmış konularda da zaman kaybetmemiş oluruz ..
SİVASSPORLU DOĞDUK, SİVASSPORLU ÖLECEĞİZ ..
Saygılarımla DOĞUŞTAN SİVASSPORLU..
|