Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Süperlig > Süperlig

Süperlig BURADA SÜPERLIG TAKIMLAR HAKKINDA YORUMLARINIZI YAZABILIRSINIZ

Seçenekler Arama Stil

--->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
Alt 31.05.2007, 16:03   #1
1967_Dernek_Serkan
Acemi Yiğido

1967_Dernek_Serkan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 1967_Dernek_Serkan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

istanbulda yaşayan arkadaşlarımın sevinmesi iyi hoş çünki onlar istanbuldakı maçlarda sivasın yanındaydı ama biz 2. ligdeyken alisamiyeni inönüyü doldurup bide seyircimiz dışarda kalıyordu 2 senedir istanbulda 3 büyüklerle ve 1 kerede olimpiyatta trabzonla oynadık ama ne inönüde ne samiyende nede saraçoğlunda bize ayrılan yerleri dolduramadık bunun nedenini anlamış değilim inşallah 3. senemizde farklı olur bunda istanbuldaki derneklere çok iş düşüyor süper lige ilk çoktığımızda sivasspordan bahsederlerken alisamiyen ve inönüyü doldurdumuzdan bahsediyolardı inşallah bu senede kasımpaşa ve istanbul büyükşehir belediye maçlarından sonra gene taraftarımızın çokluğunu konuşurlar
1967_Dernek_Serkan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 16:26   #2
abircan
Usta Yiğido

abircan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

239 Mesajına 440 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 950 abircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDIabircan TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
1967_Dernek_Serkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
istanbulda yaşayan arkadaşlarımın sevinmesi iyi hoş çünki onlar istanbuldakı maçlarda sivasın yanındaydı ama biz 2. ligdeyken alisamiyeni inönüyü doldurup bide seyircimiz dışarda kalıyordu 2 senedir istanbulda 3 büyüklerle ve 1 kerede olimpiyatta trabzonla oynadık ama ne inönüde ne samiyende nede saraçoğlunda bize ayrılan yerleri dolduramadık bunun nedenini anlamış değilim inşallah 3. senemizde farklı olur bunda istanbuldaki derneklere çok iş düşüyor süper lige ilk çoktığımızda sivasspordan bahsederlerken alisamiyen ve inönüyü doldurdumuzdan bahsediyolardı inşallah bu senede kasımpaşa ve istanbul büyükşehir belediye maçlarından sonra gene taraftarımızın çokluğunu konuşurlar
arkadaşım ben sana söyliyeyim niye dolduramadığımızın sebebini
FANATİZM, KORKU ŞİDDET BELASI o yüzden
sivaslı kavgayı kargaşayı kaosu sevmezde o yüzden, gelmiyorlar, ikinciligdeki istanbul maçları başka bir havadaydı, artık fb, gs, bjk ile kıran kırana maça çıkacaksın kolay değil öyle işin içinde para puan prestij var ve kışkırtılmış tribün güruhu var, çeteleşmiş gruplar var tribünde dolayısıyla sıkıntı burada , sivaslı sevmez kargaşayı gardaşım bilmem anlatabildimmi, ama bu hep böylemi gidecek elbette değil, özgüven geliştikçe, sivas iyi oynadıkça sivaslı tribüne istanbulda izmirde ankarada heryerde koşacaktır.
Alt 31.05.2007, 17:44   #3
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 916 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Bir futbol izleyisi olarak Kasımpaşa'nın birinci lige çıkmasına karşı fikrimi her platformda söylerim.Ancak diğer arkadaşlarımın aksine nedenlerini,futbolun gerçeklerine göre yapmakda fayda vardır.Kasımpaşanın futbol endüstrisine yapacağı katkı varmıdır yokmudur sentezi ile konuya bakmak daha mantıklıdır.Kasımpaşa spor kulübünün geniş bir alt yapısı yok,türk futboluna sporun bir kaç branşını içerek futbolcu yetiştirmiyor,bunların yanında semt kulübü olarak geniş anlamda ülkesel olarak kente birşeyler kazandırması veya başkanımız OTYAKMAZIN da dediği gibi bacasız sanayi olarak,bu bölgede artısı bulunmamaktadır.
Diger yandan siyasal yönden arkadaşlarımın kaygısını taşımakdayım,yalnız kasımpaşa Ulusoy federasyonuna karşı ilk imza veren kulüp,sezonun ilk yarısından açık puan farkı ile lider pozisyonda idi,dünki maçda 10 kişi kalması,hakemin takdir haklarını Altay'dan yana kullanması,başka bir gerçek.
Yani kimin doğrusu,diğerinin yanılgısı bir pozisyonda.
Bize düşen onun bunun dedikodusunu yapmadan,daha lige başlamadan istanbul seyirciyi doldurmaz demek,gördüğüm kadarı ile hemşerilerimizin daha pişemediğinin bir delilidir.Olumlu yönde eleştriden çok,yıkıcı ve fesatları içeren eleştri yapmak galiba doğamızda var.
İkinci liğde iken SİVASSPOR'umuza ilgi vardı,37 yıllık birinci lig sevdasına ulaşmak özlemi vardı,şampiyonluğun neticesinde bu özlem köreldi,her zaman olduğu gibi ne olsa bu devran döner sözüyle,siyasilerimiz,işadamla rımız ve her kesimden hemşerilerimiz, vurdumduymaz bir tavır sergilemektedir.
Her platformda,her tartışmada vay efendim üç büyük,beş büyük kulübemi diye tavır alan arkadaşlarda bir aşagılık kompleksi var.Sormak lazım o arkadaşlara senin SİVASSPOR'a üyeliğin varmı,taraftar kartı aldınmı,kombine biletin varmı,sadece sezonda bir kaç maçına gitmekle taraftarlığın bütün sorumluluklarını yerine getirdiği savı ile ahkam kesmek biraz ağır.
Eleştirdiğimiz üç büyük kulüplerin,üyelerini,kaç taraftar kartı sattıklarına,kaç adet kombine bilet sattıklarına bakmamız,bu konularına bizim üstümüze düşen görevleri çıkarmamız gerek.
Alt 31.05.2007, 17:54   #4
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1087 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yalnız kasımpaşa Ulusoy federasyonuna karşı ilk imza veren kulüp,sezonun ilk yarısından açık puan farkı ile lider pozisyonda idi,

yazınıza genel olarak katılmakla beraber şu noktaya dikkat çekmek isterim ki. Ligin ilk yarısında açık ara lider olan takım gençlerbirliği oftaş tı. Kasımpaşa ligde büyük düşüşler ve yükselişler yaşamadı. Sadecee bi ara 3. sıradan 6. sıraya düştü ve geri yükseldi 4. sıraya o da gayet normaldir..
saygılar.....
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 19:39   #5
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir futbol izleyisi olarak Kasımpaşa'nın birinci lige çıkmasına karşı fikrimi her platformda söylerim.Ancak diğer arkadaşlarımın aksine nedenlerini,futbolun gerçeklerine göre yapmakda fayda vardır.Kasımpaşanın futbol endüstrisine yapacağı katkı varmıdır yokmudur sentezi ile konuya bakmak daha mantıklıdır.Kasımpaşa spor kulübünün geniş bir alt yapısı yok,türk futboluna sporun bir kaç branşını içerek futbolcu yetiştirmiyor,bunların yanında semt kulübü olarak geniş anlamda ülkesel olarak kente birşeyler kazandırması veya başkanımız OTYAKMAZIN da dediği gibi bacasız sanayi olarak,bu bölgede artısı bulunmamaktadır.
Diger yandan siyasal yönden arkadaşlarımın kaygısını taşımakdayım,yalnız kasımpaşa Ulusoy federasyonuna karşı ilk imza veren kulüp,sezonun ilk yarısından açık puan farkı ile lider pozisyonda idi,dünki maçda 10 kişi kalması,hakemin takdir haklarını Altay'dan yana kullanması,başka bir gerçek.
Yani kimin doğrusu,diğerinin yanılgısı bir pozisyonda.
Bize düşen onun bunun dedikodusunu yapmadan,daha lige başlamadan istanbul seyirciyi doldurmaz demek,gördüğüm kadarı ile hemşerilerimizin daha pişemediğinin bir delilidir.Olumlu yönde eleştriden çok,yıkıcı ve fesatları içeren eleştri yapmak galiba doğamızda var.
İkinci liğde iken SİVASSPOR'umuza ilgi vardı,37 yıllık birinci lig sevdasına ulaşmak özlemi vardı,şampiyonluğun neticesinde bu özlem köreldi,her zaman olduğu gibi ne olsa bu devran döner sözüyle,siyasilerimiz,işadamla rımız ve her kesimden hemşerilerimiz, vurdumduymaz bir tavır sergilemektedir.
Her platformda,her tartışmada vay efendim üç büyük,beş büyük kulübemi diye tavır alan arkadaşlarda bir aşagılık kompleksi var.Sormak lazım o arkadaşlara senin SİVASSPOR'a üyeliğin varmı,taraftar kartı aldınmı,kombine biletin varmı,sadece sezonda bir kaç maçına gitmekle taraftarlığın bütün sorumluluklarını yerine getirdiği savı ile ahkam kesmek biraz ağır.
Eleştirdiğimiz üç büyük kulüplerin,üyelerini,kaç taraftar kartı sattıklarına,kaç adet kombine bilet sattıklarına bakmamız,bu konularına bizim üstümüze düşen görevleri çıkarmamız gerek.

HELAL KARDEŞ SANA EVET İZMİR TAKIMI İSTEYENLERDEN BİRİ BENDİM AMA OLMADI AMA İSTANBUL ANKARA DİYEN ARKADAŞLAR ZAMANINDA İZMİRDEN DE BAYA TAKIM VARDI BİRBİRİNİ ÇEKEMEMZLİKTEN HEPSİ DÜŞTÜ AMA O ÜÇ BÜYÜK DEDİĞİMİZ TAKIMLAR YANİ İSTANBUL BÜYÜKLERİ HERZAMAN BİRBİRİNİ YERİ GELDİĞİNDE KOLLADILAR ÇÜNKÜ ONLARDA BİLİYORKİ BİRİ OLMADAN DİĞERİ BİR HİÇ YANİ ŞİMDİ GÖZTEPE YOK KARŞIYAKA NE YE YARAR DAHA NET ÖRNEK TRABZON BU LİGDE ŞAMPİYON OLDUĞU DÖNEMLERE Bİ BAKIN KAÇTANE KARADENİZ TAKIMI VARDI EN NETİ ORDUYU DÜŞÜRÜRKEN HİÇ İHTİYACI YOKTU AMA YENDİ DÜŞÜRDÜ YANİ BİNDİĞİ DALI KESTİ BU SÖKTER BÖYLE İSTER KABUL EDERSİN İSTER ETMESSİN ADANADAN İKİ TAKIM VARDI NE OLDU İKİSİDE GİTTİ ŞUNUDA BİLİN BEN BURDAN YAZIYOM GÜN GELECEK ANKARADANDA 1-2 TAKIM KALACAK AMA ANADOLU TAKIMLARI BİRAZ GÜÇLENİRSE ÇIKAN TÜM TAKIMLARA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM

KASIMPAŞANIN SAHASI ANKARADA BİLE YOK SEYİRCİSİ ZATEN İST 3 BÜYÜK TARFATARININ BELLİ BÖLÜMÜ HEMDE KAFA ADAMLARIDIR YANİ ÇOK FANATİK GRUPLARDIR BEN O SATADA GİTTİM VE BİLİRİM RAHAT OLCAĞIMIZ BİR YER DEĞİL BUNUDA BİLİN TEK RAHAT OLACAĞIMIZ MAÇ İST.B.ŞEHİR BEN SON SÖZ DİYORUM KİM ÇIKARSA ÇIKSIN KİM DÜŞERSE DÜŞSSÜN SİVASSPOR BU LİGDE KALSIN YETER
Alt 31.05.2007, 21:45   #6
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
RECEP_YÜKSEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÇIKAN TÜM TAKIMLARA HOŞ GELDİNİZ DİYORUM
sağ duyulu abime selam olsun
.............................. ....
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 21:51   #7
UTKUM_58
Tecrübeli Yiğido

UTKUM_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 768 UTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer AnblickUTKUM_58 ist ein wunderbarer Anblick

KARDES HANGI AKLA HIZMET EDIYOSUN BILMIYORUM AMA NE ICIN KASIMPASANIN AMBLEMINI REKLAM YAPTIGINI ANLAMIS DEGILIM TEBRIK ICINSE TAKTIRLE KARSILARIM AMA GELIPTE MILLETI GERMENE GEREK YOK..SENI GÖREN SANKI UEFA KUPASINI ALMIS TAKIMIN REKLAMINI YAPIYOR SANCAK!!!!
UTKUM_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: HOŞGELDİN KASIMPAŞA!!
Alt 31.05.2007, 22:20   #8
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
UTKUM_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
AMA GELIPTE MILLETI GERMENE GEREK YOK.!
cevap yazmayım diyorum ama öyle yazılar yazıyorsunuz ki.. ben mi geriyorum milleti... ben seviyorum kardeşim kasımpaşayı suç mu, tüm ülkenin antipatisini kazanmış, tüm ülkenin çıkmasını istemediği kasımpaşanın, verdiği müthiş mücadeleyi takdir ettiğim için, mucizevi bi şekilde 10 kişi ile maçı söke söke aldığı için, ambleminide kısa bi süreliğine taşıyorum...bunu yaparken o kadar ileti gönderdiğim şu başlığa bak bakalım altay hakkında tek bi hakaret içerin, kötü bi yazım olmuş mu... yani, seninde dahil olduğun bazı üyelerin kasımpaşa hakkındaki hakaretleri değilde ortamı geren, bu hakaretlere cevap veren benim öyle mi.... şu mesajların hiç germiyor insanlarıda ben bunları gösterdiğim için ben geriyorum yine dimi..
Alıntı:
vay anasini yaaa nefret ediyorum istanbul takimlarindan ********ce cikardilar kasimpasayi...
Alıntı:
... KASIMPASAA AMELE TAKIMI ....
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 31.05.2007, 19:19   #9
58 memo
Tecrübeli Yiğido

58 memo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 memo ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt