Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

--->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 12.08.2007, 23:32   #101
LosTie58
Usta Yiğido

LosTie58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

182 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 LosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOKLosTie58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
samettürkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar o sahaya inen insandışı mahlukatlar ve buraya gelip sizlere cins cins yazılar yazan sözde trabzonlular bizden değildir. Trabzonspor taraftarları olarak yaşananlar bizi üzdü.O sahaya inen mahlukatlar kesinlikle bizden değildir.Olaylar için özür diliyoruz.
Maçın skoru ne olursa olsun maç dostluk içide bitmek züereydi ama bazı trabzon taraftarı kılığına bürünmüş teröristler buna gölge düşürdü. Bunlar kasti oalylar.Kardeş kulüplerimizle yaptığımız maçalrda hep bu oluyor maalesef trabzonda ve bizi küstürmeye çalışıyorlar. Neyse çok konuştum hayırlı geceler arkadaşlar.Yeniden,kusura bakmayın
keşke her trabzonLu senin gibi düşünmeyi becerebiLse.tşkLer
LosTie58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 12.08.2007, 23:45   #102
yigido_musta
Acemi Yiğido

yigido_musta - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido_musta ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart -->: OLAYLARIN ARDINDAN

bunun 4 eylulude var ama bız onalrı ciceklerle karıslayalım ki utansınlar ne yaptıklarını daha ii anlarlar biz sivasın YİGİDİN COK OLDUGU YERDENIZ YİGİTLEREDE BU YAKISIR kavga baska olay tabii kide her sey kavgayla cozulmez arklar
yigido_musta isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2007, 00:14   #103
MOS-BY-58
Tecrübeli Yiğido

MOS-BY-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

91 Mesajına 163 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 784 MOS-BY-58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

her nerde her be sebeple olursa olsun byle bir sey tek kelimeyle rezalettir...
MOS-BY-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2007, 00:27   #104
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1073 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
BordoMavi61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
herşeyi söylüyorsunuuz da neden musa aydının olayları ne kadar büyüttüğünü söylemiyorsunuz.Hakem takdirini faul ve sarı kart olarak kullanmış.musa aydın ne diye gelip orada kavga çıkartıyor.Zaten hakem maçı katletti taraftarlar sinir küpü hakem beceriksiz olduğunu zaten olayları kontrol edememesinden belli eidiyor.Neyse musa aydın ın olayı yatıştırıldı.Ardından maçın tamamında her hareketi bneredeyse faul olan Mehmet yıldız orada kavga çıkarıyor.İşte bu Sivassporlu oyuncuların nasıl bir zihniyete sahip olduklarının göstergesidir...

SİZDEKİ AYMAN DENEN FUTBOL FAKİRİ TÜRKİYEYE GELDİĞİNDEN BERİ SERT OYNUYOR SİNİRLENDİĞİ ZAMAN RAKİBİNE KASITLI GİRİYOR SİZLER DE BİLİYORSUNUZ O HAREKETİN DİREKT KIRMIZI OLDUĞUNU İŞİNİZE GELMİYOR TRABZON ESKİDEN BERİ SABBIKALI VE ZAMANINDA İYİ BİR CEZA ALMADIĞI İÇİN ORDAKİLER RAHATÇA BU OLAYLARI ÇIKARIYORLAR BANA HİKAYE ANLATMA HERŞEY GÖRÜLDÜ YA SAHAYA İNENLERDE BIÇAK YA DA SİLAH OLSAYDI EMNİYETE BAKIYORUM SANKİ SİVASLILAR DAYAK YESİN HAVASINDA İYİ BİR CEZA ALIP HÜKMEN YENİLİN DE AKLINIZ BAŞINIZA GELSİN
Alt 13.08.2007, 00:29   #105
aslanbey1907
Acemi Yiğido

aslanbey1907 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 aslanbey1907 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

SİZDEKİ AYMAN DENEN FUTBOL FAKİRİ TÜRKİYEYE GELDİĞİNDEN BERİ SERT OYNUYOR SİNİRLENDİĞİ ZAMAN RAKİBİNE KASITLI GİRİYOR SİZLER DE BİLİYORSUNUZ O HAREKETİN DİREKT KIRMIZI OLDUĞUNU İŞİNİZE GELMİYOR TRABZON ESKİDEN BERİ SABBIKALI VE ZAMANINDA İYİ BİR CEZA ALMADIĞI İÇİN ORDAKİLER RAHATÇA BU OLAYLARI ÇIKARIYORLAR BANA HİKAYE ANLATMA HERŞEY GÖRÜLDÜ YA SAHAYA İNENLERDE BIÇAK YA DA SİLAH OLSAYDI EMNİYETE BAKIYORUM SANKİ SİVASLILAR DAYAK YESİN HAVASINDA İYİ BİR CEZA ALIP HÜKMEN YENİLİN DE AKLINIZ BAŞINIZA GELSİN

aynen katılıyorum .kardeş.eline ayağına sağlık.
Alt 13.08.2007, 00:30   #106
baysivaslı
Acemi Yiğido

baysivaslı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 62 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 baysivaslı Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

doğru diyorsunuz sayın hayalkafe.aynen katılıyorum
Alt 13.08.2007, 00:59   #107
BordoMavi
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BordoMavi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
adilakbulut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
3.lig takimlarina kastin mi var ,adamlarin basini yakican durduk yere
Olayları kızıstırmaya gerek yok..Bi kac tahrik olmus ne yaptıgını bilmez yuzunden Trabzonspor a laf atmaya gerek yok..

Ayrıca Cılgınlar a laf atmayı bırakın..Yaptıklarını tasvip etmiyorum ama ister Trabzon da olsun ister baska yerde olsun bunlar Cılgınlar..!

Ben bu gece bi kez daha utandım..Ama taraftardan utandım yoksa Trabzonsporlu olmaktan herzman gurur duyarım..Allah Cehenneme gitmekten ve Trabzonsporlu olmemekten bizleri korusun..
BordoMavi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 01:12   #108
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
samettürkmen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar o sahaya inen insandışı mahlukatlar ve buraya gelip sizlere cins cins yazılar yazan sözde trabzonlular bizden değildir. Trabzonspor taraftarları olarak yaşananlar bizi üzdü.O sahaya inen mahlukatlar kesinlikle bizden değildir.Olaylar için özür diliyoruz.
Maçın skoru ne olursa olsun maç dostluk içide bitmek züereydi ama bazı trabzon taraftarı kılığına bürünmüş teröristler buna gölge düşürdü. Bunlar kasti oalylar.Kardeş kulüplerimizle yaptığımız maçalrda hep bu oluyor maalesef trabzonda ve bizi küstürmeye çalışıyorlar. Neyse çok konuştum hayırlı geceler arkadaşlar.Yeniden,kusura bakmayın
sevgili kardeşim biz Trabzonluyu o sahaya inen bazı insanımsılar gibi değil senin gibi tanıyacağız inşallah.. biz o geri zekalıların yaptığını tüm Trabzona mal etmeyeceğiz, umarım sizde bu sinir harbinde yazılanları okuyarak sivaslıları yanlış tanımazsınız.. SEVGİ ve SAYGILAR..
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 13.08.2007, 01:14   #109
BordoMavi
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 BordoMavi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bilirsiniz Trabzon insanı cabuk sinirlenir ama cabuk da unutur..Eger oyle olmasaydı her sezona bi umutla baslamayız..20 seneden beri istisnasız her sene aynı heeycanla baslanıyo lige ama en yaklastıgımız zamanlar da da hakem engeline takılyoruz..Nyse Sivasspora basarılar...Umarım Fener macında da iyi oynarsınız...
BordoMavi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN
Alt 13.08.2007, 01:21   #110
jakobieen
Usta Yiğido

jakobieen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

327 Mesajına 1.111 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 892 jakobieen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: OLAYLARIN ARDINDAN

Alıntı:
BordoMavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bilirsiniz Trabzon insanı cabuk sinirlenir ama cabuk da unutur..Eger oyle olmasaydı her sezona bi umutla baslamayız..20 seneden beri istisnasız her sene aynı heeycanla baslanıyo lige ama en yaklastıgımız zamanlar da da hakem engeline takılyoruz..Nyse Sivasspora basarılar...Umarım Fener macında da iyi oynarsınız...
geçen sene iki maçtada yenilmediğimiz febe'ye yine yenilmeyecez inşallah sen merak etme
jakobieen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla