Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: TRABZON taraftardan
Alt 04.09.2007, 18:43   #11
CÜSSKB-Aynur
Usta Yiğido

CÜSSKB-Aynur - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

64 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1063 CÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz seinCÜSSKB-Aynur kann auf vieles stolz sein
Standart -->: --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
çılgın_lar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir Trabzonspor taraftarı olarak bu yılki ilk maçımızda olan olaylardan dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek isterim...üzüntüm tatil edilen maçın tekrar edileceği haberiyle ikiye katlandı...maçın sonucu tartışmasız 3-0 sivas lehine olmalıydı...inşallah tekrar edilecek maçta bizi yenersiniz...
belki bana güleceksiniz ama haluk ulusoy başkan olduğu sürece anadoludan hiç bir şampiyon çıkmaz hemde ulusoy Trabzonlu olduğu halde Trabzonsporda dahil...yalnız türk futbolu nun kirli olduğu yenimi anlaşıldı...bizim 3 yıl önce şampiyonluğumuz elimizden alınırken anadolu klüpleri neredeydi...sayısız örnekleri çok değil son birkaç yıldır elde edilen şaibeli şampiyonluklar incelensin yeter...tekrar üzüntümü dile getirir sivaslı kardeşlerime bu yılki sezonda canı gönülden başarılar dilerim...

Bizim Trabzonsporla hiç bir alıp veremediğimiz yok.
Ben her zaman Trabzonspor u takdirle, beğeniyle takip ettim.
Bizi Federasyonun verdiği Taraflı kararlar ve Kulüp Başkanınızın tutarsız açıklamaları üzdü.

Başta samimi olduğuna inanmakta güçlük çektim.Güzel mesajın için Teşekkür ederiz.