Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

--->: -->: --->: -->: --->: TRABZON taraftardan
Alt 22.09.2007, 12:17   #11
çılgın_lar
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 çılgın_lar Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: -->: --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
yigiter187 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
musanın veya diğer sivaslı oyuncuların bir suçu yok..saha içinde futbolcular içinde o kadar döğüş oluyor,ayaklarını bile kırıyorlar,yumruk atıyorlar,kafa atıyorlar...ama maç sonunda elele sahayı terkediyorlar..zidane kafa atınca ya da rooney ronaldoya tekmeyi basınca sahaya inmeli miydi .sahada futbolcular arasında olanlar sahada kalır kimse karışamaz..hiçbirinde de sahaya kimse inmiyor..yani tahrik diye bir bahane asla kabul edilemez..ben ts nin forumlarını hep geziyorum ve sivas artık düşman ilan edilmiş..ahlaksız seviyesiz onlarca hakaret ediliyor bize..hoş hakaretin seviyelisi ve ahlaklısı olmaz yaa!!düşman ilan edildik suçumuz yokken
kardeş avrupadan örnek vermişsin iyi güzelde avrupadaki kurallar bizde uygulansa heralde birinci ligde takım kalmaz...juve şike ile şampiyon oldu küme düştü..bizde adamın biri çıkıyo aziz yıldırımdan 150 bin dolar aldım samsun kulübüne götürmek üzere hiç kimse olayın üstüne gitmiyo..inönüde adam öldürülüyo sonuç hiç bişe...ya bunlar avrupada olsaydı ne olurdu...bak tekrar üstüne basarak söylüyorum olayların hiç bir şekilde savunulur tarafı yok bizim de kimseyi düşman bellediğimiz hiç yok ya bu bi futbol ne düşmanı be yarın savaş çıktığında (Allah korusun) aynı mevzide yer almıycakmıyız...
çılgın_lar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır