Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: Tribün Şovu Önerileri
Alt 05.11.2007, 21:22   #71
Yigido_Burak
Yiğido

Yigido_Burak - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

32 Mesajına 44 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 697 Yigido_Burak FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: Tribün Şovu Önerileri

ya sanki taraftarın elıne bıletleri verirken al sana tiyatro bıleti demisler de tiyatro islemeye gelmısler..! ölü gibiyiz..!! mac bıleti deseler demekki adamlar içeri girmicekler sivas maclarında cekirdekciler köseyi dönuyo valla nese bunları gecelim orhan abimin dedigi gibi bi maytap gösterisi yada kale arkasından konfedi gösterileri olabilir ayrıca bıze de davul lazım davulsuz mac oLmaz gecmez..! bıde söle bi durum var bır kac macda davulumuz vardı .. davul calmaya baslıoruz mıllet ordan yoq basım arıdı . yoq calma ses cıkıo gibi yakınmalardan sıkayetci oLdu . bence bunlarda yanlıs seyler basının arısını cok dusunuosan gelmıceksın maca evınde pasalar gibi izliceksin bizimde sivasımıza destek ve cosku vermemize engel olmucaksın basta bunuda sölemek istiorum..!

http://www.hizliresim.com/2008/10/23/1616.jpg
Yigido_Burak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2007, 21:52   #72
NETLOG
Yiğido

NETLOG - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

56 Mesajına 84 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 694 NETLOG FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ASlında sivas stadyumunda seeeeeeeeeeessssssssssssssssss ssssssss bombası patlatılarak sivas taraftarı ateşlenmeli ve misafir takım korkutulmalı ama .............. sivas taraftarı geliyo ama aktif bişeyler yapıp 3 büyük takımdan değişik bişeyi olmalı bence gelecek haftalarda bu uygulanmalı sivasataki taraftarlar size sesleniyorum sesime kulak verin..............; )
Eklenen Resim Ön İzlemesi

NETLOG isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2007, 22:12   #73
yusuf_yusuf
Usta Yiğido

yusuf_yusuf - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

329 Mesajına 482 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 yusuf_yusuf FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Lächeln --->: Tribün Şovu Önerileri

Alıntı:
sivaslı-elif Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YA BİZ GOL ATTIĞIMIZDA STATDA KİMSE BAĞIRMIYO BAŞKA TAKIMLAR ATTIĞINDA BAĞRIYOLAR NE GÜZEL BAZEN ÇOK SİNİR OLUYORUM ŞİMDİ SİVAS'A GİDİP BEN BARICAM DİYOM AMA OLMUYOLÜTFEN ŞU BAĞIRMA İŞİNİDE HALLEDİN..

GÖNÜLLERİN ŞAMPİYONUNA ŞAMPİYONLUK YOLUNDA BAŞARILAR........
haklısın bir an once halledılmelı bu konular
yusuf_yusuf isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05.11.2007, 22:17   #74
NİHAT_EKİCİ
Yiğido

NİHAT_EKİCİ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

43 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 727 NİHAT_EKİCİ Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BENCE EN BÜYÜK TRİBÜN ŞOVU ÖNCELİKLE STADYUMUN TAMAMEN DOLMASIYLA BAŞLAR. SONRASI TÜM TARAFTARLARIN ELLERİNDE BAYRAKLARLA VE MEŞALELERLE DEVAM EDER. SONUCUNDA TAKIM ZATEN ŞOV YAPMAYA BAŞLAR.MANİSA,BURSA VE KASIMPAŞAMAÇLARIND OLDUĞU GİBİ.

81 DÜZCE- 82 MUSUL- 83 KERKÜK
NİHAT_EKİCİ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2007, 11:16   #75
taylan15
Yeni Yiğido

taylan15 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 taylan15 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

BENCEDE DAVUL ZURNAYLA HALAY ÇEKİLMESİ LAZIM SİVASA DA BU YAKISIR:::ŞAMPİYON SİVASSPOR:::
taylan15 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11.11.2007, 12:03   #76
TUNA_TNK
Acemi Yiğido

TUNA_TNK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 93 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 TUNA_TNK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

KONUYLA İLGİLİ YAZILANLARIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞUNU OKUDUM AMA ARKADAŞLAR KİMSEYE ZORLA TEZAHURAT YAPTIRAMAYIZ SADECE BİRİLERİNİN ÇEKİRDEK YİYEN SEYİRCİYE SİVASSPOR BULUNDUĞU KONUMU VE TARAFTARIN O KONUMA YAKIŞIR ŞEKİLDE DESTEK VERMESİNİ HATIRLATMAK GEREK BUDA EN GÜZEL MAÇ ESNASINDA ANANONS YAPILARAK OLUR.
TUNA_TNK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda TUNA_TNK'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
tribünler öksüz!!!
Alt 11.11.2007, 22:40   #77
arda5838
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 arda5838 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart tribünler öksüz!!!

merhaba arkadaşlar ben erciyes üniversitesinde okuyan bir sivaslı sivassporlu olarak liderliğe oynayan takımımıza yeterince destek veremediğimizin kanaatındayım..2.ligdeki heyecanlı ateşli taraftar yok artık stadda oysaki böyle olmamalı liderliğe oynuyoruz dünde beşiktaşı yendik en fazla galibiyeit olan takım bizim takım.ama en az destek gören yine sivasspor..
bunun nedeni ateşli yeniçerilerin olmaması,ben bir yeniçeri değilim ve hiç bir gruba bağlı değilim,ama yeni çeriler stadyuma ayrı bir hava veriyorlardı,hangi klubü forumlarına girsem mutlaka yeniçerilerden söz ediliyordu..ama artık yeniçeriler yok stadyum öksüz kendim için değil sivassporum için yeniçerilere sivasın ihtiyacı var.geçen gün bir spor gazetesinde sivassporun taraftarından konuşuluyor.şampiyonluğa oynayan bir takımın neden bir taraftarı yok...geçenlerde bir topicde arkadaşımız göztepeden bahsetmiş,amatörde oynayan bir takımın taraftarı sdivasınkinden ateşli ve takımını 90 dk destekliyor.bir zamanlar yeniçerilerde öyleydi ve tekrar tribüne dönmeleri istiyorum herşey sivasspor için.Ne merkez ne çıldınlar nede genç taraftarlar onların tadını vermiyor

Her Zaman Her Yere Gider Ne Yağmur Ne Çamur dinler Severse Gönülden Sever Bu Alemde YENİÇERİLER....
Uyuyan taraftarın uyanma zamanı geldi

İyi veya Kötü Yorumlarınız için saygılar....
arda5838 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda arda5838'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
--->: tribünler öksüz!!!
Alt 11.11.2007, 22:46   #78
yigidomustafa58
Usta Yiğido

yigidomustafa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

715 Mesajına 1.156 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1183 yigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISIyigidomustafa58 COK SEVILEN BIR KISI
Pfeil --->: tribünler öksüz!!!

Alıntı:
arda5838 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
merhaba arkadaşlar ben erciyes üniversitesinde okuyan bir sivaslı sivassporlu olarak liderliğe oynayan takımımıza yeterince destek veremediğimizin kanaatındayım..2.ligdeki heyecanlı ateşli taraftar yok artık stadda oysaki böyle olmamalı liderliğe oynuyoruz dünde beşiktaşı yendik en fazla galibiyeit olan takım bizim takım.ama en az destek gören yine sivasspor..
bunun nedeni ateşli yeniçerilerin olmaması,ben bir yeniçeri değilim ve hiç bir gruba bağlı değilim,ama yeni çeriler stadyuma ayrı bir hava veriyorlardı,hangi klubü forumlarına girsem mutlaka yeniçerilerden söz ediliyordu..ama artık yeniçeriler yok stadyum öksüz kendim için değil sivassporum için yeniçerilere sivasın ihtiyacı var.geçen gün bir spor gazetesinde sivassporun taraftarından konuşuluyor.şampiyonluğa oynayan bir takımın neden bir taraftarı yok...geçenlerde bir topicde arkadaşımız göztepeden bahsetmiş,amatörde oynayan bir takımın taraftarı sdivasınkinden ateşli ve takımını 90 dk destekliyor.bir zamanlar yeniçerilerde öyleydi ve tekrar tribüne dönmeleri istiyorum herşey sivasspor için....

Her Zaman Her Yere Gider Ne Yağmur Ne Çamur dinler Severse Gönülden Sever Bu Alemde YENİÇERİLER....
Uyuyan taraftarın uyanma zamanı geldi

İyi veya Kötü Yorumlarınız için saygılar....
gerçekten haklı abimiz de bu Yeniçeriler noldu ? gerçekten...

Bak gülüm senin toprağında bu çiçek yetişmez,benim toprağımda da sen solup gidersin

yigidomustafa58
Mustafa SALTIK
yigidomustafa58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: tribünler öksüz!!!
Alt 11.11.2007, 22:59   #79
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1523 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: tribünler öksüz!!!

Bence son maclarda 4 Eylül iyi doldu. Taraftar geliyor gelmesinede, yanliz pek atmosfer olmuyor stadta. Tiyatro izler gibi mac seyrediyolar ama insallah bu gittikce düzelecektir. Henüz 3. senemiz 1.ligde ve farkina vardim ki taraftar TARAFTAR olmaya basliyor
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: tribünler öksüz!!!
Alt 11.11.2007, 23:07   #80
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: tribünler öksüz!!!

demi yaw.adları bile karizmaydı.ben zaten grup kalksada ilk maçıma onlarla gittiğim için onların yeri bir başka.Hala onları söyler dururum.

Ama vardır bir bildikleri saygı duymak lazım...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla