Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > SivasSpor

SivasSpor SivasSpor'un Gidisi / Yenilikler/ Mac Sonuclari

Seçenekler Arama Stil

--->: ZÜĞÜRT YİĞİDOLAR...
Alt 12.11.2007, 12:25   #11
zaralım 58
Usta Yiğido

zaralım 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

151 Mesajına 195 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 zaralım 58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: ZÜĞÜRT YİĞİDOLAR...

gerçekten kanayan bir yara BEŞİKTAŞ MAÇINDA BAKTIM EN FAZLA 150 TARAFTAR GELMİŞ BİDE 2 MİLYON SİVASLI VAR BİZE AYRILAN BÖLÜM DOLMALIYDI
zaralım 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2007, 12:29   #12
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1006 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

okudum üzüldüm bir o kadarda utandım yazıklar olsun bize :(:(
Del Piero isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2007, 12:33   #13
casus84
Usta Yiğido

casus84 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 882 casus84 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

fazla söze gerek yok bir an önce taşın altına ellerin konulması gerek........bu yardım para toplayarak mı olur sms lerle mi olur bilmem ama bir an önce olmalı.........
casus84 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: ZÜĞÜRT YİĞİDOLAR...
Alt 12.11.2007, 13:31   #14
Flavio
Tecrübeli Yiğido

Flavio - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 825 Flavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer AnblickFlavio ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: ZÜĞÜRT YİĞİDOLAR...

Gerçekten çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Bu kadar Sivaslıyı takımımıza hiç bir katkımız olmuyor.Bence sms olayı çok güzel düşünülmüş.Zaten kampanya başlasa ben öğrenciyim harçlığımı feda ederim 1 seferlik yiğidom için ki kimler neler verir.Bence biri bunu yönetime bildirmeli ve bu kampanya gerçekleştirilmeli.Ama sonunda yönetim parayı cebe değil Avrupanın tecrübeli ve kaliteli bir orta sahasını takıma monte etmesiyle en iyi karşılığı vermeli bize. Hadi Bismillah

http://img250.imageshack.us/img250/1921/bububuh6.jpg
Flavio isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2007, 13:46   #15
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt

Alıntı:
SivasLady Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2 milyon Sivaslı'nın züğürt takımı

Anadolu'nun kaderidir görmezden gelinmek... Şu Sivasspor'un hali bunun en son örneği... Cumartesi günü Beşiktaş'ı evinde devirdi...
10 kişi kaldığı dakikalarda dahi Kartal'a kök söktürdü. Pazar günü gazeteleri açıp baktım...
Başlıklardan küçük bir özet vereyim;

-Kartal'da büyük çöküş (Hürriyet)
-Özrü kabahatinden büyük (Milliyet)
-Beşiktaş başkanı sözünü yemez (Akşam)
-Yolun sonu! Yeter Demirören (Sabah)
-Sinan'ı da al git (Vatan)

Sanki Beşiktaş kendi kendine yenilmiş. Onu yenen bir takım yok ortada... Nerede Sivasspor'un başarısı... Niye başlıkta adı geçmez... Gol krallığına giden Mohamed Ali'nin o nefis golünden niye kimse söz etmez... Niye her maça 4 büyüklerin cephesinden bakılır...

Aynı tablo pazar günü Kayserispor - Fenerbahçe
maçından sonra da sergilendi. Yenen değil, yenilen takım manşetlere çekildi. Yıllardır da bu böyle...
Medya için 4 büyükler var...
Yenseler de yenilseler de hep onlar manşette...
Onları yenenlerin ise ne adlarına yer veriliyor ne zaferlerine...
Sanki bu 4 büyükler dışındaki takımlar Mars'tan gelmiş...
Türkiye'den, hatta dünyadan değiller...

Aslında sorun sadece medya değil...
Bizlerde de mesele var...
Yoldan bir Sivaslı ya da Kayserili çevirip sorun
-"Hangi takımı tutuyorsun" diye...
Cevap 4 büyüklerden biri olmazsa tükürün suratıma...
Kendimden biliyorum...

-"Diğerleri yarışta yok o yüzden tutmuyoruz" diyebiliriz...
Hani bir dönem dünya kupası maçlarında kalkıp Brezilya'yı ya da Arjantin'i tutmamız gibi...
Ama buyrun işte Sivasspor ligin zirvesinde...
Kayserispor'u yenmek her babayiğidin harcı değil...
Demek ki bu bahane artık geçersiz...

2 MİLYON SİVASLI NERDESİN HANEY...

Düşünün, Beşiktaş'ın yarısından ucuz olan bir Sivasspor,
bir devi evinde yere seriyor.
Düşünün ki bu takım ligin başından beri zirveye oynuyor...
Ve böyle bir takımın hocası Bülent Uygun en acı itirafı yapıyor;
-"Şampiyon olma hedefimiz yok"
-"Neden?"
-"Çünkü paramız yok! Orta sahaya oyuncu alamıyoruz..."
Ardından gelen sözler çok daha acı...
-"2 milyon Sivaslı var, 200 bin YTL toplayamıyoruz..."

Bu söz bütün Sivaslılara kapak olsun...
Her biri 10 YTL verse 20 milyon YTL yapar...
Bir SMS kampanyası yapılsa bu parayı vermeyecek Sivaslı çıkmaz...
Demek ki bu noktada iş yönetime düşüyor...
Söz ilk 10 YTL'yi de ben veriyorum...
Çünkü ben 4 büyükler dışında Anadolu'dan bir şampiyon istiyorum...

Hacer Alkan - Internethaber
İMZA RECEP YÜKSEL .......................
Alt 12.11.2007, 13:48   #16
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Reden --->: ZÜĞÜRT YİĞİDOLAR...

İSTANBULDA YENİ BİR DERNEK KURULUYOR BEKLEYİN ÇOK BÜYÜK DERNEK ADI DA İSTANBULDA 3+5 SİVASLI VAR DERNEĞİ
Alt 12.11.2007, 13:48   #17
Arif Coşkun
Usta Yiğido

Arif Coşkun - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 217 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 984 Arif Coşkun isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

O kadar güzel bir konuya değinmişki,hepizin söylemek istediği şeyler. "Anlayana sivrisinek saz,anlamayana davul zurna az" Takımın liderliğe oynuyor,hatta şampiyonluğada diyebiliriz,ancak ne maddi nede taraftar anlamında beklenilen destek malesef yok.Bu başarıyla başka bir anadolu takımı olsa,eminimki bundan daha çok destek görür.Beşiktaş maçında misafir takıma ayrılan yer hınca hınç dolmalıydı,100-150 kişi 3.lig takımlarınada gidiyor.Bu stadlara sığmayan taraftarlara ne oldu, nereye kayboldular anlaşılması zor. Maddi anlamda haberi olanda bankaya gidip 10 yada 20 ytl yatırmak pek işine gelmiyor anlaşılan.En güzeli SMS kampanyası,ve iyi bir reklamla büyük kitlelere ulaşılmalı.İki iyi futbolcu takviyesiyle şampiyon çıkar bu takım.Büyük özveri uğraş ve çaba gerektiriyor.Her Sivas'lıyım diyen sorumlu hissetmeli sorumluluk almalı.Ancak öyle hedefe ulaşabiliriz.
Alt 12.11.2007, 20:52   #18
musty_58
Acemi Yiğido

musty_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 musty_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
SivasLady Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2 milyon Sivaslı'nın züğürt takımı

Anadolu'nun kaderidir görmezden gelinmek... Şu Sivasspor'un hali bunun en son örneği... Cumartesi günü Beşiktaş'ı evinde devirdi...
10 kişi kaldığı dakikalarda dahi Kartal'a kök söktürdü. Pazar günü gazeteleri açıp baktım...
Başlıklardan küçük bir özet vereyim;

-Kartal'da büyük çöküş (Hürriyet)
-Özrü kabahatinden büyük (Milliyet)
-Beşiktaş başkanı sözünü yemez (Akşam)
-Yolun sonu! Yeter Demirören (Sabah)
-Sinan'ı da al git (Vatan)

Sanki Beşiktaş kendi kendine yenilmiş. Onu yenen bir takım yok ortada... Nerede Sivasspor'un başarısı... Niye başlıkta adı geçmez... Gol krallığına giden Mohamed Ali'nin o nefis golünden niye kimse söz etmez... Niye her maça 4 büyüklerin cephesinden bakılır...

Aynı tablo pazar günü Kayserispor - Fenerbahçe
maçından sonra da sergilendi. Yenen değil, yenilen takım manşetlere çekildi. Yıllardır da bu böyle...
Medya için 4 büyükler var...
Yenseler de yenilseler de hep onlar manşette...
Onları yenenlerin ise ne adlarına yer veriliyor ne zaferlerine...
Sanki bu 4 büyükler dışındaki takımlar Mars'tan gelmiş...
Türkiye'den, hatta dünyadan değiller...

Aslında sorun sadece medya değil...
Bizlerde de mesele var...
Yoldan bir Sivaslı ya da Kayserili çevirip sorun
-"Hangi takımı tutuyorsun" diye...
Cevap 4 büyüklerden biri olmazsa tükürün suratıma...
Kendimden biliyorum...

-"Diğerleri yarışta yok o yüzden tutmuyoruz" diyebiliriz...
Hani bir dönem dünya kupası maçlarında kalkıp Brezilya'yı ya da Arjantin'i tutmamız gibi...
Ama buyrun işte Sivasspor ligin zirvesinde...
Kayserispor'u yenmek her babayiğidin harcı değil...
Demek ki bu bahane artık geçersiz...

Hacer Alkan - Internethaber

Hacer Alkan'ı tebrik etmek lazım.Pazar günü bir spor gazetesi de ben aldım. İlk sayfa Pafların 4-0'lık galibiyetine ayrılmış. Aşağıda ise " Peki Liverpool'dan 8 gol yiyen Beşiktaş A takımı ne mi yaptı? İşte onu hiç sormayın..." yazıyordu. İşte onu hiç sormayın ne demek abicim ya. İlla ki Beşiktaş mı galip gelmeliydi. Sivasspor yabancı bir ülkenin takımı da Beşiktaş mağlup olduğu için "işte onu hiç sormayın" deniyor? Tam 4 sayfa Beşiktaşla ilgili haber var. Sivasspor için içeride biryerlerde çeyrek sayfa küçücük bir haber : "İşte Yeni Lider"

Aynı gazetede maçın analizini yapan bir arkadaşda "Balili'nin kırmızı kart gördükten sonra tribünlere yaptığı hareket yakışıksız kaldı" demiş. Balili ne yaptı? Kötü birşey yaptı da bizmi görmedik. Adam tribünlere büyük ihtimalle "pardon" diyerek el salladı. Yahu bu hareket yakışıksız kalıyorda adamların küfür dolu Sivas'a yaptıkları seviyesiz tezahuratı yakışıklı mı kalıyor. Ondan neden kimse bahsetmiyor?

Bir diğer yazar da -ki muhtemelen beşiktaşlı- yok hakemler şöyle kötüydü,Yok beşiktaşın üzerine oyunlar oynanıyor. Yok o kırmızı kartı, o değildi.

En sondada ""Merakımdandır... İstanbul’da 2 milyon Sivaslı var deniliyor. Ve Sivas lider. Dün tribünde 150 tane Sivaslı vardı...." diyor. Belki burda bir nebze haklı ama üslubu hiç iyi değil. Peki Sivas liderde neden hiç Sivas'dan bahsetmiyorsunuz?Bir iki satırla geçiştiriyorsunuz?

Gazeteye mailim;

"Elbetteki İstanbuldaki Sivaslıların sayısı çok fazladır. Maçta 150 Sivaslı olmasının ilk nedeni Sivaslı olupta 3 büyük sevdasından vazgeçemeyenlerdir. Yani Sivaslı olupta dün BJK tribününde olan taraftarlardır...

Ben Sivaslı bir Galatasaray'lıyım.Ve Galatasaray'ı canlı olarak izlediğim ilk maç geçen sezonki Sivas-GS maçı idi . Ve sonuna kadar Sivas'ı destekledim. Son dakikada gelen ,belkide Galatasaray'ı şampiyonluktan eden Sivas'ın golünde de inanılmaz mutluluk yaşadım.

Bunun dışında dün aşırı bir yağmur vardı. Sivaslıların yer aldığı tribünün üzeri de malumunuz açıktı. Stada giripte içeride sığınacağımız bir mekan yoktu.Bu şartlarda 150 sayısı çok normaldir.Tabi bilet almak için gittiğimiz gişenin kenarında yatan ve insanı tedirgin eden tinercilerde ilginçti...
Ama dün İnönü stadındaki herkes Sivas'ı destekliyordu sanki. Takım ve yönetim her ne kadar kötü durumda olursa olsun bence taraftar takımına köstek değil destek olmalı.

En önemli faktör iste Sivas 10 puan farkla da lider olsaydı Fanatik 'teki veya birbaşka medyadaki manşet yine değişmezdi. Pafların galibiyeti,Beşiktaşın içinde bulunduğu kötü durum.. vs bunlara çok fazla yer ayrılırken Sivas için en fazla 1 sayfa yapılır.Bu her zaman böyledir. Sanki Sivasspor bir kaç alt lig takımıdır da tartışıp üzerinde durmamız gereken sadece güzide kulübümüz Beşiktaş'tır.Bu Sivas'ın GS,FB ve TS ile oynadığı maçları içinde böyledir. Büyük takımın haberleri sayfa 2,3,4 ve 5 tedir. Eh Sivas'a da bi yerlerde küçük bir paragraf ayrılır.

Saygılarımla..."

Tabi cevap yok...
musty_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2007, 20:59   #19
blacksky
Yiğido

blacksky - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

139 Mesajına 267 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blacksky isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ne bekliyordunuz ki, bu ulkede 100 er yillik tarihi devirmis 3 tane kulup var, bunlarin toplamda en az 60 milyon taraftari var, medya bunlardan vazgecer mi? bence normal mansetlerde Sivas'in olmamasi,12 haftada Turkiye'nin en buyuk takimi muamelesi gormemizi beklemiyelim, once kendimize hayrimiz dokunsun sonra, baskalarina bakariz, bu maddi durumla sivas bu sene sampiyonluga oynarken seneye kume dusmeye oynamayacagini kim garanti edebilir?Sivassporun basarisi en cok,Sivas'ta is yapan is adamlarinin isine gelir Sivas'in basarisindan kim maddi kazanc sagliyorsa, ondan maddi destek beklemekte hakkimizdir.Bagista da bulunmasinlar,sponsorumuz olsunlar,Sivasspor onlarin reklamini yapsin her iki tarafta kazansin...
blacksky isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12.11.2007, 21:08   #20
musty_58
Acemi Yiğido

musty_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 musty_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Türkiye'nin en büyük takımı muamelesi görmeyi istemiyoruz elbetteki, Hatta 12 hafta içinde değil. Bir Cumartesi akşamı Sivasspor o milyonlarca taraftarı olan Beşiktaş'ı hiçte ezilmeyen hatta daha iyi bir futbolla ve birbirinden güzel iki golle mağlup etmiş.

Fakat ertesi gün gazetelere bakıyorsun,Beşiktaş'ı sormayın gitsin, Paflar 4-0 galip vs. Tamam bunları da yazsınlar elbetteki, Ama Sivas'ın başarısına da değinsinler. "Beşiktaş'ı sormayın gitsin." ne demektir? Beşiktaş kötü oynadı ve mağlup oldu demektir. Yani güzel oynayıp galip gelen bir takım daha var Beşiktaş'ın karşısında O takımdanda en azından o hafta için bahsetsinler.

Kimse Sivas Şampiyon oldu. Tüm medya bizi yazsın,manşetlere çıkalım. Gazetenin yarısı bize ayrılsız demiyor.
musty_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla