Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı
Valla bu konuda benim düşüncelerim farklı buna benze bir kaç konudada demiştim...
taraftarı çekirdekden yetiştirmek lazım bu sitede 100 de 95 ninin daha once tuttuğu x takım var buda gayet normal hala bırakamayanlarda var buda normal...bence daha sakin vede daha içten yaklaşarak en azından sempatisini bu yone çekebiliriz.
Başka takımı tutmasına gelince onu aşalamadan sivassporumuzu sevdirmeliyiz buda zamanla olacak...
oyle sev terketle olmaz gardaslar.
|
ben ogün gerçekten hazmedemedim rize - gs maçı vardı. Valla zor tuttum kendimi böyle atlayım dedim sıkayım boğazını şunların. hele biriside s.spor forması giymemişmi. stadta karşıma çıksa tutar atarım dışarı. yani o kadar kinlendim. çıktım geldim canım Sivassporum sitesini açtım. dedim paylaşayım hemşerilerimle. rahatlayayım.
istemeden rencide ettiğim kırdığım gardaşlarım varsa özür dilerim ama özellikle Sivasta yaşayan arkadaşlara sesleniyorum. biz kabul etmeden dışarıdakilerde bunu kabul etmez. İstanbuldaki adama kızamamki Sivastakilerin halini görüyoruz. lütfen artık Sivasspora fbye gsye bjkya verdiğiniz değeri verin ve en azından ÖNCE SİVAS diyelbütün hemşerilerime saygılar sunuyorum, hangi takımı tutarsa tutsun ( trabzon hariç
.............................. ...