|
Usta Yiğido
363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 
|
--->: YAZIKLAR OLSUN BİZE
Benim içim rahat,daha önceleri mütemadiyen topic açtım,hesab nolarını yayınladım,sadece SMS beklemeklen olunmaz,bir banka şubesine gidip karınca kararınca bir bağış yapılabilir.
Eğer bir insan yardım yapmak isterse,ister kutuplarda olsun,ister dağ başında,istedikten sonra yapar.
Benim içim rahat,çünki;avatarımdaki makbuz yardım makbuzudur,içimden geldi yatırdım,fitre dedim yatırdım,SİVAS'lıyım dedim yatırdım,benim birey olarak sorumluluğum dedim yatırdım.Bundan sonrada,bankaya verdiğim talimat ile otomatik ödeme olarak aylık yatacak.
Sitemiz dahil,konuşduğum her hemşerimde lafda tokluk,icraata geldimmi açlık gördüm.Biz SİVAS'lılar olarak kendimize yazık ediyoruz.Bakıyorum,ucuz,sansas yonel,magazinsel konularda,enaz 100 yorum,1 000 okuma oluyor.Ama eli taşın altına koyacak,konu olduğu zaman bir kilometre öteden geçiliyor.
Bugünde çıkıp medyaya,fener'e taş koyuyoruz.Yanlış,medya kendisini en çok okuyanı,şikayet bildireni,arz-talep dengesinde yazar.Ne kadar emperyalist basın olsada,madem bu sofradayız,gerekliliğini yerine getirmemiz gerek.Mail atmalı,kendimizce protesto etmeli ama ne zaman,
Fener'e taş atıyoruz, 100 bin taraftar kartı sattı,35 000 kombine sattı,60 vilayette taraftar dernekleri kurdu,her üyesi,dergisinden lisanslı ürünlerine çatır çatır alıyor.
Peki SİVASSPOR'umuz,yılda 1 000 adet kombine,yılda 500 adet taraftar kartı satarak veya biz SİVAS'lılar bu kadar takımımıza desdek vererek,nerden ne bekleyebiliriz.
En çok nüfusa sahip kent olduğumuzu habire söyleyerek geziyoruz,hava atıyoruz,bir zahmet bu aktivitelere katılmıyoruz.Buyurun katılalım,100 bin taraftar kartı satalım(7 milyonluk bir kent için minicik bir rakam),10 000 kombine satalım,dünyanın dört bir yanındaki hemşerilerimiz öncülüğünde lisanslı ürünlerimizi satmak üzere STORE ler açalım,ve benzeri eylemleri gerçekleştirelim,o zaman birşeyler bekleyelim.Vermeden alınmaz,almak ALLAH'a mahsusdur.Lafla peynir gemisi yürümez,tabiki her platformda Bülent UYGUN,bazılarımızın dediği gibi,dilenci gibi parada para diyecek,külfeti bilmemiz gerek,bir deplasmana ne kadar para gider,otel konaklama,personel,futbolcu giderleri,stat giderleri,bunları hiç hesaba katan yok.Bir avrupa macerası için kaç milyon dolar gerek,bilen varmı yok,ama her ağız açışta avrupada avrupa,öncelikle bu masrafların veya takımın muhtemel giderini hesab edelim ondan sonra yorum yapalım.
En iyisi fazla yorum yapmayalım,kontürlü hat felan bahanelere sığınmayalım,en kısa banka şubesine gidelim makbuz karşılığı yardımımızı yapalım,ondan sonra yazalım.