Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: YAZIKLAR OLSUN BİZE
Alt 28.01.2008, 17:33   #21
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: YAZIKLAR OLSUN BİZE

Alıntı:
cepnili mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizler avrupadan ne sekilde sivasspora destek olabiliriz saygilarimla
Maalesef mesaj kampanyası sadece yurtiçindeki faturalı hatlar için geçerli bu yüzden yurtdışından bu kampanyaya katılmak mümkün değil ama Sivassporun banka hesap numaraları var. Gönlünüzden ne koparsa o hesap numaralarına yatırabilirsiniz.
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2008, 17:37   #22
hocaxxx
Yeni Yiğido

13 Mesajına 16 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 hocaxxx Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
puar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bir yenilgi ile düştüğümüz hallere bak...Bufener gsyi bjkyi yenmedimi?
Artık bu muhabbete son verelim takıma güvenmeyen bu yenilginin altın bişeyler arayan..sivasspor sevdasının olduğuna inanmıyorum eleştirininde bir ınırı var ya.
Çok hakLısın aynen katılıyorum. Ya ne oLdu dünyanın sonumu geLdi allah allah altı üstü bir tek yenilgi yaww bu kadar erken mi pes edeceksiniz. Sanki herkes sivasspora olumsuz şeyler yazmak için yenilmesini bekliyorlarmış gibi geldi bana. Ya arkadaşlar fenerbahçe bu tabi yenilmesek iyi olurdu ama oldu işte. Artık moral bozmanın anlamı yok daha çok maç var...
Alt 28.01.2008, 17:51   #23
şarkışlalı_yigi
Acemi Yiğido

şarkışlalı_yigi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 şarkışlalı_yigi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

arkadaşlar kampanyayı sadece hatlı telefonlar için yapıpta sonra sitem etmeye kimsenin hakkı yok neden kontörlü hatlar dahil edilmedi şöyle etrafıma bakıyorum bütün sivaslılarda kontörlü hat var nasıl göndereceklerki
ama bizde şöyle yaptık benim hatlı telefonumdan gönderip parasını fatura gelince alıyorum göndermek isteyenlerede bunu tavsiye aderim
şarkışlalı_yigi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: YAZIKLAR OLSUN BİZE
Alt 28.01.2008, 17:55   #24
nıght_lord
Yeni Yiğido

nıght_lord - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 nıght_lord Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: YAZIKLAR OLSUN BİZE

sonuna kadar haklısın kardeş sivaslıyım diye övünme sivasa yardım et yardım!!!!!!!!!!!!!!
Alt 28.01.2008, 17:55   #25
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Benim anlamadığım bişey var eğer ben burda yanlış okumadıysam sadece Sivas Sanayi Odası mesaj kampanyasına 50.000 mesajla destek vereceklerini söylemişlerdi. Herkes bol keseden atmışmıydı o gün yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2008, 17:59   #26
Diyarbekir21
YASAKLI ÜYE

35 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Diyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOKDiyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOKDiyarbekir21 FAZLA SÖZE GEREK YOK

sivas sanayi odasını niye katsınlarki ne alaka sen halka bak o zaten birimi belli sade sms önemli değilki bu sivasın halkının tutulucuğunu belirttir allaha büyük konuşmayayım inanın diyarbakırda hammalı bile verirdi 3-5 diyarbakır adı kötü çıkmasın diye tutkunluk yok diye demezlermi sivaslılara bak kusruma bakmayında derler ama yapacak bir şey yok inşallah istedini
z gibi ilerler kampanya ne diyem
Diyarbekir21 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 28.01.2008, 18:00   #27
şarkışlalı_yigi
Acemi Yiğido

şarkışlalı_yigi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 18 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 şarkışlalı_yigi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim anlamadığım bişey var eğer ben burda yanlış okumadıysam sadece Sivas Sanayi Odası mesaj kampanyasına 50.000 mesajla destek vereceklerini söylemişlerdi. Herkes bol keseden atmışmıydı o gün yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum.
hayır hemşerim benim bidiğim 10.000 mesajdı ama sanırım onlarda göndermedi
şarkışlalı_yigi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı şarkışlalı_yigi'a Teşekkür Ediyor...
Alt 28.01.2008, 18:07   #28
nazimgulturk
Usta Yiğido

nazimgulturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 891 nazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDInazimgulturk TAM BIR BEYEFENDI

YANİ FENERBAHÇE MAÇLARI HEP BÖYLE ..AMA YENİLİNCEDE ÜZÜLMÜYORUM ÇÜNKÜ BURALARA GELMEMİZDE EMEKLERİ VAR AÇIKCASI..NE DİYELİM BİZ ARTIK BU SORUNLARI AŞMAZSAK OLACAĞI BUDUR BÖYLE DEVAM EDER..3 KURUŞ VERMEYİ BİLMEYENLERİN ESERİDİR BU TABLO..İNŞALLAH DAHA İYİ GÜNLERDE GELECEK...
Alt 28.01.2008, 18:21   #29
oz.can
Yiğido

oz.can - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

100 Mesajına 172 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 719 oz.can Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

faturalı faturasız. Laf mı? yani isteyen bi yolunu bulup mutlaka gönderir, biri herhangi birisi sokakta bile olsa, dese ki
-Kardaş! al şu 5 lirayı Sivasspora bi mesaj daha gönder.
Ne dersiniz. Başka söze gerek yok. Benim dilim varmıyor siz "konunun başlığı"nı okuyun.
oz.can isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda oz.can'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 28.01.2008, 18:25   #30
albina58
Usta Yiğido

363 Mesajına 804 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 928 albina58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Benim içim rahat,daha önceleri mütemadiyen topic açtım,hesab nolarını yayınladım,sadece SMS beklemeklen olunmaz,bir banka şubesine gidip karınca kararınca bir bağış yapılabilir.
Eğer bir insan yardım yapmak isterse,ister kutuplarda olsun,ister dağ başında,istedikten sonra yapar.
Benim içim rahat,çünki;avatarımdaki makbuz yardım makbuzudur,içimden geldi yatırdım,fitre dedim yatırdım,SİVAS'lıyım dedim yatırdım,benim birey olarak sorumluluğum dedim yatırdım.Bundan sonrada,bankaya verdiğim talimat ile otomatik ödeme olarak aylık yatacak.
Sitemiz dahil,konuşduğum her hemşerimde lafda tokluk,icraata geldimmi açlık gördüm.Biz SİVAS'lılar olarak kendimize yazık ediyoruz.Bakıyorum,ucuz,sansas yonel,magazinsel konularda,enaz 100 yorum,1 000 okuma oluyor.Ama eli taşın altına koyacak,konu olduğu zaman bir kilometre öteden geçiliyor.
Bugünde çıkıp medyaya,fener'e taş koyuyoruz.Yanlış,medya kendisini en çok okuyanı,şikayet bildireni,arz-talep dengesinde yazar.Ne kadar emperyalist basın olsada,madem bu sofradayız,gerekliliğini yerine getirmemiz gerek.Mail atmalı,kendimizce protesto etmeli ama ne zaman,
Fener'e taş atıyoruz, 100 bin taraftar kartı sattı,35 000 kombine sattı,60 vilayette taraftar dernekleri kurdu,her üyesi,dergisinden lisanslı ürünlerine çatır çatır alıyor.
Peki SİVASSPOR'umuz,yılda 1 000 adet kombine,yılda 500 adet taraftar kartı satarak veya biz SİVAS'lılar bu kadar takımımıza desdek vererek,nerden ne bekleyebiliriz.
En çok nüfusa sahip kent olduğumuzu habire söyleyerek geziyoruz,hava atıyoruz,bir zahmet bu aktivitelere katılmıyoruz.Buyurun katılalım,100 bin taraftar kartı satalım(7 milyonluk bir kent için minicik bir rakam),10 000 kombine satalım,dünyanın dört bir yanındaki hemşerilerimiz öncülüğünde lisanslı ürünlerimizi satmak üzere STORE ler açalım,ve benzeri eylemleri gerçekleştirelim,o zaman birşeyler bekleyelim.Vermeden alınmaz,almak ALLAH'a mahsusdur.Lafla peynir gemisi yürümez,tabiki her platformda Bülent UYGUN,bazılarımızın dediği gibi,dilenci gibi parada para diyecek,külfeti bilmemiz gerek,bir deplasmana ne kadar para gider,otel konaklama,personel,futbolcu giderleri,stat giderleri,bunları hiç hesaba katan yok.Bir avrupa macerası için kaç milyon dolar gerek,bilen varmı yok,ama her ağız açışta avrupada avrupa,öncelikle bu masrafların veya takımın muhtemel giderini hesab edelim ondan sonra yorum yapalım.
En iyisi fazla yorum yapmayalım,kontürlü hat felan bahanelere sığınmayalım,en kısa banka şubesine gidelim makbuz karşılığı yardımımızı yapalım,ondan sonra yazalım.