Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ
Alt 28.01.2008, 21:51   #111
0lüMüNe
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 0lüMüNe FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ

Alıntı:
drummer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN BUGÜN GERÇEKTEN ÇOK MERAK ETTİM.
NEDEN YENEMİYORUZ FENERBAHÇEYİ.
HEMEN HEMEN BÜTÜN TAKIMLARI YENEBİLİYORUZ.HATTA BEŞİKTAŞ GİBİ TAKIMI İNÖNÜDE YENEBİLİYORUZ AMA FENERİ YENEMİYORUZ.
BUNUN BİR SEBEBİ OLMALI.
BUGÜN HÜRRİYET.COM DA BİR OKUYUCU AYNEN ŞÖYLE YAZMIŞTI"FENERBAHÇENİN YAN KURULUŞU SİVASPOR,FENER GÜLE OYNAYA KAZANDI" DİYORDU..
İNANMAK DAHİ İSTEMİYORUM.

NEDEN....
Tek biseyi merak ettim bunu sormak icin üye oldum. Besiktas gibi takımı İnönü'de yenebiliyoruz yazmıssın. Fenerbahce, O besiktas dedigin takımdan daha zayıf bi takım mı?
0lüMüNe isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2008, 21:55   #112
belalı_yiğido58
Yiğido

belalı_yiğido58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

112 Mesajına 210 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 749 belalı_yiğido58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Abi fenerin yanısıra gs ve konyayıda yenemedik...
hangisinin yan kuruluşu oluyoruz bu durumda???
ABİ SENİN YAZILARINI HERZAMAN TAKİP EDİYORUM.YİNE ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUYA DEYİNMİŞİN ELLERİNE SAGLIK ABİ ÇOK GÜZEL SÖYLEDİN....
belalı_yiğido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2008, 22:00   #113
metins
Acemi Yiğido

16 Mesajına 20 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 metins FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu işin içinde bi bit yeniği var sivas kolay kolay yenilmez
metins isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2008, 22:07   #114
Yusuf AĞÇİÇEK
Yeni Yiğido

Yusuf AĞÇİÇEK - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Yusuf AĞÇİÇEK FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Bit yeniği diyen arkadaşlar yada öyle düşünenler o yenikleride biliyor galiba? Saçma sapan düşünceler Süleyman KÖSE (Yönetici) benim arkadaşım öyle bir şey yok olamazda.Bahane arayacak başka yer bulamadınız galiba? Takımın üzerinde bir olumsuz baskı oldugunu düşünüyorum ve ondan dolayı yenildiler birde çoktandır gol yemiyorlardı gol yiyince afalladılar.Ondan sonrada olanlar oldu.
Yusuf AĞÇİÇEK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.01.2008, 22:38   #115
cem
Tecrübeli Yiğido

cem - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

142 Mesajına 215 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 814 cem isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
antitoksidan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yanılmıyorsam SİVASSPOR KONYASPOR'u CUMHURİYET KUPASI maçında 4-1 yenmişti super ligde idi o zaman
arkadasım biz süper ligden bahsediyouz...
cem isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.01.2008, 00:25   #116
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 898 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK

1...Fenerbahceyi Neden yenemiyoruz. ?????
2.. Galatasarayi Neden Yenemiyoruz ???????

Nedenleri Cok Acik karsinda her imkanlariyla Avrupa Siralamasinda Yerini almis Ekonomik bakimdan hic bir problemi olmayan bir takima Yenilmenin arkasinda bir sey aramak bence ne kadar dogru ???
Biz kendi sahamizda oynadigimiz zemini Avantaj olarak görüyorduk dogrumu yanlisim varsa düzeltin.!!! peki bizim oynadigimiz ve yenildigimiz Takim Önlemini alip da Sivasa gelmis. Japonyadan ismarladiklari, Kaygan zeminde Dengesi Bozulmadan ayaklarini yere nasil saglam basacak tabani sentetik hic bir zeminde kaymayan ve dengeyi cok iyi saglayan ayakkabilarla sahaya cikiyor.. Peki bizim Nicin aklimiza gelmiyor, Bizim Futbolcular o ayakkabilari o kaygan zeminde nicin giymedi ?????? Gerekmi duymadik yoksa Öyle bir Futbol Ayakkabisin oldugunu Bilmiyormuyuz ???? Aramizdaki kalite farki Düsünce farki,Futbolden cok iyi anlayan kisilerin yönetimde olmasi,vs, vs FB,GS, bu sorunlarini 100% 90 cözmüsler, BJK yi Artik Büyük olarak görmüyorum, Son sampiyonlugunu acaba kim hatirliyor ??. ya biz anadolu klübleri halen onlarin Kilometrece arkalarindan takip ediyoruz her bakimdan Cünkü sartlar esit degil. Bu Büyük takimlari cok kötü moralsiz bir gününde yakalarsak bizde FB,GS yenecegiz.. ya da sartlar Esit olursa. Her yönden !!!

Bunun cok kisa aciklamasi Sartlar esit degil,teknik taktik ,Düsünce Ekonomik, Lobi, Medya,dahada Acisi kendi Sivasli zanneden takiminin yenilmesine Sevinen bir cok kansiz beni daha cok üzüyor
...
Alt 29.01.2008, 00:48   #117
mermerbey
Acemi Yiğido

mermerbey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

38 Mesajına 63 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 mermerbey FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ağlıyalımmı yani.
yenemiyorsak yenemiyoruz.
bigün coşarız dengeleriz herşeyi.
Alt 29.01.2008, 01:23   #118
bugokturk
Yeni Yiğido

bugokturk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 2 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 bugokturk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Piri_reis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sen Maçı İzlemedin herhalde Sivasspor Alan savunması yapıyordu Fenerbahçe maçında Adaö adama markaj oynadı bu da boş alanlara sebep oldu.Bu yüzden artık günümüz futbolunda adam adama markaj sistemi oynanmıyor.
Boş boş konuşma, sen şu yaşına kadar kaç tane maç izlediysen ben o kadar maçta takım yönettim.

Ben sana söyliyeyim; maç 2-0 olana kadar ortasahada Sezer, Alex'le adam adama oynadı, geri düşünce de hoca markajı bıraktırdı. Zaten Alex'e adam markajı vermemek herhangi bir takım için kafadan intihar olur. Onun dışında herşey aynıydı. Hatta bana kalırsa fazla aynıydı. Her zamanki sistemle maça çıkmak Bülent hocanın bu maçtaki en büyük hatasıydı. Cvetkov'un yerine tek forvete dönüp ortasahaya İlhan gibi bir takviye yapabilirdik böylece çok daha çetin bir mücadele olabilirdi.

Karşındaki takımın senden güçlü olduğunu kabul etmezsen onu yenmeyi unutacaksın. Sen Kasımpaşa'ya oynadığın taktikle Fenerbahçe'ye oynarsan sonuç böyle olur.

Bana kalırsa bu maçtan çıkarılması gereken ders te budur. İlerideki GS ve BJK maçlarında 2 santrafor yerine tek forvet ya da Mehmet-Balili gibi bir ikili ile çıktığımızda şaşırmayın. Bizden güçlü takımlara karşı ortasahayı kalabalık tutmamız gerektiği dersini aldık.
bugokturk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 29.01.2008, 08:44   #119
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1249 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
bugokturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Boş boş konuşma, sen şu yaşına kadar kaç tane maç izlediysen ben o kadar maçta takım yönettim.

Ben sana söyliyeyim; maç 2-0 olana kadar ortasahada Sezer, Alex'le adam adama oynadı, geri düşünce de hoca markajı bıraktırdı. Zaten Alex'e adam markajı vermemek herhangi bir takım için kafadan intihar olur. Onun dışında herşey aynıydı. Hatta bana kalırsa fazla aynıydı. Her zamanki sistemle maça çıkmak Bülent hocanın bu maçtaki en büyük hatasıydı. Cvetkov'un yerine tek forvete dönüp ortasahaya İlhan gibi bir takviye yapabilirdik böylece çok daha çetin bir mücadele olabilirdi.

Karşındaki takımın senden güçlü olduğunu kabul etmezsen onu yenmeyi unutacaksın. Sen Kasımpaşa'ya oynadığın taktikle Fenerbahçe'ye oynarsan sonuç böyle olur.

Bana kalırsa bu maçtan çıkarılması gereken ders te budur. İlerideki GS ve BJK maçlarında 2 santrafor yerine tek forvet ya da Mehmet-Balili gibi bir ikili ile çıktığımızda şaşırmayın. Bizden güçlü takımlara karşı ortasahayı kalabalık tutmamız gerektiği dersini aldık.
bu tip maclar oncelikle adam adama savunma olmaz meselaalexi sezer tutarken sezer oyunun içine hiç giremedi taki 2-0 olana kadar. birde bu macta tek forvetle çıkarak ort sahayı güçlü tutmak en iyisi olacaktı bence taktksel hatalarbuydu. bunada defansımızın kadem ve yandan gelen ortalara olan zaafıda eklenince bu üzüntlü tablo ortaya çıktı.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ
Alt 29.01.2008, 09:01   #120
Rallim58
Gast

Standart FENERBAHÇEYİ NEDEN YENEMİYORUZ

Bu kafayla da hiçbir zaman yenemeyiz.
Arkadaşlar, varsa ders çıkaracak kişiler, teknik yönetimin taktik uygulamaları verilen görevin yerine getirilip getirilememesinde ise futbolculardır. 3 gün oldu hala tartışıyoruz. Teknik patron suçlu benim dediyse fazla söze hacet olmaz. Gelecek haftaya bakılmalı moral ve motivasyon desteğini sürdürmeliyiz. Yok Hayrettin açık verdi. Yok Sezer yarım metrelik Alex'e kafa vurdurdu. Hata olmazsa gol olmaz. Biz bugüne kadar herkesi nasıl yendik ise Fenerde geldi bizi yendi. Rakibimiz unutarak konuşup duruyoruz. Lütfen yapıcı yorumlarla destek olalım. Henüz kaybedilen birşey yok. Lig devam ediyor yeterki YİĞİDO SEN..! TAKIMINA MADDİ VE MANEVİ DESTEĞİNİ DEVAM ETTİR

Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Konu Kapatılmıştır