Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: YAZIKLAR OLSUN BİZE
Alt 29.01.2008, 08:37   #71
DOCKA
Yiğido

DOCKA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 176 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 DOCKA ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart --->: YAZIKLAR OLSUN BİZE

kontorlü hatlar prosedüre uymayabilir ama şuda bir gerçekki 6 milyon sivaslıdan kaç tanesi cep telefonu ve kaç tanesi faturalı hat kullanıyor elbette 16000 çok düşük bir rakam ama kontörlü hatlar içinde bir düzenlemeye gidilebilir çünki insanların birçoğu kontörlü hat kullanıyor
DOCKA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2008, 08:44   #72
tunga
Acemi Yiğido

tunga - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

26 Mesajına 40 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tunga isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

İŞTE bir yenilgi ile geldiğimiz nokta.ya arkadaşlar yenildik diye dünyanın sonu gelmedi,biz olaya amatör onlar profesyonel baktılar hepsi bu yenildik tbrk ettik gönderdik.ama içimizdeki fb lileri hangi cebimize koyalım ben protesto ediyorum hemen alttaki ayıp oluyoo kardeş diyoo olaya bakya neden diyorum trabzona karşı yaaprken ayıp olmuyoo demedin diyorum susuyor ve acı acı gülüyorum ben .işte geldiğimiz nokta bu anlamışınızdır.ELBETEKİ bu takım yenilcek hakkı var yenilmeğe ama böle olmamalı idi sıradan ezik mücadelesiz bir takım vardı ve yenilgi kaçınılmazdı canları sağolsun belkide aşırı motive ve dış etkenlerden diyorum abartmıyorum yenilgiyi,
Ey şereften yoksun bişeref fb li madem o kadar çok paran var alsana takımına 1 adet türkiye kupası belkide sen daha bebe idin son aldığınızda, madem çok paran var alsana avrupadan herhangi bir teneke kupa, bişeref insan sen kimsinde SİVAS lıyı doyuruyosun haddini bil...dünyanın sonu gelmedi kaldığımız yerden devammm
tunga isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı tunga'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.01.2008, 08:45   #73
OLCAY_58_AKKUS
Tecrübeli Yiğido

OLCAY_58_AKKUS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

203 Mesajına 443 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 803 OLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOKOLCAY_58_AKKUS FAZLA SÖZE GEREK YOK

Ya arkadaşlar tamam iyi hoş güzel de, taşıma suyu ile de değirmen malesef dönmüyor.Sivassporun kendine sağlam bir sponsor bulması lazım yoksa böyle yardım kampanyası falan bence boş işler.haaa toplansa kötümü olur elbette hayır ama malesef 6milyon sivaslının kaçı karnını rahat doyurabiliyor.Bir de olaya bu taraftan bakalım bence.
Alt 29.01.2008, 09:13   #74
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 867 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Herkes görecek ki Sivas önündeki maçları tek tek alacak.İstanbul takımları da hiç umulmadık maçlarda puan kaybedecek.Sms kampanyası sadece faturalı telefonları ilgilendiriyor.Türkiyede çoğu vatandaş kontörlü hat kullanıyor.Herkes bas bas bağırıyor,biz sms atamıyoruz diye.Destek konusunda ise katılıyorum.fener maçında seyirci ordaydı ama sanki herkesin üstüne ölü toprağı serpilmişti.Fenerbahçelilere ise sadece acıyorum.Avrupada şimdiye kadar birsürü maç yaptılar.Ne zaman Türkiyeyi adam gibi temsil ettiler.Her sene şampiyonlar liginde final oynayacaklar ama...Önlerindeki şampiyonlar ligi maçlarında da elleri boş dönecekler.Onların borusu sadece Türkiye'de ötüyor.Niye öttüğü de ortada...
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KIZILCAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2008, 09:29   #75
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 955 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein

- Trübünde,
- caddede,
- sanalda,
- sokakta,
- ekranda,
- radyoda,
- gurbette,
- telefonda
- sms' de...

Takımımızı destekleyen herkese
HELAL OLSUN...!

Yazıklar Olsun denilecek o kadar çok unsur var ki;
listeye sığmayacağından, buraya yazmaya gerek görmüyorum.

Ancak bir kesim var ki, dokundurmadan geçemem :
Nüfus kağıdında SİVAS yazdığı halde;
FB' nin attığı her golde ayağa fırlayan,
veya fırlamamak için kendini zor tutup, için için sevinen
ve bıyık altından sırıtan sırtlanlara ve fırlamalara,
YAZIKLAR OLSUN...!
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı SONMEZ'a Teşekkür Ediyor...
-->: --->: YAZIKLAR OLSUN BİZE
Alt 29.01.2008, 09:46   #76
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1113 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: --->: YAZIKLAR OLSUN BİZE

Alıntı:
tunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
İŞTE bir yenilgi ile geldiğimiz nokta.ya arkadaşlar yenildik diye dünyanın sonu gelmedi,biz olaya amatör onlar profesyonel baktılar hepsi bu yenildik tbrk ettik gönderdik.ama içimizdeki fb lileri hangi cebimize koyalım ben protesto ediyorum hemen alttaki ayıp oluyoo kardeş diyoo olaya bakya neden diyorum trabzona karşı yaaprken ayıp olmuyoo demedin diyorum susuyor ve acı acı gülüyorum ben .işte geldiğimiz nokta bu anlamışınızdır.ELBETEKİ bu takım yenilcek hakkı var yenilmeğe ama böle olmamalı idi sıradan ezik mücadelesiz bir takım vardı ve yenilgi kaçınılmazdı canları sağolsun belkide aşırı motive ve dış etkenlerden diyorum abartmıyorum yenilgiyi,
Ey şereften yoksun bişeref fb li madem o kadar çok paran var alsana takımına 1 adet türkiye kupası belkide sen daha bebe idin son aldığınızda, madem çok paran var alsana avrupadan herhangi bir teneke kupa, bişeref insan sen kimsinde SİVAS lıyı doyuruyosun haddini bil...dünyanın sonu gelmedi kaldığımız yerden devammm
Başka söze gerek yok arkadaşım özetlemiş sağol kardeşim duyarlı davranışınız için sizi tebrik edeim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2008, 09:51   #77
Çakır-58
Yeni Yiğido

Çakır-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Çakır-58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
1903 Deniz 58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dün oynan maçtan sonra sanki herkes sivas'ın başarısızlığını beklercesine pusuya yatmış gibilerdi.ve istedikleri oldu daha önceki yorumumda da belirttiğim gibi kolpa medya yine iş başındaydı her nekadar sivas ın başarılarını görsel medya ya taşısalarda dün akşamda bu başarının üzerine çizik atmayı bildiler öyle ki; birçok insan Sivas ın maç sattığını bile söyledi bizler nekadar çabuk herşeyi tüketiyoruz değilmi?? ama busefer bizler gerçek sivasspor'u sevenler takımımızı yem etmicez taraftar olarak gerçek desteğimizi vermek zorundayız buda konuyu açan arkadaşımın da dediği gibi kuru kuru severek olmuyor ben istanbul'da yaşıyorum elimden geldiği kadar maçlara gidiyorum lisanslı ürünlerini alıyorum msjlarımıda atıyorum ki birçok msj attım sivas için ama bir bütün olmak zorundayız Sivasspor u daha iyi yerlerde görmek istiyorsak mahlubiyetlerinde de kendimize
pay çıkartmak zorundayız.düşünsenize dün oynan maçta fenerliler norveçten özel ayakkabı sipariş ettiler ve o ayakkabılarla sahaya çıktılar ve en öenmlisi yedek kulübesine bakın fenerin Bülent hoca oyuncu değişikliği yapmakta zorlanırken fener in kulübesinde kezman denilen bir futbolcu vardı oysa hiçkimse bunları görmüyor ve söylenen maçtan sonra tek bişey vardı abartılan sivasspor bumu ???? biz sivasspor un buralara nasıl geldiğini biliyoruz ve bu yarıştan kopmaması bu sözleri söyleyenleri haklı çıkartmamak için sivasspor a taraftar olarak desteğimiz vermek zorundayız.biZ destek olalımki futbolcularımızda ellerinden gelenin en iyisini yapsınlar.
ayrıca sivas sporumuzunda her takım gibi yenilme hakkı oldugunu düşünüyorum bunu niye bu kadar abartıyoruz bu yenilgiden gerekli dersimizi çıkarıp aynı heyecanla devam etmemiz lazım diğer üç takım kadar bizimde şansımız var hemde daha fazlasıyla
Çakır-58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2008, 09:56   #78
puar
Usta Yiğido

puar - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

357 Mesajına 678 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1270 puar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblickpuar ist ein wunderbarer Anblick

untumyalımki onlar daha bir birlieri ile kupada avrupada mac yapacak bunlar bizim için avantaj...bu derenin altında daha çok sular gecer fazla bişey kaybetmedik önümüze bakıp takımımızın yanında olmalıyız.
puar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2008, 12:40   #79
Agcalli
Tecrübeli Yiğido

Agcalli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

152 Mesajına 344 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 Agcalli Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar herkes maç kaybetmekten yada hedeften uzaklaşıldığı yada uzaklaşılmadığı konusuna değinmiş ama burda asıl önemli olan bence sivaslıların bu takıma sahip çıkmaması. Hadi sms gelmedi hadi maddi destek sağlanmadı bari statta adam gibi tezahürat yapalım ya. Onu bile beceremiyoruz ve şampiyonluk hayalleri koruyoruz.
Agcalli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Agcalli'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 29.01.2008, 12:49   #80
nL58
Yiğido

nL58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

68 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 nL58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

cok dogru soyluyorsun agcalli tskler
nL58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla