Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım yaklaşık on gün önce TV58 'de başkanımızı dinlemiştim. Orada Sayın başkanımız kontörlü hatlardan yapılabilecek yardımın takıma katkısının az olacağını ve taraftarın cebinden bayilerin zengin olacağını vs söyledi. Ayrıca 5 YTL yardım yapabilmek için yaklaşık 15 YTL'lik kontör göndermek gerekebilir dedi ve taraftarın parasının aracılarda çar çur olmasının kendilerini rahatsız edeceğini söyledi.
Yani uzun lafın kısası herkes ne yapıp edecek bir faturalı hat bulup en az 9-10 SMS gönderecek. Hadi bakalım pamuk parmaklar tuşlara!
|
boun gardaşım bilgilendirmen için teşekkürler mecnun başkanımız bizi düşünerek böyle bir açıklamada bulunmuş ama artık taraftarı düşünme zamanı değil sivassporu düşünme zamanı başkan kontorlu hatlardan yapılacak yardımın bayileri zengin edeceğini söylemiş ama aynı şey faturalı hatlar için de geçerli biz sivasspor taraftarı olarak her türlü fedakarlığa hazırız yeter ki bu kampanya kontorlu hatları da kapsasın mecnun başkanı bizi düşündüğü için sonsuz teşekkürler bugüne kadar yapılan sms yardımlarında her sms'in karşılığı 50 kontor olmuştur arkadaşım herkes bir faturalı hat bulup 9-10 sms göndersin demişsin kontorlu olursa ben 200 sms bulurum sence senin dediğin mi benim dediğim mi daha faydalı olur bu konuyu düşünmeni tavsiye ederim saygılarımla..