siyah karton gerçek anlamda tüm tribüne yayılırsa ses getiricektir.Sivasspor'un sahipsiz olmadığını,ve taraftarının yeri geldiğinde tepkisini,başkalarının yaptığı gibi küfür veya tehditle değil,centilmence ortaya koyabileceğini göstermiş olacağız.Ancak,bütün tribüne nasıl yayılır?bizim organize olabilecek taraftar gruplarımız yok.siyah kartonda hemfikir olduğumuza göre,bu fikri nasıl geniş kitlelere benimsetebiliriz bunu düşünmeliyiz.bu noktada herkes fikrini ortaya koymalı...benim aklıma gelenler:
1-Sivasta karton satan ve elinde 5.000 adet kartonu olan bi kırtasiye veya toptancıyla görüşülebilir,bu şahısta sonuçta malını satıcak ve Sivasspor'a fayda sağlamış olucak,bu kartonlar bilet gişesinin yanına konur(başınada kırtasiyenin çırağı),her bilet alan 1 YTL fazladan para öder karşılığında kartonunuda alır maçına girer.
2-bizim taraftar illada çekirdek almıyor mu? alıyor...çekirdek fiyatlarına biraz zam yapsın çekirdekçiler,çekirdeğin yanında bide karton versinler(bu biraz esprili yaklaşımım

)
3-sponsor bulunabilir,ama bunun için yerel medyadan yardım almak gerekir.
aklıma gelen bunlar...sonuçta bir sonuç almak için değil,sessiz kalmamak için tavrımızı ortaya koyuyoruz,kimseyi tehdit etmiyoruz,kimseye küfür etmiyoruz,Şampiyonluğa oynuyoruz,yok sayılmanın üzüntüsünü siyah kartonlarımıza yansıtıyoruz.Buna itiraz eden hemşerilerimide anlamıyorum!!!
Saygılarımla