Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Şiirler

Şiirler Burada Sivasspor üzerine yazmış olduğunuz şiirleri yazabilirsiniz.

Seçenekler Arama Stil

-->: Sabiha Serin`in Siirleri
Alt 14.03.2008, 16:50   #11
Sabiha Serin
Acemi Yiğido

Sabiha Serin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

58 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 Sabiha Serin BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart -->: Sabiha Serin`in Siirleri

Saygıdeğer üyelerimiz

İşte ne yazık ki görüyoruzya herkes hemen başörtüsü üzerine yorum yazıyor,doğrusu bu çok üzücü.Onlar da haklı hergün başörtüsü konuşuluyor.Ben şiirimde hiç başörtüsünden bahsediyormuyum.Oysa ben bu şiirimi yazarken başörtüsüne karşı gibi bir zihniyet ile yazmadım.Neden karşı olayım ki ?Benimde nenem, annem,ablam ,herkesin başı örtük.Tabiki örtecekler kime ne.İsteyen örter, istemeyen örtmez.Hem başını örtmeyenlerin inancı yokmu yani.Bizler 7 yaşında dinimizin gerektirdiği şeyleri öğrenerek büyüdük.Küçüklüğümde ibadeti rahmetlik büyüklerimiz bizlere zevk ile öğrettiler.Onlara çok şey borçluyuz, nur içinde yatsınlar.Mekanları cennet olsun.Ama insanı üzen ülkemizde bunca işsizlik ve ekonomik sorun varken neden bayanların başörtüsü olay oldu.Yıllardır rahmetlik annemde atkı taktı ama o zamanlar neden bunlar konu değildi de şimdi gündeme geldi.Çocukluğum teravih namazlarında geçti.İbadetimizi zevk ve hyecan ile yerine getiriyorduk.O yıllarda böyle şeyler yoktu. Ne oldu Ülkemize.Neden siyasete dini karıştırıyorlar ben buna üzülüyorum.Sanki her derdimiz bitti, başörtüsü olay oldu.Bu çok üzücü.Yani şimdi bsşörtüsü takmayanların Allah'a inancı yokmu. Önemli olan Yeterki rabbime canı gönülden sığınmasını bilip, yürekten Allaha inanmaktır.Dinimizin gereklerini yerine getirmektir.
Ama işte ne yazık ki Ülkemiz başı açık, başı örtük diye ikiye bölünmeye çalışılıyor.Oysa herkes herkese saygı duymalı, din ve devlet işleri birbirine karıştırılmamalı.Laikliğinde anlamı bu değilmi..Dinimiz siyasete karışırsa o zaman birlik ve beraberlik olmaz.Türk Ulusu olarak herkes tek yumruk olup sevgi,saygı,barış ve huzur içinde her zamanki gibi yaşamalı, herkes herkese her konuda hoş görülü olup saygı duymalı diye düşünüyorum.Keşke kimse kimseye incitici olmasa.

Şiirimin farklı anlamda algılandığını gözlemledim ve doğrusu üzüldüm.
O nedenle bütün samimiyetimle bu açıklamayı yazma gereği gördüm.

Saygılarımla...
Sabiha Serin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Sabiha Serin'a Teşekkür Ediyor...