Amcam
selamlar arkadaslar.ben amigo sebonun oz ve oz yigeniyim.yurt disindayim ve elimden gelidigi kadar sivassporumu takip ediyorum.insallah onumuzdeki ayda sivastayim.size taraftarimiz ve amcam hakkinda bir hikaye anlaticam.gecen sene bir mactayiz.sebo (pardon amca ) basbas bagiriyor kendini yirtiyor resmen.hadi arkadaslar bagirin bagirinn..bende gururla seyrediyorum ve buyuk bir zevklee.sagimdan inanilmaz bir kufurlu yaklasim sebo ya.aynen yazamicam..laaaaannn seboooo si..... lannn..allah allah dedim kendi kendimee.milletin tepki vermesini bekledim.tepki geldi evett.hahahahaha kahkalar koptu.rezalettt ve pesi pesine saygisiz yuzlerce dalga gecme ve asagilama kelimeri.inanirmisiniz coluk cocuklar bile yapiyor bunu.bu adam daha ne yapsin siz soleyin.kaynar sular basimdan asagi dokuldu.kafami egdim ve amcam beni gormesin diye dua ettim.demek bu adam yeterli diil he.evet bencede yeterli diil.neden mi...cunku ayni cevabi veremiyecek kadar sivasli ve sivasporlu bir beyefendi....herkese iyigunler.seni seviyorum AMCA