Alıntı:
ilker_8787 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım inanırmısın ben hiç bir zaman Hayrettin iyi bir futbolcu demedim.Bu takımın en zayıf halkası da bana göre hayrettindir.Hayrettinin övülecek tek yanı defansif özelliğinin İŞE YARAR olmasıdır.Kimse yanlış anlamasın iyi oyuncu asla değil.Ofansif özelliği hiç yok.
Milli olma konusuna gelince ise Fenerbahçe ve Bjk maçlarında (özellikle fb maçında) yaptığı hatalara ve kapattığı bölgenin rakipleri tarafından koridor haline getirilmesine bakarsanız bu oyuncunun ne kadar milli takımı hakettiği konusunda umarım daha iyi fikir sahibi olursunuz.Neden fb ve bjk maçlarını örnek gösteriyorum ? Çünkü milli takım bazında Hayrettinin karşısında olacak oyuncular Gs , Fb ,Bjk kalitesinde hatta belki daha yüksek kalitede oyuncular olacak........................ ........
|
SURDA KALMIS 4 HAFTA KONUSTUGUNUZ SEYLERE BAK BU ZAMANA KADAR IYI OYNADI HAYRETTIN SIMDI BIRAZ KÖTÜ OYNUYOR HEMEN YERDEN YERE VURMAYALIM ARKADASIM BU TAKIMLA GURUR DUYMALIYIZ BURALARA GETIRDIGI ICIN SIMDI HERKES SIVASSPORU KONUSUYOR TAKIMIMIZA SAHIP CIKALIM ONLAR BUNU HAK EDIYOR TAKIMIMIZDAKI BÜTÜN FUTBOLCULAR.........