bn bu sene maratonu genelde hepsını ızledım sonuna kadar hep Sıvası savundular her zaman SIvası on planda tuttular tamam Erman Toroglu azına gelenı soyluyo soyledıgı lafta dogru degıl ama guzel programdı.
zaten GEÇ SAATDE OLUYOR AYRICA OZEL PARALI KANAL DEVLET KANALI DEGIL VE AYRICA PARA ODENEREK ALINAN BI KANAL HERKESIN EVINDEN IZLENMEYEN ... ADAM PARA VERIYOSA ERMANIN DA HUYUNU YILLARDIR BILIYORUZ İSTEYEN PARASINI ODER ALIR LIGTV IZLER ISTEYEN IZLEMEZ SADECE MACINI IZLER .. RTUK UN BU YAPTIGI INSAN HAKLARI IHLALIDIR ZAHID AKMANIN ACILEN GOREVINDEN AYRILMASI GEREKIR ORTALIKTA BU KADAR HALKI UYUTAN SACMA SAPAN PROGRAMLAR VARKEN NIYE MARATONA CATIYOO
Salak herif şunun programına ceza vermeyeceksin,kendisini içeri atacaksın.Bir insan bu kadar mı boş konuşur.Futbol yorumcusuyken futbol hariç herşeyi konuşan,kafası bel üstüne çıkmayan tek mal budur galiba.
Azcık adam taklidi yap Erman.Batıyorsun ya.Biz bayanlara futbolu sevdirelim,kaynaştıralım dedikçe sen içine ediyorsun.İğrenç herif.
Erman TOROĞLU nun konuşması hoş olmayabilir.Ama sen şu yazdığın yazıyı bir baştan okur musun? Arkadşınla konusmuyorsun burda."Salak,mal" yazman çok mu hoşş.İçine etmek ne demek ya.Biraz düzgün kelimelere seçersen daha iyi olurr.
Erman TOROĞLU ASKERLİK ARKAAŞIN GALİBA ERMAN DİYE BAHSEDİYORSUN ONDAN.
ŞU ANDA SENİN DE ONDAN HİÇ BİR FARKIN YOK.
Söylediği laf hoş değil.Cezası neyse çeker zaten. Ama MARATON un üstüne program tanımam.Adamlar doğruyu konuşuyor.TARAFSIZ yorumluyor.
Futbolu tüm çıplaklığıyla anlatıyorlar.Kapatılsın tekrar açılır.Bu sürede de TOROĞLU kendine hakim olmayı öğrenirr =)
aksine hastayım erman torogluna ben konuyu futboldan taa nerelere getiriveriyor konusma tarzi da bence yalnıs değil ona kalırsa mehmet ali erbilin carkıfeleği de ilk yayında kapatılmalıydı
__________________ Bu kadar taraftarın ıcınde bız taraftar olamayız haydi eyvallah ;)
Forum kurallarına uymayan bütün mesajlarım silinebilir fakat onun haricinde kurduğum cümleler beni bağlar ve kimseyi ilgilendirmez ayrıca edep dersini alacağım en son mekan bir forum sitesidir.
Bir futbol programında futbol hariç eldivenden,pastırmaya bütün konuları konuşan bir rahatsız hakkında kullanmış olduğum cümleler için hiç bir pişmanlığım yoktur.
Bilginize.