--->: RAKİP, OFK GRBALJ
Arkadaşlar Geçen seneki statü veya anlaşma devam ediyorsa bu turdan sonraki turda Lig Tv verecek maçı. Yok bu turda da varsa lig tv de yayın olabilir bu birincisi..
İkinci meseleye gelince ben Bir Çin kanalından maçı seyrettim hatta maç esnasında burada Chat bölümünden maçı aktardım orada bir kaç arkadaşda evvela inanmadılar sonradan bazı detayları verince onlarda inandılar. Evvela şunu söylemek istiyorum buradaki arkadaşlar bu takımı çantada keklik görüyorlar ama biz maç esnasında Celik takımını tutuyorduk bilmem anlamışsınızdır. Çünkü ilk yarı 1-0 Celik öne geçtikden sonra özellikle maçın ikinci yarısında yan toplardan müthiş etkili ataklar yaptılar. Özellikle Kasalickja denen oyuncular her topa kafa vurdu farkı kaçırdı Grbalj takımı. Son 5 dakka biraz toparlansada Celik nafile.. Anlayacağınız bu takım çok iyi bir takım. Bu arada Boskoviç milli oyuncu demiş arkadaşın bir tanesi o geçen sene idi. O topçu Rapid Wiende oynuyor. Ama orta sahasında oynayan Luko Pejovic milli oyuncuları. Şu an için herhangi bir takımla anlaşmadı muhtemelen bize karşı oynayacak. Neyse şunu unutmamalıyız hiç bir rakibi KÜÇÜMSEMEMELİYİZ....
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|