Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

--->: TARAFTAR OLMAK ÇOK MU ZOR..??
Alt 20.07.2008, 22:52   #21
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart --->: TARAFTAR OLMAK ÇOK MU ZOR..??

TRİBÜN İNTERNETTEN OLMUYOR GÜLŞAH BOŞUNA UGRAŞMA...

ALLAH BİZE YOLLARI VERMİŞ ÇIK SOKAGA BURDA SÖYLEDİKLERİNİ SÖYLE BAK GÖR DAHA FAZLA KİŞİ İKNA EDERSİN.
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MustafaParlak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.07.2008, 23:31   #22
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK

bu iş sivas için gerçekten zor......
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda şafak58_35'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.07.2008, 23:40   #23
caynina
Yiğido

caynina - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

74 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 703 caynina FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

İşte Taraftar

ite buda taraftar Aydın-Sivas Kardeşliği

AYDIN-SİVAS KARDEŞLİĞİ....................
caynina isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 20.07.2008, 23:49   #24
antik58
Usta Yiğido

antik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

350 Mesajına 585 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 797 antik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDIantik58 TAM BIR BEYEFENDI

stat bosdu uzuldum gercekten hem pazar,hem hava guzel,hem ılk defa avrupa kupalarında yarısıyoruz,hem gurbetcı hemserılerımız geldı stadın dolması gerekırken hala bos ne dıyelım.olan SİVASSPORuma oldu.çok yazık oldu yaw:(
antik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2008, 00:19   #25
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 876 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Maçı tv'den izledim ve birkez daha halimizden utandım.Boru sesi ve ıslık sesinden başka hiçbirşey yoktu trübünde.Arada bir klasik "Siiiivas" sesi duydum o kadar.Onu da söylemeyin zaten,artık yeter.Üç büyüklerin,Bursanın,Ankaragücü nün,Karşıyakanın seyircilerine imreniyorum doğrusu.Her zamanki gibi "taraftar kültürü henüz oluşmadı" fikrinin arkasına sığınmayalım artık.Sivasspor kendini aştı ama taraftar hala aynı tas aynı hamam.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2008, 00:22   #26
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1117 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

ya bırakın bu boş lafları yok taraftar grubuymuş yok gelenler bağırmıyormuş gördük bügünkü braga maçında da biz maratonda hep beraber bi tezahurata başlıyor diğer yanda ötekiler kafalarına göre bağırıyor birlikte hareket eden yok hepsi kendi grubunun reklamını yapmaya gazeteye televizyonda daha çok çıkmaya çalışıyor bırakın bu işleri yok uni yiğido yok yiğido gençli yok liseli yiğido falan hepiniz hava civasınız suçu bi kendinizde arayın kaç kere gördük anca birbinizi yiyorsunuz çekemiyorsunuz birbirnizi olaan sivasspora oluyor yazık sizlere!!
Alt 21.07.2008, 00:24   #27
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 854 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

2-0 mağlupken sivas bursa macını taraftarın o muazzam desteği sayesınde 3-2 çevirdik namağlup manısayı o muazzam sivasspor taraftarıyle devırdık bazı maclar taraftar oluyoruz mazı maçlar susuyoruz ben hala anlamadım neye gore bagırıyoruz rakıbe goremı oyuna goremı taraftar dedıgın gozu kapalı macı bıle dogru duzgun ızlemeden bagırır destek verır ben hala sivasspor taraftarının gizemini çözemedım
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.07.2008, 01:09   #28
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1117 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
Divriği58- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
2-0 mağlupken sivas bursa macını taraftarın o muazzam desteği sayesınde 3-2 çevirdik namağlup manısayı o muazzam sivasspor taraftarıyle devırdık bazı maclar taraftar oluyoruz mazı maçlar susuyoruz ben hala anlamadım neye gore bagırıyoruz rakıbe goremı oyuna goremı taraftar dedıgın gozu kapalı macı bıle dogru duzgun ızlemeden bagırır destek verır ben hala sivasspor taraftarının gizemini çözemedım
al benden o kadar bi bakıyorsun güzel bi bakıyorsun berbat istikrar yok anlaycağın neden?

çünkü sivas taraftarı çok bölünmüş grupların hepsi de kendi reklamının derdinde birbirlerini eleştirip duruyorlar ortak hareket eden yok ne düzgün bir amigo ne tiribun lideri hiç hep fasa fisoo!
Alt 21.07.2008, 02:25   #29
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
HAYALKAFE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bırakın bu boş lafları yok taraftar grubuymuş yok gelenler bağırmıyormuş gördük bügünkü braga maçında da biz maratonda hep beraber bi tezahurata başlıyor diğer yanda ötekiler kafalarına göre bağırıyor birlikte hareket eden yok hepsi kendi grubunun reklamını yapmaya gazeteye televizyonda daha çok çıkmaya çalışıyor bırakın bu işleri yok uni yiğido yok yiğido gençli yok liseli yiğido falan hepiniz hava civasınız suçu bi kendinizde arayın kaç kere gördük anca birbinizi yiyorsunuz çekemiyorsunuz birbirnizi olaan sivasspora oluyor yazık sizlere!!
GRUPLARI BİRLEŞTİR O KADAR KOLAYMI BAKALIM...KLAVYEDEKİ GİBİ OLUYORMU...
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
TRİBÜNLER İLK DEFA...
Alt 21.07.2008, 09:35   #30
şafak58_35
Usta Yiğido

şafak58_35 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

232 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 801 şafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOKşafak58_35 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart TRİBÜNLER İLK DEFA...

ARKADAŞLAR BEN İZMİRDEYİM BU NEDENLE MAÇLARI SÜREKLİ TV KANALLARINDA İZLİYORUM AMA İZLEDİĞİM GÖRDÜĞÜM EN ÇOŞKULU MAÇ BU OLDU BİR KIPIRDAMA VAR GERÇEKTEN BAĞIRMALAR FALAN ÇOK GÜZELDİ AYRICA VOLKANA DESTEK OLMAK HARİKAYDI SPİKER BİLE SİVAS SEYİRCİSİNİ KUTLUYORUM DEDİ BEN BENİM GİBİ STADA GİTMEYENLER ADINA ORDAKİ TÜM YİĞİDOLARA TEŞEKKÜRLER EDİYORUM UMARIM HEP BÖYLE DEVAM EDER...
şafak58_35 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla