Ya ben bu ise baya sasirmadim dersem yalan olur.
Sayin baskan neye dayanarak demiyecem ama ne cüretle bu isi yani maclari istanbula aldiririz vede orada oynariz diyebiliyor bu hakki nereden aliyor evet sivassporun baskani olabilir saygi duyuyoruz evet gercekten baya basarili olan bir kadroyla calisiyorlar ama demek degildirki sivasspor ne kendine mal edilebilir nede kendisi gibi düsünenlere mal edilebilir.
SIVASSPOR sivaslilarin takimidir ve yeride sivastir baska bir sey söylenemez ama belki sayin baskanimiz bunu söyle bir amacla söylemiste olabilir yani sivastaki taraftarlarin istanbuldaki taraftarlardan ne farki varki statyumumuzu mac günlerinde doldurmasin elbetteki doldurulacak yanliz sunu bilinmesinde fayda görüyorum sivassporun birinci lige cikmasiyla esnafimizin gercekten yüzünün gülmesi demek olur yani insallah sivassporun sayesinde sivasta yüzler hep gülecek tabiiki buda sivasli hemserilerimizin sayesinde olmasi lazim yani sivaspora devamli sahip cikmalari lazim maclara gidilmeli vede desteklenmeli sunu söylemek istiyorumki :wink: VERMESSEN ALAMASIN GARDASIM :wink:

ISTE TARAFTAR ISTE TAKIM
:lol: ***HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SIVASSPOR*** :lol: