Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar geçen sene çok tatsız olaylar oldu sitemizde. Trabzonla maçımız var Trabzonluların saldırısına uğradık. Aslında ben o zaman bir öneride getirdim. Çünkü eskiden bir forum ve müzik paylaşım sitem vardı. ve yaklaşık 4300 üyem vardı. anlayacağınız tecrübelerime naçizane dayanarak önerdim. Maç günlerinden 1 gün önce ve 1 gün sonra üyelikleri kapatmamız gerekiyor. Yukarda da bahsettiğim üzere bir çok kendini bilmez taraftar gurupları (içlerinde iyileride var) sitemize üye olarak adeta bizimle çirkeflik yarışına girdiler ortamı gerdiler. Burada konu açmak başlık açmak aslında bir nevi üye olmak o kadar kolay olmaması gerekiyor. Çünkü yorum ve üyelik ne kadar çok olursa kontrol mekanizmasıda o kadar zor oluyor. Artı çoğunluk görüntü kirliliği çirkin ifadelere kadar varabiliyor. Bu sadece benim düşüncem saygı duyan duymayana SAYGIM vardır. Bence doğrusuda bu. Geçen haftalarda Braga nın internet sitesinde forum bile yoktu üyelik kısıtlı.
Bizde sadece şu eksikliklerde var. Bir yabancı dil arayüzümüzün olması gerekiyor. Diğerleri Moderatörlerin işi bence.
Saygılar
|
Haklısın gardaşım,sana tamamen katılıyorum.ALLAH Razı olsun senden ne güzel anlatmışsın.
Maçtan önce ve sonrası üyeliklerin olmamaına bende katılıyorum,
Bir nokta önemli,burada olgun ve kendini bilerek yazan insanlara birazdaha değer verilmesi gerekir diye düşünüyorum.
Bu arada forumu çok ince takip ederim gayet seviyeli ve sivasıma değer veren arkadaşlar yazıyorlar,
sadece bursaya TOP diyen arkadaştan şüplheleniyorum,lig başlığındada kendini ele vermiş ts yi şmpiyon yapmış garibim.
Saygılar.