Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Alt 30.08.2005, 15:33   #11
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1319 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

topiğin Adinda Anlaşildiği Gibi Istanbullu Sivaslinin Yapmasi Gereken Evinde Oturup Maç Izlemek Veya Klavye Başina Geçip Boşa Yazmaktir..stad Dolmuş Dolmamiş Kimin Umrunda...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2005, 16:04   #12
tarbal
Yeni Yiğido

tarbal - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 tarbal ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Istanbulda ki Sivaslilar gercek Sivasli olsalar ne Sivas bugünkü ekonomik düzeyde olurdu ne de stad böyle bos kalirdi.. Sivaslilara, Istanbullu degil Sivasli olduklarini hatirlatmak gerek !
tarbal isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Taraftar
Alt 30.08.2005, 16:32   #13
alcapon74
Acemi Yiğido

alcapon74 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alcapon74 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Daumen runter Taraftar

Hey Sivasli Hemşerilerim Bende Vestel Maçindaydim üst Trübün Bağirdi Alt Taraf Sustu Stad Zaten Boşdu Millet çekirdek Yemeye Geliyor Sanki Böyle Olmaz Arkadaşlar Bize Sivaslilara Yakişmaz Birde Biz Ist.bu ,kadarmiyiz Yav Bu Ne Saçmalik çoğunluk Olduğumuzu Idda Ediyoruz Ama Hakkaten Sinek Avliyoruz Kusura Bakmayin O Kadar Sivasli Olunca Bunu çok Rahat Söyleye Biliyorum Ben Maça Gidiyorum Eşimi Ve çocuklarimida Götürüyorum Hemde 40 Ytl Veriyorum Millet 10 Ytl Verip Maça Gelmiyor Neymiş Uzakmiş Olurmu Böyleşey Ya Sadece Bağcilar Civari O Stadi Doldurur Bunlar Nasil Sivasli Anlamak Mümkün Deyil

Arkadaşlar Biz Site Olarak Ne Yapabiliriz Derneklere Ulaşalim Bir şeyler Yapalim Sivas Lilari Stada çekmenin Yollarini Arayalim Sivasspor Kulübüylede Kontak Haline Girmek Gerekir

Sivas Dan Gelen Amigo Adam Afedersin Yirtiyor Ayağa Diye Millet Kalkmiyor Nasil Sivasli Bunlar Anlamadim

Neyse Hemşerilerim Selametle
alcapon74 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Siz Ne Dediğinizi Bilmiyorsunuz?
Alt 30.08.2005, 17:11   #14
KIRAC_58
Yeni Yiğido

KIRAC_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 KIRAC_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Böse Siz Ne Dediğinizi Bilmiyorsunuz?

Ulan ****ler Istanbulda 35.000 Kişi Sivas Maçna Gidiyor Allah In Dağina. Siz Neden Bahsediyorsunuz. Yok Taraftar Yok Istanbuldakilere Güven Kalmadi Lan Biz Omasak Aç Yatarsiniz Lan Siz. Pühhhhhhhhhhh Sizin Gibi Sivaslilara Yada Sivasli Kiliğindaki Vestel Manisalilara...
KIRAC_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
aa olmadı
Alt 30.08.2005, 17:53   #15
karakule58
Yiğido

karakule58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 777 karakule58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart aa olmadı

Alıntı:
ultraSivas_58 Nickli Üyeden Alıntı
İSTANBULDA Kİ SİVASLILAR TAKIMLARINA SAHİP ÇIKMIYOR..BÖLE TAKIM DESTEKLENMEZ...MAÇLARDA SİNEK AVLIYOZ...
ne demek sahip çıkmıyorlar 20 bin taraftar sence çokmu mu az ve olimpiyat stadının ne kadar ters bir yerde oldugunu kesinliklede bilmiyorsun arabası olnaiçin problem degil yarım saat bir saatte gidiyor ya yaya olanlar ne yapdsın bu kadar ön yargılı olma lütfen....
karakule58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bak şimdi...
Alt 30.08.2005, 17:59   #16
hgaellisekiz
Acemi Yiğido

hgaellisekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hgaellisekiz isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Daumen hoch Bak şimdi...

Arkadaşlar Hakkaniyetli Olmak Lazim... Ve Ne Gece Mavisi Veya Ultrasivasli Gibi , Infaz Etmek Doğru... Nede Kiraç58 Gib Hemen Karşi Safa Geçmek... Ben Sivasliyim Allah'a şükürler Olsun Her Zaman,zemin,mekan Ve Satih Ta Gurur Duydum Hayatim Boyunca Gittiğim Maçi Toplasan Belki 20 Yi Geçmez ( Ki Bunlarin çoğu Milli Maçlardir) Ama Sivas 2.ligde Olduğu Geçen Sezon 3 Maça Ve ötesinde Bu Sezonki Malatya Ve Manisa Maçlarina Iştiyakla Gittim... Malumunuz Bir Tirübün Kültürü Var, Ve Ben Gibi Ancak Yeni Yeni Stad Görenler Buna Zamanla Alisacaklardir... Onlara Müsamaha Göstermek Lazim... Uydum Imama Diyerek Amigoya Uyanlar Olduğu Gibi,elinden Geldiğince Avazi çiktiğinca Bağiranlarda Var...unutmayin Ki El Elin Eşeğini Türkü Söyleyerek Seslermiş... Istanbul, Hayat şartlari, Ulaşim Zorluğu, Ekonomik Sebebler... Birçok Gerekçeler Ard Arda Siralanabilir Belki... Zamanla Gerçekleşecek , Gerçekleşme Ihtimali Olan Güzellikler Için Birilerinin önüne Geçmek, Onlara Ket Vurmak Ne Denli Doğrudur Sorarim Sizlere... Amacimiz üzüm Yemek Olmali, Bağciyi Dövmek Değil... Bilmiş Edasi Ile Konusan Gardaşlar Mesela öğretici Olmalilar... Mesela O Yazilan Marslar Var Ve Zannimca Hoşlar Burada Onlari Yazin... Elinizdeng Eldiğince Yayin... Tirübün Kültürü Içerisinde Neler Yapilabilinir Onlari Yazin... üzücü, Yaralayici Ve Yikici Olmaktansa Sizleri Birlestirici Ve Yol Gösterici Olmaya Davet Ediyorum... çekirdek çirtanlar Gün Geldiğinde Sizden, Benden Daha çok Haykiracaklardir... Emin Olun... Düşünün Ki Dün Bir Bugün Iki 3o Küsur Senenin Hasreti Ile Lige Yeni çikmiş Bir Takimin Istanbul Gibi Bir şehirde 20 Bin Ve üzeri Taraftar Toplamasi , Ki 2. Lig Maçlarinda Da Böyleydi Bu... Küçümsenecek Bir Rakam Değildir... El Insaf L-ü-t-f-e-n
hgaellisekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2005, 18:43   #17
falcon58
Acemi Yiğido

falcon58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

45 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 falcon58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

eyvallah beyler.süper ligde kalıcı olmak istiyorsak,Türkiyenin neresinde olursak
SİVASSPORA sahip çıkmalıyız.ALEMDE KRAL:YİĞİDOLAR
falcon58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2005, 18:44   #18
sivas23
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivas23 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
KIRAC_58 Nickli Üyeden Alıntı
Ulan ****ler Istanbulda 35.000 Kişi Sivas Maçna Gidiyor Allah In Dağina. Siz Neden Bahsediyorsunuz. Yok Taraftar Yok Istanbuldakilere Güven Kalmadi Lan Biz Omasak Aç Yatarsiniz Lan Siz. Pühhhhhhhhhhh Sizin Gibi Sivaslilara Yada Sivasli Kiliğindaki Vestel Manisalilara...
arkadaşa katılıyorum...20 milyona enayi gibi girip maç izliyoruz...çok acımasız eleştiriyorsunuz....İSTANBULDA HAYAT ZOR...herkesin bi işi bi okulu var...boş insanlar değil...patronda deilki kafasına göre çıkıp maçına gitsin....BİLİP BİLMEDEN YAZI YAZMAYIN..SİVALILIĞINA DİL UZATIP ORTAMI GERMEYİN..SİZ NEKADAR SİVASLIYSANIZ BİZDE OKADAR SİVASLIYIZ...
sivas23 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2005, 18:52   #19
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 792 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
sivas23 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşa katılıyorum...20 milyona enayi gibi girip maç izliyoruz...çok acımasız eleştiriyorsunuz....İSTANBULDA HAYAT ZOR...herkesin bi işi bi okulu var...boş insanlar değil...patronda deilki kafasına göre çıkıp maçına gitsin....BİLİP BİLMEDEN YAZI YAZMAYIN..SİVALILIĞINA DİL UZATIP ORTAMI GERMEYİN..SİZ NEKADAR SİVASLIYSANIZ BİZDE OKADAR SİVASLIYIZ...

Bende arkadaşlara katılıyorum Yorumlar Yapıcı Değil Yıkıcı O saatte Olimpiyata gitmek ayrı bi dert. Maç alisamiyende olsa bunun 2-3 hatta 4 katı bile taraftar olabilirdi.. Bence eleştirmeden önce şartlarıda düşünmek gerekli Birde bilet fiyatlarıda çok fazlaydı herkesin durumu düşünülmeli...
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 30.08.2005, 19:15   #20
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1319 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
sivas23 Nickli Üyeden Alıntı
2O MİLYONA BİLET ALIYORSANIZ BU PARA SİVASSPOR'A GİDİYOR...HA 1-2 MİLYONA MAÇ İZLEMEK İSTİYORUM DİYORSAN O ZAMAN SİVASSPOR 8 PUAN DEĞİL 0 SIFIR PUANLA LİGİN DİBİNDE OLURDU...20 MİLYON VERMEM DİYORSANIZ BOŞ KALIR STADYUM SİNEK AVLARIZ...ŞU STADYUM BİTSEDE İSTANBUL SÜRGÜNÜNDEN KURTARSAK...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla