Bak şimdi...
Arkadaşlar Hakkaniyetli Olmak Lazim... Ve Ne Gece Mavisi Veya Ultrasivasli Gibi , Infaz Etmek Doğru... Nede Kiraç58 Gib Hemen Karşi Safa Geçmek... Ben Sivasliyim Allah'a şükürler Olsun Her Zaman,zemin,mekan Ve Satih Ta Gurur Duydum Hayatim Boyunca Gittiğim Maçi Toplasan Belki 20 Yi Geçmez ( Ki Bunlarin çoğu Milli Maçlardir) Ama Sivas 2.ligde Olduğu Geçen Sezon 3 Maça Ve ötesinde Bu Sezonki Malatya Ve Manisa Maçlarina Iştiyakla Gittim... Malumunuz Bir Tirübün Kültürü Var, Ve Ben Gibi Ancak Yeni Yeni Stad Görenler Buna Zamanla Alisacaklardir... Onlara Müsamaha Göstermek Lazim... Uydum Imama Diyerek Amigoya Uyanlar Olduğu Gibi,elinden Geldiğince Avazi çiktiğinca Bağiranlarda Var...unutmayin Ki El Elin Eşeğini Türkü Söyleyerek Seslermiş... Istanbul, Hayat şartlari, Ulaşim Zorluğu, Ekonomik Sebebler... Birçok Gerekçeler Ard Arda Siralanabilir Belki... Zamanla Gerçekleşecek , Gerçekleşme Ihtimali Olan Güzellikler Için Birilerinin önüne Geçmek, Onlara Ket Vurmak Ne Denli Doğrudur Sorarim Sizlere... Amacimiz üzüm Yemek Olmali, Bağciyi Dövmek Değil... Bilmiş Edasi Ile Konusan Gardaşlar Mesela öğretici Olmalilar... Mesela O Yazilan Marslar Var Ve Zannimca Hoşlar Burada Onlari Yazin... Elinizdeng Eldiğince Yayin... Tirübün Kültürü Içerisinde Neler Yapilabilinir Onlari Yazin... üzücü, Yaralayici Ve Yikici Olmaktansa Sizleri Birlestirici Ve Yol Gösterici Olmaya Davet Ediyorum... çekirdek çirtanlar Gün Geldiğinde Sizden, Benden Daha çok Haykiracaklardir... Emin Olun... Düşünün Ki Dün Bir Bugün Iki 3o Küsur Senenin Hasreti Ile Lige Yeni çikmiş Bir Takimin Istanbul Gibi Bir şehirde 20 Bin Ve üzeri Taraftar Toplamasi , Ki 2. Lig Maçlarinda Da Böyleydi Bu... Küçümsenecek Bir Rakam Değildir... El Insaf L-ü-t-f-e-n
|