eğer buraya biz tepkimizi koyarsak sivasspor.com yetkilileride bu yorumları dikkate alıp haber yapacaklar ve sivasspor.com da gören bazı haber kuruluşları sivas kazanmasına rağmen taraftarın yani bizim haksızlığa uğradığımızı geçen seneki olayın yaşanmaması için bu haberi hakamlerin utanarak okumasını istiyorum. Nereye kadar ulaşırsa sesimiz. Anlayın artık gardaşlar.
__________________ AnTaLYa (07) MeKaN (58) SivaS VaTaN 58oğuz OĞUZ58 58ozi AMFİBİ DZ. KOMANDOSU ESKİ FOÇA asker ÖKTEM
Bu Konuda ibrahimovic7'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
hep hakem hatalarından yakınıyoruzda hekemlere bu hataları yada taraflı yönetimlerine nelerin zemin hazırladığını hiç düşündükmü acaba biz taraftar olamadık vede böyle devam ederse olamıycazda sebebine gelince biz takımımıza gerektiği gibi destek olamıyoruz stadyumda ancak oturmasını biliyoruz bir avuç bursa taraftarı bütün sivasspor seyircisini susturuyorsa hakemde istediği gibi maçı yönetir ve insiyetifini rakip takım yada istanbul takımlarından yana kullanır şayet bizler iyi bir taraftar olabilirsek işte ozaman kendi sahamızda layıkıyla maç yönetirler yani hakem hatalarının önüne geçmek bizim taraftar olabilmemize bağlı hakem bariz gollümüzü vermiyor susuyoruz tepkimizi göstermiyoruz penaltımızı vermiyor yine sesimiz çıkarmıyoruz hakemde bakıyorki taraftar kuzu gibi maçı istediği gibi yönetiyor dediğiğm gibi biz yeterki taraftar olalım seyirci değil işte o zaman vermesin nasıl vermiycekse hem golümüzü vede hem penaltımızı ben dünkü hakeme resmen hırsız diyorum hem gölümüzü hemde penaltımızı çaldığı için
evet gercekten yunus yıldırım çok bariz hatalar yaptı buna ragmen sivasspor kazanmayı bildi ve kazandıgımız için bu hatalar pekde önemsenmedi umarım hakemlerimiz daha dikkatli olurlar