Alıntı:
yigido0058 Nickli Üyeden Alıntı
yener kardeş özel mesajını aldım verdiğin hesap numarasına beyan ettiğim miktarı havale edecem yalnız bu toplanacak para pankart için yeterli olacak mı? bir de paranın bugün yatması şart mı?hesap konusunda tereddüt içinde olan arkadaşlara hiç endişelenmemelerini tavsiye ederim hesap öğrenim burslarının yattığı hesaptır ben de öğrenim alıyorum aynı hesap kartından bende de var sonu 5001 ile biter tüm öğrenim hesaplarının bankamatikten hesabınızda para varsa direkt havale yapabilirsiniz ana menüden başka hesaba havale diyorsunuz ordan göndereceğiniz miktarı girdikten sonra ekrana hesabın sahibinin adı çıkıyor doğru ise onaylıyorsunuz bu kadar basit....
|
kardeşim siz havale için diyorsunuz,başka banka hesaplarında eft yapmak için o numara yetmez.şube kodu ve hesap numarası olması lazım,örnek bir hesap numarası şu şekilde olur;
221 şube kodu 22156990 hesap numarası şeklinde.ziraat bankasında hesabı olanlar bankamatikten eft yapabilirler sizin dediğiniz gibi,ama biz yapamayız,size zahmet bankanızdan şube kodu ve hesap numarası verin,yoksa eft yapamayız,haberiniz olsun