Alıntı:
metincetin58 Nickli Üyeden Alıntı
tamam saol açıklamak istemezsiz senin fikrin ama staddaki taraftarada çamur atmaya hakkın yok .......yokgfb yok bjk li diye
|
kardeş sen hiç yeniçerilerle maç izlememişin anlaşıldı.hadi izlemedin hiç duymadın mı isimlerini,hadi bu kadar olur diyorum duymadığını kabul ediyorum,onların çamur atmadığını burdan damı okumadın.Nedense gerçekleri söyleyenler genelde çamur atanlar sınıfında mahkumlardır.hala taraftar kelimesini telafuz etmeni şaşkınlıkla okuyorum.Taraftar dediğin kim?Stadda bana taraftar gösterebilirmisin?Yiğidogençli k mi bir kez aralarında maç izledim.İçleri 0-7 yaş grubuyla doluydu.Kaç kez hangi deplasmana otobüs kaldırdılar.Hangi ses getiren işi yaptılar.Eğer çamur atmayın taraftar dediğin onlarsa kimse onlara çamur atmıyor gerçekleri söylüyor.Abartalım mı yani onlara daha büyük bir zarar mı verelim.Harikasınız muhteşemsiniz sizinle gurur duyuyoruz.Bu ne muazzam bir gruptur ki kulakları sağır edercesine onlarca kareografiyi ,onlarca besteyi kusursuz yapıyorsunuz mu diyelim.
peki şimdi geriye kim kaldı diğer stadı dolduran kişiler.Bir kişi takımını neden desteklemez neden bağırmaz.Çünkü onunla sevinip onunla üzülmediğinden.Yenildiğinde teselliyi ikinci takımından bulduğundan.Çünkü stadda sivas maçı izleyip kulağında radyo ikinci takımının maçını dinlediğinden.madem bilmiyorsunuz sukut ikrardandır deyip kabul edin.
yok yeniçeriler neden yok artık diye luzumsuz sorular ile insanları sıkıştırdığınızı zannetmeyin.sen hiç duydun mu efsanelerin tarih sayfalarından kalktığını?duyamazsın efsaneler bitmez.sadece açığa çıkmak için uygun zamanı beklerler.Şimdi onlar dışardan gülüyorlar.Biz çekildik emziksiz bebeğe döndü seyirci diye.
Benim gözümde o stada gelip takımına destek vermeyip oturan kişi (zaruri mazereti yoksa) bir seyircidir asla taraftar olamaz.ve SİVASSPOR lu dahi değildir.Neidüğü belirsizdir.