Fatih Terim sen de milli takımın başından ananıda al git. Mehmet YILDIZ'a cok buyuk haksızlık yapıyor bu srefsiz. Bide bu okzlugu yetmezmiş gibi dalga geçiyor inşallah en yakın zmanda pılını pırtını toplayıp milli takımın basından gider bu adi herif.
bence bu haber yalan kusura bakma hurdogan sen nerden duydun bu haberi böle sacma bısey söyleyecek kadar aptal değil
Bu olay tamamen doğru bende tv de gördüm...
Başbakan kampı ziyaret ediyor ve Terim futbolcuları tanıştırıyor... Sıra Mehmet'e gelince Başbakan pazar günü Sivas'tayım diyor bu arada espiri yaptığını sanan Terim "verelim başbakanım" diyor...
FATİH TERİM YUHHHH SANA BE SENKİ KOSKOCA MİLLİ TAKIM HOCASI OLMUŞSUN AMA ADAM OLMAMIŞSIN NEDEMEK YA YANINDA GÖTÜR NE KADAR AYIP BİR ŞEY BU MEHMET YILDIZIMIZI O KADAR BASIN MENSUBUNUN ÖNÜNDE KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE HAKKIN YOK ALLAH SENİ BİLDGİ GİBİ YAPSIN
BEN MEHMET"I OYNATMIYOR DIYE MILLI MACLARI AVRUPA KUPASI DAHIL HIC BIRINI
SEYRETMEDIM PROTESTOM HALA DEVAM EDIYOR SAMPIYONLUGU KIL PAYI KACIRMIS TAKIM"DA HIC MI BIR FUTBOLCU MILLI TAKIMA LAYIK DEGIL?
Fatih Terime fazla kızmayın arkadaşlar. Çapı belli astarı belli! Mehmet Yıldızın, Batuhan veya Mevlütten daha iyi oldugunu anlamasını beklemem zaten. Takıma çağırması bile süpriz benim için.