Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.10.2008, 14:22   #41
AYDIN1985
Usta Yiğido

AYDIN1985 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

158 Mesajına 252 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 AYDIN1985 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sezerin ve Faruk´un sutlari gol olsaydi, hersey daha güzel olurdu. hayret vallaha nasil kacirdilar ikiside golleri, demek nasip degilmis. Mehmet Yildizin gol atmasi cok güzel oldu, Insallah Dingil Fatih Milli takimda oynatir artik.

Bazi arkadaslara tavsiyem, bizim besiktasli taraftarlar kadar alcalmamamiz lazim ve Sivasdaki maca onlarin futbolcularina saygi gösterip küfür etmememiz lazim.
AYDIN1985 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.10.2008, 14:31   #42
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1508 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Maçı Değerlendirelim

Maçın yıldızı kimdi ?
- Mehmet Yildiz, Bilica ve Diallo

Maçın en kötüsü kimdi ?
- Ibrahim Dagasan, Sezer Badur

Maçta göze çarpanlar ?
- Mac öncesi dostluk rüzgarlari ve mac sonu...
- Kanatlari bu macta kullanamadik
- sol acikta oynayan Hayrettin'e pek fazla yardimci olamadi. Hayrettin hep tek kaldi

Ne gibi eksiklerimiz var ?
- Ileride Mehmet Yildiz'a yardimci olabilecek futbolcuya ihtiyacimiz var. Mehmet ileride hep tek kaliyor. Sergio bunu yapabilir mesela.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ?
- 2 tarafta pozisyonlar kacirdi. Macin hakki beraberlikti. Faruk atsaydi tamamdi ama olmadi.

Taraftar nasıldı?
- Bjk'nin taraftari mac sonunda cirkinlesti. Sivas taraftarindan bi ara Sivas Sivas diye duyduk ama genelde fazla ses cikmadi, daha dogrusu gelmedi Takimi yalniz birakmayan arkadaslara tesekkür ve tebrik ediyorum
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Maçı Değerlendirelim
Alt 25.10.2008, 16:27   #43
titizyiğido
Usta Yiğido

titizyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

307 Mesajına 439 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 titizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOKtitizyiğido FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: Maçı Değerlendirelim

maçta kötü oynayan yoktu her kes üzerine düşeni fazlasıyla yaptı son dakikada bi pozisyon var o gol olsa galip gelecektik ama olsun bütün futbolcuları kutluyorum
Alt 25.10.2008, 17:49   #44
HaSiVasLıM58
YASAKLI ÜYE

231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDIHaSiVasLıM58 TAM BIR BEYEFENDI

Sizler bizleri sevindirdiniz YARADAN da sizleri sevindirsin Yönetiminden Teknik ekibinden Futbolcusndan Top Toplayıcısına kadar güzel bir maçtı hakikaten Adamlar tırsıyor bizden bu seferlik beraberliği yakaladılar artık seneye İnönü bekle bizi belalın kabusun geliyor
HaSiVasLıM58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2008, 13:26   #45
sisliyiğido
Yeni Yiğido

sisliyiğido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sisliyiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ibrahim toraman 58 ne lan sırtındaki numara o numara kutsal senin gibi birisi giyemezonu tek de değilsin hani senin g,bi yolloşlar var hemde çok sivaslıyım 8taşlıyım sivaslıyım yerfenerliyimli yada sivaslıyımcinconluyum böle olanlara diyorum sizin ne halt olduklarınız belli değil sivaslı sivassporludur gerisi nys ben ağzımı bozmuyayım
sisliyiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.10.2008, 17:29   #46
ssadnanss
Yeni Yiğido

ssadnanss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ssadnanss FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

hher türlü cewabımızı verecez tabi hem ilahi adaletle allah cezalarını verecek, hem bizi çekemediklerinden dediklerini kendilerine iletecez, hem de maç sonucunda hepsi azının payını alacak
ssadnanss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Biraz Geç Oldu ama
Alt 27.10.2008, 07:46   #47
Can Ustunel
Yeni Yiğido

Can Ustunel - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

20 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 Can Ustunel FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Biraz Geç Oldu ama

yazıya lanet okuyarak başlamak istemiyorum ama ben gördüm bu kadarını görmedim bu kadar terbiyesiz bu kadar küfür bu kadar saldırgan bu kadar bu kadarların sonu gelmez ne biçim bi beşiktaş taraftarlıgıdır ya bu ne çekememezliktir bizim annemizin bacımızzın eşimizin nedir suçu bütün tribüne peşkeş çektiler...özel sebeplerden dolayı bjk tribününden bilet aldım
2 tane ve evsahibi takım olmasına ragmen kapıda karambole tekme yedim o kadar kalabalık geçen sene Gs alisamiyende aynısını sivassporlu taraftarlara yapmıştı şimdi beşiktaş kendi taraftarına yaptı arada bizde kaynadık neyse içeride çok rahatta maçı seyrettik tamam tam karşımda olmak istediğim tribün duruyodu 700 yigidonun 21bin beşiktaş taraftarının inanılmaz sesine karşı biz Sivas Sivas seslerini duyuyoduk ama hemen arkamda bi ses daha vardı bütün sivaslıların diye başlayan gerisini duymak istemeyeceğiniz bi ara arkamı dönüp konuşmaya başladım önümü döndüğümde yigenimle eniştemin yüzündeki şaşkınlığı gördüm linçmi ettiriceksin bizi diye hiç önemli değil Allahın verdiği canı inönü stadında alamazlar ya benden Sivaslıyım dedim bizim ne günahımız var top oynanıyo yakaladıgınız atın o zaman küfür edince ne olucak peşinden karşı tribünden gelen sivas sivas seslerine ayak uydurdum bende onlarla beraber arkamdaki adama inat inceldiği yerden kopsun misali bağırdım içim rahatladı berabereydik ama 700 aslan parçası durmuyo yerinde bjk seyircisi bi svs taraftarına kızıyo bide mehmet yıldıza tutabilene aşk olsun iyice gerilen ortamda beşiktaşlılardan herzaman beklenen hareketler geldi bilirsiniz bualemde Çarşı herşeye karşı ya artık BİZEDE karşılarmış düşmanları ilan etmişler abi bileğinizi bükemiyoruz öpelim bari demiyorlarda işte düşman ilan ediyolar.uzun lafın kısası herkes kendine yakışanı yaptı kendine yakışanı yapanlar arasında Sivaslılarda vardı beşiktaşı destekleyen sivaslılar tribünde Haydi Haydi Allah Aşkına Sivasın ... dönsün şaşkına diye bağıran Sivaslılarda vardı tanıdığım sivaslıları bağırırken görmek beni çok üzdü işte her kesimden böyle Şereften yoksun Kanıbozuk insanlar çıkıyo Çarşının çok abartılmış bi Beşiktaş sevgisi varya! herşeyin üstünde ya! orda sivasa küfür eden sivaslılar benim için topragını siyah beyaz renkler için satan insanlardır... bide bence site üyeleri toplanıp oylama yapsın ve istanbuldaki o 700 aslan parçasını bütün maçlara göndersin üzülerek söylüyorum ben konuşulanı duydum "şu 700 kişi sivastada olucakki seyret sen adamlar 7000 kişiye bedeller,biz tribünde çekirdek yiyen değil destekleyen bağıran alkışlayan istiyoruz"bencede doğru söze ne denirki?????
Can Ustunel isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla