1967 lilere sesleniyorum ne yaparsanız yapın o maca gidin taraftar bilincini olusturun turubun dostlugu macta paylasılan siğaranın tadında yolda içilecek çorbanın sıcaklığında gizlidir biz bu sekilde ankaranın en bilinen gurubu olduk pençe bjk den sevgilerle birde her önüne gelen topik açmasin
evet beyler çok merak ettiğim bir konu bu dev bayrağı galatasaray maçında açmamız takımı ateşleyecektir ve ultrAslan sitesinde 3-5-7 atan beylerde bizim nasıl taraftar olduğumuzu göreceklerdir
bu karşılaşma şimdiye kadar oynayacağımız en zor mücadele olacak
sivasımızdan üstün bir performans bekliyorsak gerekli desteğide verebilmeliyiz zaten az sayıda bilet verilecek bizlere hiç olmazsa tribünde görsel bir sov yaparsak muhakkak takım için ateşleyici bir faktör oluruz
VALLA BİZ GELEMİYORUZ MAÇA AMA ORDAKİ YİĞİDOLARIN BUNU YAPACAĞINDAN EMİNİZ ARATMAYIN BİZLERİ UNUTMAYIN HERŞEY SİVAS İÇİN HEP DESTEK TAM DESTEK KALPLER ALİSAMİYENDE ATACAK
1967 lilere sesleniyorum ne yaparsanız yapın o maca gidin taraftar bilincini olusturun turubun dostlugu macta paylasılan siğaranın tadında yolda içilecek çorbanın sıcaklığında gizlidir biz bu sekilde ankaranın en bilinen gurubu olduk pençe bjk den sevgilerle birde her önüne gelen topik açmasin
Yıllardır bizi deplasmanlara bağlayan en büyük olgu zaten bu paylaşma olgusu dediklerine katılıyorum...İnşallah biz 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneğini temsilen gideceğiz. Ve stadyumda farkımız belli olacak....