Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Fenerbahçeden yigidolara selam
Alt 01.01.2009, 18:48   #231
fatihada58
Yiğido

fatihada58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

107 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fatihada58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Fenerbahçeden yigidolara selam

Alıntı:
etzel1967 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
yıllarca selçukluya payitahtlık yapmış 6000 yıllık tarihi olan ve yaklaşık 1000 yıldır da türk olan sivas' a abilik yapmak kimsenin haddi değildir...
İstanbulda çanlar çalınırken Sivasta ezan okunuyordu.Kutsalsa Sivas daha kutsal.Güçlüyse Sivas güçlü.Antibizans her zaman Sivas.
fatihada58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: --->: Fenerbahçeden yigidolara selam
Alt 03.01.2009, 05:49   #232
howsoonisnow3
Yiğido

howsoonisnow3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 howsoonisnow3 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: --->: Fenerbahçeden yigidolara selam

Alıntı:
furkancfc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
kardeş sivasspor forması 30 veya 35 YTL

orjinal taraftar forması 50 YTL
orjinal maç forması 70 YTL

bütün fb liler sitemize hoşgeldiniz. Umarım yazmış olduğunuz bu güzel şeyleri sezon sonunda şampiyon olduğumuzda; tüm TÜRKİYE kırmızı beyaza büründüğünde de yazarsınız.
howsoonisnow3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2009, 11:24   #233
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TEK KİMLİK SİVAS TEK TAKIM SİVASSPOR
ne fenerbahçesi ne galatasarayı ne beşiktaşı nede trabzonu bizi sevmez seviyoruz deseler bile bunlar sahte gülücükden öteye gitmez.
geçmişinden ders almayanlar geleceğe sağlam bakamaz süper ligde fazla biz geçmişimiz yok ama yukarıdaki takımların tekerleklerine geçen sene hemen çomak sokunca son haftalarda şampiyonluğa oynayan takımı nasıl intertotoya gönderdiklerini hepimiz gördük.
bu dört büyük takımın dışında başka takım şampiyon olacak gelirlerimiz bölünecek diye ödleri kopuyor birbirlerine düşman olan bu takımlar menfaatleri tehlikeye girdiğinde hemen nasıl canım ciğerim kuzu sarması oluyorlar.
örnek geçen sene son fenerbahçe,trabzon maçı ha durum böyleyken bize düşen kimliğinde sivas yazsın yazmasın az birşey damarlarında bu memleketin kanını taşıyan herkesin bu takıma bu şehre sahip çıkması.
ne bu dava mecnun başkanın davası nede bülent hocanın nede yönetim kurulunun bu dava tüm sivaslıyım diyen herkesin davası.
bizim kimseyle düşman olamıza gerek yok ama her zaman anadolu takımları benim için 4 büyük takımdan önde gelir kazanın başına oturup biz kepçeyle yiyeceğiz siz kaşıkla dedinmi olmaz büyük takımsan başarıya göre geliri benimseyeceksin bilmem kaç yıl önce istanbul liginde etten püften şampiyon olupda bunuda federasyona baskıyla kabullendiripde şimdi benim ekmeğimi yiyemessin 100 yıllık tarihinde 6 şampiyonluğun var bana bunu büyük takım diye yutturamassın artık deniz bitti kara göründüü.
zaman 18 hafta birlik beraberlik zamanıdır İNŞALLAH gerçek anadolunun bağrından bir şampiyon çıkacak herkes görecek anadolunun abiliği nasıl yapılıyor anadolunun abiliği anadoluda öne çıkan takıma düşman olmakla olmuyorr.
büyük olmak rakibin gücünü kargaşayla dedikoduyla futbolcularının kafasını karıştırmaklada olunmuyorr bizans oyunlarıylada olunmuyorr.
büyük olmak çalışmayla azimle özveriyle oluyorr bunuda bülentin aslanları gayet güzel yapıyorrr kimse güzel bir iki kelimeye söze sahte gülücüklere kanmasın veya kimse kalbindeki renkleri kırmızı beyazın önüne geçirmesin
bu sebebden fenerbahçede ne düşmanımız nede dostumuzdur sıradan bir lig takımıdırr benim içinnn hepinize saygılar
imza.......................... .............................. ....
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.01.2009, 11:37   #234
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1196 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Sitemize hoşgeldiniz fakat ben Fenerbahçe'ye hiçbir maçında başarı dilemiyorum
Alt 12.01.2009, 16:18   #235
elleshar
Acemi Yiğido

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 633 elleshar FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
TEK KİMLİK SİVAS TEK TAKIM SİVASSPOR
ne fenerbahçesi ne galatasarayı ne beşiktaşı nede trabzonu bizi sevmez seviyoruz deseler bile bunlar sahte gülücükden öteye gitmez.
geçmişinden ders almayanlar geleceğe sağlam bakamaz süper ligde fazla biz geçmişimiz yok ama yukarıdaki takımların tekerleklerine geçen sene hemen çomak sokunca son haftalarda şampiyonluğa oynayan takımı nasıl intertotoya gönderdiklerini hepimiz gördük.
bu dört büyük takımın dışında başka takım şampiyon olacak gelirlerimiz bölünecek diye ödleri kopuyor birbirlerine düşman olan bu takımlar menfaatleri tehlikeye girdiğinde hemen nasıl canım ciğerim kuzu sarması oluyorlar.
örnek geçen sene son fenerbahçe,trabzon maçı ha durum böyleyken bize düşen kimliğinde sivas yazsın yazmasın az birşey damarlarında bu memleketin kanını taşıyan herkesin bu takıma bu şehre sahip çıkması.
ne bu dava mecnun başkanın davası nede bülent hocanın nede yönetim kurulunun bu dava tüm sivaslıyım diyen herkesin davası.
bizim kimseyle düşman olamıza gerek yok ama her zaman anadolu takımları benim için 4 büyük takımdan önde gelir kazanın başına oturup biz kepçeyle yiyeceğiz siz kaşıkla dedinmi olmaz büyük takımsan başarıya göre geliri benimseyeceksin bilmem kaç yıl önce istanbul liginde etten püften şampiyon olupda bunuda federasyona baskıyla kabullendiripde şimdi benim ekmeğimi yiyemessin 100 yıllık tarihinde 6 şampiyonluğun var bana bunu büyük takım diye yutturamassın artık deniz bitti kara göründüü.
zaman 18 hafta birlik beraberlik zamanıdır İNŞALLAH gerçek anadolunun bağrından bir şampiyon çıkacak herkes görecek anadolunun abiliği nasıl yapılıyor anadolunun abiliği anadoluda öne çıkan takıma düşman olmakla olmuyorr.
büyük olmak rakibin gücünü kargaşayla dedikoduyla futbolcularının kafasını karıştırmaklada olunmuyorr bizans oyunlarıylada olunmuyorr.
büyük olmak çalışmayla azimle özveriyle oluyorr bunuda bülentin aslanları gayet güzel yapıyorrr kimse güzel bir iki kelimeye söze sahte gülücüklere kanmasın veya kimse kalbindeki renkleri kırmızı beyazın önüne geçirmesin
bu sebebden fenerbahçede ne düşmanımız nede dostumuzdur sıradan bir lig takımıdırr benim içinnn hepinize saygılar
fikirlerini yanlış buluyorum
1.tekerleklerine geçen sene hemen çomak sokunca son haftalarda şampiyonluğa oynayan takımı nasıl intertotoya gönderdiklerini hepimiz gördük.

aşağıda yazdıklarımı aynen futbol fedarasyonunun sitesindeki kurallar kısmından alınmıştır buna göre Fenerbahçe'ye karşı hem ikili averajda, hem genel averajda geride bulunan Sivasspor, ikili averajda eşit durumda olduğu Beşiktaş'a karşı genel averajda 2 averaj üstün konumda yer almasına rağmen, Beşiktaş'a göre Fenerbahçe'ye daha farklı skorlarla mağlup olduğu için siyah-beyazlı ekibin gerisinde kalarak ligi dördüncü sırada tamamladı.

a) öncelikle aynı puana sahip ilgili takımların kendi aralarında oynadıkları müsabakalardaki puan üstünlüğüne bakılır.
b) kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa kendi aralarındaki müsabakalardaki gol averajına, (kendi aralarındaki maçlarda atılan gollerde eşitlik var ise, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz.) fmt’nin 10.maddesinin son paragrafı hükmünce; "

doğal olarak herkesin bildiği bir kuralı kimse son anda sivasın başarısını engellemek için türetmemiştir.

2.bu dört büyük takımın dışında başka takım şampiyon olacak gelirlerimiz bölünecek diye ödleri kopuyor birbirlerine düşman olan bu takımlar menfaatleri tehlikeye girdiğinde hemen nasıl canım ciğerim kuzu sarması oluyorlar.

trabzon hakkında yorum yapamıycam ekonomik durumları hakkında pek bilgim yok ama diğer 3 büyük takımın sivasa düşücek küçük bir payın peşinde olma gibi durumları söz konusu değildir bugün bu takımlar gelirlerini bir çok yerden kazanmaktadır sivasa gidicek paranın kaybı onları etkilemez senin mantığınla fenerbahçe CLye katılıp paraları kazandığında (yaklaşık 14 milyon euro) galatasaray katılamadığı için şu an parasızlıktan ölüyo olmalıydı.

3.bilmem kaç yıl önce istanbul liginde etten püften şampiyon olupda bunuda federasyona baskıyla kabullendiripde şimdi benim ekmeğimi yiyemessin
ozamanlar eften püften istanbul ligi dediğin türkiyede futbolun amatör oynandığı zamanlarda istanbulda organize edilen en üst düzey resmi organizasyondur ek olarak 3 büyüklerin hiç birinin istanbul ligi şampiyonlukları şampiyonluk sayılarına ekli değildir eğer eklenmiş olsaydı şu an galatasarayın 31
fenerbahçenin 33 şampiyonluğu olacaktı bilmeden yapılan yorumlar komik oluyor hakikaten
4.100 yıllık tarihinde 6 şampiyonluğun var bana bunu büyük takım diye yutturamassın artık deniz bitti kara göründüü.

100 yıllık tarihi olup 6 şampiyonluğu olan takım hangisi çıkaramadım ha eğer trabzospordan bahsediyosan 1967 kuruluş tarihi büyük olmak şampiyon olmakla olmaz ekonomiyle uzun yıllar süren belli bir gelenekle belli bir taraftar kitlesiyle oluşur.

5.büyük olmak rakibin gücünü kargaşayla dedikoduyla futbolcularının kafasını karıştırmaklada olunmuyorr
bu her takımın başına gelen bi olay kendiniz merkezcil yaklaşmayın olaya galatasaray aynı şeyleri yurtdıiından defalarca yaşadı fenerbahçede aynı şekilde yaşadı defalarca kez (okan buruk,Mehmet Aurelio,Tuncay Şanlı,Emre ve daha aklıma gelmeyen niceleri) bu takımlar bunlara rağmen hala ayakta durdukları için büyükler kötü oyunlar oynanıyo diye ağladıkları için değil ki hiç bir zaman yapmamışlardır bu şekilde bir savunma(Yıldırım Demirören istisnadır)
6. iki kelimeye söze sahte gülücüklere kanmasın veya kimse kalbindeki renkleri kırmızı beyazın önüne geçirmesin
bu sebebden fenerbahçede ne düşmanımız nede dostumuzdur sıradan bir lig takımıdırr benim içinnn

insanların kalplerindeki renkler avrupada başarılar yaşamış takımların cidden büyük takımların büyüklüğünü kabul etmekle yok oluyorsa o kalpte zaten sorun vardır at gözlükleri takmanın hiç bi manası yok

kısacası sivas büyük olmak istiyorsa 4 büyükleri kötülemek yerine örnek almaları gerekir ben gerçi bülent uygun ve başkanın bu takımı hep büyükleri örnek alarak bu durumlara getirdiğini düşünüyorum darısı taraftarında başına

Not :New York İdman Yurdu Taraftarıyım
elleshar isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2009, 10:57   #236
astaravisa
Usta Yiğido

astaravisa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

247 Mesajına 379 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 astaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOKastaravisa FAZLA SÖZE GEREK YOK

Anti İstanbull..................... ..................
astaravisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 21.01.2009, 11:03   #237
34 ama 58
Acemi Yiğido

34 ama 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 648 34 ama 58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
berk-- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
öncelikle 1.lige çıkışınızı kutluyorum ne kadar ii bir takım olduğunu ispatladı sivasspor gerek ligdeki konumu gerekse aldığı sonuçlar herkezi şaşırtmakta başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar sivassporun formasından almak istiorum fiyatları ne kadar acaba bi bilgi verebilirmisiniz?
gardaşş hoş gelmişenn aramızaa...
34 ama 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2009, 15:44   #238
momol61
YASAKLI ÜYE

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 momol61 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

ts fener maçı çok zevkliydi. Umarım tüm sivaslılar izlemiştr.
momol61 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2009, 14:23   #239
howsoonisnow3
Yiğido

howsoonisnow3 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

57 Mesajına 85 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 649 howsoonisnow3 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
momol61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ts fener maçı çok zevkliydi. Umarım tüm sivaslılar izlemiştr.

sonucu da harikaydı bizim için
howsoonisnow3 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.01.2009, 14:33   #240
yiğidomustafa
Yiğido

69 Mesajına 97 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yiğidomustafa Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Reden Cevap: Fenerbahçeden yigidolara selam

ya bırakın su fb yi...sivas sivas
yiğidomustafa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
fenerbahçeden, selam, yigidolara