Cevap: GS TARAFTARI 4 EYLÜLE ALINMASIN!!!
Özür Dilerim
Dün baktım maç sonucuna ; 1-1 diyordu , Galatasaray a kızdım ve kapattım internet i.
Sonra akşam işten gelince gazetelere bakayım dedim, gördüklerime ve duyduklarıma inanamadım.
Önce resmi sitenize girdim, forumlarınızı bulmak için.
Yoktu. Sonra google a alelacele sivasspor forum yazdım ve üye oldum.
Sanırım üyelik aktifleştirilmesi geç işlediğinden ötürü yeni konu açamıyorum. Ama bir şekilde yazmam lazım...
ÖZÜR DİLİYORUM sevgili Sivaslı kardeşlerim, insan müsvettelerinin yurt dışında ekmeğini kazanmaya çalışan bir sporcu üzerinden yapmaya çalıştıkları kafatasçılık ve bu ********liğe staddaki herkesi bulaştırma çabaları yüzünden özür diliyorum sizlerden, ne kıymeti kaldıysa...
Hoffenheim ın manşetlerden inmediği bir Almanya nın yanında 2. sene aynı başarısını tekrarlayan bir Sivas ı görmeyen görmek istemeyen oportünist , aman düzen bozulmasın, aman bize dokunmasıncı ********ler adına özür diliyorum.
Çatır çatır yenildiği maçtan sonra kural hatası yemini yutan gerizekalı popülist yöneticiler adına özür diliyorum.
İbişeviç in efsane olduğu Almanya da , sakatlanınca herkesin karalar bağladığı Almanya da, Mehmet Yıldız ı ancak Galatasaray transferiyle gündeme getiren ********ler adına özür diliyorum.
Fenerbahçe mi ?
Geçiniz, ben Galatasaraylıyım, hem de köküne kadar Galatasaraylıyım.
|